SKRIVET: 2010-02-28, kl 18:41:31 | PUBLICERAT I: Min kärlek

28/2 - 7 månader <3

Christoffer har fixat massa med sin dator idag, så har inte uppdaterat något pga det. Och det det trådlösa funkar inte längre på min bärbara så. Men nu är jag ju här iaf ^^ Vi har precis kommit hem från Ica Maxi, har handlat lite.

Vi ska börja med maten om en stund, blir hemmagjord pizza idag. Sedan vet jag inte vad mer kvällen har att bjuda på. Jag och Christoffer har iaf varit tillsammans i 7 månader idag :) Trevligt va? Jaaaa.

Jag har velat blogga hela dagen, men nu när jag väl gör det så har jag ingenting vettigt alls att skriva. Får se om det dyker upp något under kvällen. Nu ska jag kanske ta och diska, hej.

SKRIVET: 2010-02-28, kl 00:10:25 | PUBLICERAT I: Min vardag

27/2 - jävla internet!

Om en minut slår klockan tolv, men jag skriver 27/2 ändå, för jag bryr mig inte. Jag ligger i sängen och är irriterad över att internet kopplar från hela tiden. Det är dock trådlöst, från någon random, så det är förståeligt men lika irriterande för det. Eftersom att Christoffer sitter och spelar vid sin dator så vill jag ha något att göra under tiden.

Jag hann inte med bussen iaf som det var tänkt när jag skulle till Mjölkudden. Fick lov att gå istället, och stressad som en idiot var jag eftersom att Christoffer satt på Konsum och väntade på mig. Blev helt lökig när jag gick, och det snöade massor. Men jag kom fram tillslut, och då handlade vi lite sedan gick vi till hans mamma. Det var riktigt gott med tacos, och sedan dog vi en stund på soffan. Kollade på Singing Bee Celeb och drygade :p

Sedan tog vi bussen tillbaka till Tuna, och Christoffer var jättetrött. Han la sig i sängen, och sa att han bara skulle vila en stund och att jag kunde spela medans. Och jag sa att jag var 100 på att han skulle somna, men till svar fick jag "Näe, så trött är jag inte". Haha, in my ass! Ställde iaf väckarklockan på hans telefon, så han skulle få sova i en halvtimma. En minut efter jag hade satt mig vid datorn så började han snarka, så jävla söt! Haha. Och inte vaknade han när väckarklockan ringde heller. Så jag försökte väcka honom, och lyckades efter en stund.

Nu är vi båda vakna iaf, vilket kanske är uppenbart. När Christoffer har spelat färdigt så ska vi nog se en film, men det kommer sluta som det alltid gör. Att Christoffer blir trött och somnar, så jag blir tvungen att stänga av filmen och vänta tills nästa dag innan jag får se färdigt den ^^

Nu ska jag försöka hitta på något, för internet kopplar ifrån hela tiden. Skriver mer imorgon antar jag, hej.

SKRIVET: 2010-02-27, kl 14:28:09 | PUBLICERAT I: Film & Musik

27/2 - såja

Nu är jag vaken igen, eller ja, jag har varit vaken ett bra tag. Har ätit lite frukost och sagt hejdå till Christoffer som skulle åka och gymma. Just nu sitter jag och lyssnar på hög musik, måste ha högt för annars hör man musiken från grannarna. Man hör dom hela tiden, och det är sjukt störande. Så nu får dom tillbaka! :)

Det var en kille som ringde Christoffer idag, han bor också på Tuna och har en tvåa och vill byta till en etta. Och det är inte alls långt ifrån där vi bor nu, så vi får se om jag och Christoffer kanske går dit och tittar på lägenheten. Men Christoffer sa idag att fan vad jobbigt att flytta. Och ja, det är sjukt jobbigt och det tar en stund att tömma och fylla om man säger så. Men han vill ju ha en tvåa, så varför inte? Vi får se hur det blir med det.

Ska som sagt till Christoffers mamma om ett tag, jag ska strax gå och göra mig klar. Just nu snöar det ute, så då har jag ingen lust att promenera för då blir man fläckig i ansiktet och svart runt ögonen. Så om det fortsätter snöa tar jag bussen. Dock har vi en massa pant som vi skulle behöva panta, och jag tänker inte hoppa på bussen med massa pantpåsar :p Så vi får se om jag härdar ut, får väl dra luvan över huvet eller något sånt.

