Ditt bloggnamn

Snakebites

2010-04-08 / 18:44:11   Min vardag

Åkte som sagt in till stan idag, Christoffer skulle tatuera sig och jag skulle ta hål i tungan. Christoffer mådde inge bra, så det blev ingen tatuering. Och för mig blev det ingen piercing i tungan. Jag hade för mycket blodådror som gick där piercingen ska sitta, så piercaren ville inte göra hålet. Hade jag valt att göra det ändå så riskerar jag att tappa smak och känsel i tungan och det vill jag absolut inte göra.

Men jag gick inte därifrån tomhänt, för jag hade redan planerat att ta hål i läppen utifall att det inte gick i tungan. För även jag har sett blodådrorna och dom har gjort mig osäker. Så jag tog ett till hål i läppen istället, så nu har jag en på varje sida (a) Hade ju tänkt att göra det själv efter att jag tagit hål i tungan, men det fick bli idag istället. Piercaren frågade om jag var nervös, och det var jag från början då jag trodde att jag skulle ta hål i tungan. Men sedan när jag visste att det var i läppen så släppte det, eftersom att jag har gjort det så många gånger. Då sa han att det gör mycket ondare i läppen än i tungan, men det tror jag faktiskt inte ett dugg på ^^ Hur som helst, det gjorde inte ont över huvudtaget. Det kändes, men det gjorde inte ont, och det var över på 30 sekunder.
Före

Efter

Gött! Bytte till stav på min andra piercing också för att det inte ska se dumt ut. Och jag köpte två nya ringar som jag ska sätta i när det har läkt och så :) Kalasbra. Är dock lite ledsen att jag inte kunde ta hål i tungan, vill så gärna!


Kommentarer
Postat av: EVELINE - Suncloud.

Vad fint det blev :) Hehe låter skumt att det skulle göra ondare i läppen än tungan dock ;o

2010-04-08/ 19:27:17
URL: http://suncloud.blogg.se/
Postat av: HANNAH

Kan tänka mig att den lär ta slut fort för den är riktigt söt ja :)

2010-04-08/ 19:39:57
URL: http://www.hannahborg.se
Postat av: BIATCH

Jag lovar att det gör ondare att ta i läppen än i tungan! :o

2010-04-08/ 19:45:58
URL: http://inoffensive.blogg.se/
Postat av: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!

Har också svårt att tro att det skulle göra ondare i läppen än i tungan. Tungan är ju en muskel och hur ont gör det inte när man biter sig i den liksom?!



Fin blogg! :)

2010-04-08/ 19:52:10
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: NF

Fin blogg , Diggar den :)

KRAM

2010-04-08/ 20:25:48
URL: http://nuurish.blogg.se/
Postat av: sofia

fint :)

bra blogg !

2010-04-09/ 10:48:59
URL: http://sofialindquistt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 RSS