Nu ska jag gå och ta en dusch, och sedan sminka mig. Sedan får jag nörda vid datorn tills det är dags att gå. Kanske uppdaterar senare, om jag inte hamnar i koma efter tacosen. Hej

Värd att lyssna på, den ger iaf mig rysningar i hela kroppen.

SKRIVET: 2010-02-27, kl 10:59:45 | PUBLICERAT I: Min vardag

27/2 - trött..

Klockan är elva och jag vaknade för ett tag sedan. Var vaken till typ halv 4 inatt, så jag är helt död fortfarande. Christoffer sitter och fixar med sin nya dator som han köpte igår, så jag ska nog faktiskt ta och försöka somna om igen. Om jag känner mig själv rätt så kommer det inte att vara något problem :)

Senare idag ska vi till Christoffers mamma och äta middag. Och eftersom att Christoffer har köpt en ny dator så ska hans mamma få hans gamla. Så vi går dit före middagstid, eftersom att Christoffer ska fixa med datorn. Då kan jag leka med Harry medans :) Vi ska äta tacos, och det ska bli riktigt gott. Jag får inte äta mycket frukost idag, för Christoffer vill att jag ska äta mycket mat istället :p

Nu ska jag ta och lägga ifrån mig datorn, vända mig om och somna. Jag tänker på alla som är bakis med ett hånflin på läpparna och mår bäst! Godnatt :)

Jag saknar sommaren och jag saknar Cissi ♥

SKRIVET: 2010-02-26, kl 22:22:20 | PUBLICERAT I: Min kärlek

26/2 - snart!

Snart kommer Christoffer innanför dörren. Fick nyss ett sms från honom som gav mig fjärilar i magen :) Han skrev "Snart kommer jag hem älskling, saknar dig så jävla mycket <3 jag älskar dig, dig DIG!" Miiih! Jag förstår inte ens varför jag tvivlar ibland, jag har världens underbaraste pojkvän. Finns ingen som gör så mycket för mig som Christoffer gör, finns ingen som får mig att må så bra som honom.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, slänga i en inpackning och ha den i ett bra tag. Så under tiden tänkte jag diska, har inte gjort det än. Istället har jag spelat Sims för att fördriva tiden, och tiden har verkligen susat iväg. Snart kommer min älskling :)

Jag är kär och lycklig, och på söndag har jag och Christoffer varit tillsammans i 7 månader. Tiden går fort, det känns som att jag nyss satt på bussen påväg till Luleå för första gången. Men med tanke på hur mycket saker som har hänt sen dess, så är det faktiskt längesedan.

Halvkass bild från första gången jag var i Luleå :)

Jag älskar dig Christoffer ♥

SKRIVET: 2010-02-26, kl 16:48:13 | PUBLICERAT I: Min vardag

26/2 - tiden springer iväg!

Det känns som att jag skrev senast igår, trots att det var ett bra tag sedan. Dock är det typ 6 timmar kvar innan Christoffer kommer hem, och det är riktigt tråkigt att vara ensam hela dagarna. Jag tänkte börja diska om en stund, och sedan ska jag göra något att äta. Och det finns väl inget värre än att ställa sig och laga mat när det bara är en själv som ska äta? Riktigt trist.

Jag vill färga håret, färgen har redan börjat gå ur. Har börjat dyka fram lite ljusa slingor i det, och det ser lite småkonstigt ut. Så så fort jag får pengar tänkte jag köpa hårfärg. Och jag ska köpa skor också :) Nu har jag inte mer att skriva atm, kanske skriver senare. Vem bryr sig? :) Haha

SKRIVET: 2010-02-26, kl 09:27:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

26/2 - uppe med tuppen!

Klockan är snart 9.30 och jag är vaken sen en halvtimme tillbaka. Har legat och myst med Christoffer nu på morgonen och vi ska väl snart gå och äta frukost. Sedan, 10.50, så ska han åka och träna, och sedan gå till jobbet. Så idag blir jag ensam tills 23 ikväll :( Känns jävligt drygt, men det är bara att härda ut.

Jag kanske ska ta och spela The Sims 3 med tanke på att jag inte har spelat på flera dagar. Man lessnar faktiskt lite efter att man spelar 5 timmar om dagen, flera dagar i streck :p Men nu var det längesen, så lite sugen är jag.

Nu sitter Christoffer och gnäller, han är hungrig och vill äta. Så nu måste jag slita mig härifrån :) Skriver mer sedan. Hej

SKRIVET: 2010-02-25, kl 23:23:37 | PUBLICERAT I: Min vardag

25/2 - uppdatering 2

Vi har fint hjärtduschdraperi :) Ser dock oranget ut för jag har tänt ljus ^^

Mmmmmmmmmh

Jag ba njut ja.

 

Nu ska jag och Christoffer se på Family Guy och sedan sova :) GN! hehhehlol

 

 

SKRIVET: 2010-02-25, kl 21:38:04 | PUBLICERAT I: Min kärlek

25/2

Idag när min älskade Christoffer kom hem så fick jag tre stora röda rosor. Underbaraste Christoffer.


SKRIVET: 2010-02-25, kl 13:06:05 | PUBLICERAT I: Min kärlek

25/2

Ensam och rädd. Jag behöver dig, hela tiden. Jag trodde att vi var oslagbara, att ingenting kunde komma imellan oss. Det blev du och jag av en anledning, men det finns ingen anledning till att det ska förstöras. Du är den enda för mig och jag kan inte tänka mig att vara med någon annan än dig. Förlåt att jag inte visar uppskattning för det du gör för mig. Jag vet att du försöker och jag vet att du lyckas, men jag vet inte hur jag ska göra för att visa min uppskattning. Inte förrän nu inser jag hur mycket du har gjort för mig, och jag är ledsen att jag inte tackat dig nog.

Du gör mig hel, och du gör mig lycklig. Vad som än händer, och vad vi än blir tvungen att gå igenom, så går jag igenom det för oss. Så länge du finns där, så länge du vill gå igenom det med mig, så klarar vi det tillsammans. Jag tänker inte låta oss gå sönder på grund av en skitgrej. Jag älskar dig, och aldrig någonsin kommer jag släppa taget om dig. Du är och kommer alltid att vara det bästa för mig, och om jag inte har dig så har jag ingenting.

They say bad things happen for a reason,
but no wise words gonna stop the bleeding.


28/7 -09

Bara du, alltid du! ♥

 

SKRIVET: 2010-02-23, kl 16:46:01 | PUBLICERAT I: Min vardag

23/2

Lyckades inte somna speciellt tidigt igår, men sagt och gjort så låg vi i sängen hela kvällen och såg Modern Family och började se filmen 21. Men pausade den eftersom att Christoffer höll på att somna ;p Så efter en stund somnade jag också, minns inte riktigt vad klockan var. Men en bra bit efter 24 iaf..

Sov som en stock gjorde jag, och vaknade inte en endaste gång inatt. Men imorse vaknade jag när Christoffer sa mitt namn, han ville ha en puss innan han åkte på jobbet. Sedan somnade jag om igen, och det var så jävla skönt. Efter det har jag inte gjort något annat än att sitta vid datorn och målat naglarna.

Nu sitter jag och väntar på min älskling. Han lär komma genom dörren när som helst :) Sedan ska vi laga god mat och förhoppningsvis fortsätta se 21 och mysa, för jag behöver lite kärlek.

HEJ!

SKRIVET: 2010-02-22, kl 19:27:04 | PUBLICERAT I: Min kärlek

22/2 - uppdatering

Så, då var man hemma igen! Mycket skönt. Satt på Left Hand från 10.30 till typ 15.15, så man var ju där en bra stund. Christoffers tatuering blev hur som helst flawless! Blev jävligt imponerad över hur bra det blev, och jag vill också tatuera mig :( Men lilla jag får vänta tills jag har fyllt 18..

Efter att vi kommit från Left Hand så gick vi till Apoteket och köpte lite nödvändigheter, sedan begav vi oss till busstationen och tog bussen hem. Bussresan var fruktansvärd, med tanke på att jag är så jävla rädd att åka åt helvete. Satt och blundade, hyperventilerade, nöp Christoffer i armar och ben, var påväg att börja gråta osv osv. Men vi kom fram till Luleå iaf, levande!

När vi kom fram så tog vi bussen hem till Christoffers föräldrar för att hämta lite post och så, sedan åkte vi med Ingemar och handlade & Christoffer hämtade ett par skor som han hade beställt. Sedan for vi hem, och det var så underbart skönt att komma hem igen efter att ha varit borta i typ 10h. När vi kom hem så satt jag mig och filade och fixade med naglarna & nagelbanden. Så nu ser naglarna lite mer välmående ut.

Men jag själv är väl inte så jävla välmående atm. Har ätit två rostade mackor idag, vilket var 7 imorse, så man är lite hungrig och illamående. Så, så fort jag har avslutat detta så ska jag gå och börja med maten medan Christoffer rensar frysen.

Sedan blir det att nöta Modern Family och bara dega i sängen, för att sedan däcka. Med tanke på att vi har sovit ca 3 timmar inatt så ska det bli fruktansvärt att lägga sig i sängen. Förhoppningsvis så kan jag somna tidigt för en gångs skull.

Nu får det vara bra. Här kommer bilder på Christoffers tatuering! :)


Motivet


Konturerna klara


Det svarta klart


Lite färg


Och sist men inte minst, slutresultatet.
More to come :)

SKRIVET: 2010-02-22, kl 12:49:24 | PUBLICERAT I: Min vardag

22/2

Hejhej. Just nu sitter jag i Piteå på Left Hand och kollar på när Christoffer tatuerar sig. Han väckte mig imorse klockan 6, dock var jag inte så pigg då efter att ha sovit ca 3h, så jag somnade om igen. Men efter 40min så väckte han mig igen och då gick vi och duschade. Jag var sjukt trött, men det gick över efter ett tag. Åt lite frukost och sminkade mig och så. Sedan gick vi till bussen, åkte till busstationen och tog sedan en buss vidare mot Piteå. När vi väl kom fram så visste ingen av oss var vi skulle gå, så vi började vandra runt för att få någon susning om var vi skulle. Sedan gick vi in på något random hotell för att gå på toa :p Sedan var Christoffer smart och kollade kartan på sin iPhone för att veta var vi skulle, så så blev allt genast mycket enklare. Så nu sitter vi här, Christoffer med nålar i händerna, och jag med iPhonen. Har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta, har varit här sedan 10.30 och tjejen som tatuerar håller fortfarande på med det svarta så det är ju en del kvar, men det är roligt att se på så mig gör ingenting :)

SKRIVET: 2010-02-21, kl 23:59:24 | PUBLICERAT I: Min vardag

21/2

Hejhopp. Har inte skrivit på två dagar märkte jag nu, men har ändå inte haft något vettigt att skriva om så. Det har jag fortfarande inte, men eftersom att jag inte har något annat för mig just nu så tänkte jag dela med mig av min händelserika vardag :)

Igår spelade jag massa Sims, satt och spelade till typ halv tre innan jag bestämde mig för att lägga mig och sova. Lilla Christoffer hade redan somnat, och han gick upp klockan 4 för att gå till Johan och kolla på UFC :p Vid den tiden sov jag som en stock, men istället vaknade jag vid halv 7 då Christoffer kom hem igen. Tog dock inte lång tid innan jag somnade om igen.

Vaknade någon timme senare då Christoffer skulle åka på jobbet, och efter han hade åkt så satt jag mig vid datorn och drygade. Spelade Sims i x antal timmar, sedan gick jag och diskade och efter det så duschade jag. Och när jag hade duschat klart så kom Christoffer hem :) Då lagade vi mat, eller han gjorde, och jag pratade med Marija i telefonen. Blev jätteglad när hon ringde, det var ett tag sedan vi pratade.

Just nu ligger jag i sängen och ska se ett avsnitt Sons Of Anarchy medan Christoffer spelar. Ska försöka somna i tid idag, för ska upp vid 6-7 för att sedan ta bussen in till stan vid 8, och sedan en buss vidare till Piteå för Christoffer ska tatuera sig :)

Världens bästa gos <3 Jag älskar dig.

SKRIVET: 2010-02-19, kl 13:12:18 | PUBLICERAT I: Min vardag

19/2

Ligger fortfarande i sängen, med värdelös, trådlös uppkoppling. Ska försöka hitta åt mig någon trevlig gratisdesign så jag slipper denna som failar totalt. Christoffer är en nörd och sitter och spelar cs :( Han är ledig och borde diska istället för att spela :p Jag vill ju faktiskt spela Sims.. Börjar få lite småont i ryggen av att bara ligga här, så jag måste nog dra till med lite våld så jag får spela snart.

Christoffer failade igår när vi lagade mat. När han skulle tömma vattnet ur kastrullen med spagetti i, så höll han locket på kastrullen och skulle börja tömma ut vattnet. Istället lyckades han tappa locket så mer än hälften av spagettin for ner i diskhon. Haha :D

Nu orkar jag inte skriva mer, för det finns ingenting att skriva om. Hej

SKRIVET: 2010-02-18, kl 19:24:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

18/2

Idag har jag inte varit dryg och bloggat flera gånger om ointressanta saker, så jag är dryg och skriver ett inlägg nu istället.
Har inte gjort ett skit idag, bara sovit och suttit vid datorn. Jag har inte ens spelat Sims! Så jag ska väl passa på att göra det snart eftersom att Christoffer kommer hem om en stund.

Jag hade bestämt mig för att bli blond igen, har blekt det 3 gånger hittils och köpt dyrt jävla silverschampo. Men idag ångrade jag mig. Jag använder nästan alltid hårinpackning när jag duschar, för att håret inte ska vara så slitet osv. Och idag när jag duschade så satt jag med hårinpackningen i typ 15 minuter innan jag sköljde ut den. Ändå så var mitt hår otroligt slitet och såg hemskt ut när det hade torkat. Jag blev förbannad och tog fram en sax och började klippa. Så nu får jag gå med uppsatt tills det har växt ut igen, för det blev inte speciellt vackert när man var på det humöret man var.

I somras när jag vad blond, var det likadant. Håret var tunnt, slitet och fult. Därför färgade jag det mörkt, och efter någon månad så var håret bra igen, och det började växa. Självklart ska jag få för mig att bli blond då håret väl har kommit i balans igen! Typiskt mig kanske.

Hur som helst, jag tänker inte bli blond, hur mycket jag än vill. Jag har hellre mörkt hår som växer och ser bra ut, än blondt hår som är tunnt, slitet och ser ut som svinto. Så nu ska jag gå och färga håret! Tur att Christoffer köpte två förpackningar mörkbrun hårfärg när han skulle färga sitt, han använde bara ena och tyckte att det var för mörkt. Så den tar jag! Det kanske var ödet, att han köpte två och den ena var menad till mig. Det tror jag iaf :)

I med färg, på med Sims!

SKRIVET: 2010-02-17, kl 17:41:32 | PUBLICERAT I: Min vardag

17/2 - uppdatering

Fyfan säger jag bara. Är helt slut. Har spelat Sims från typ 13 till 17, och det var mycket roligare nu med tilläggen :) Dock blev jag helt slut i skallen efter att inte ha gjort något annat än att spela. Fick ont i huvet och blev illamående. Så då gjorde jag mig i ordning och började gå mot Dollar som Christoffer bett mig göra. Skulle nämligen köpa Cola eftersom att vi är Colaberoende i detta hushåll ^^

När jag väl kommer ut ur porten så märkte jag att det var sjukt kall, det var som en handflata över ansiktet. Fortsatte gå ändå, och det var relativt mörkt redan när jag började gå. Men efter jag handlat klart och kommer ut från Dollar så har det hunnit bli ÄNNU mörkade. Och jag hatar att gå ute själv när det är mörkt, speciellt när man blir tvungen att gå igenom en jävla vägtunnel :( Så där gick jag med två påsar, 3st 1.5 liters color i varje, tungt och jävligt. Tur att det inte är så farligt långt iaf, men mina armar ville gå av på mitten. Kommer nog aldrig gå och handla själv igen :p

NU måste jag göra något att äta, sjukt trist att laga mat till sig själv. Fortfarande några timmar kvar innan Christoffer kommer hem :(

SKRIVET: 2010-02-17, kl 10:52:54 | PUBLICERAT I: Min vardag

17/2 - namnsdag :)

Ja, idag har jag faktiskt namnsdag! Och eftersom att Christoffer inte installerade The Sims 3 igår så har han gjort det nu imorse. Det är The Sims 3 Destination Världen och The Sims 3 Lyx & Design! Nu är det nästan så att jag längtar tills Christoffer åker till jobbet så jag får spela ;)

Just nu ligger jag i sängen med laptopen, och Christoffer sitter och ser serier på sin dator. Om ett tag lär vi väl ta och göra frukost, eftersom att Christoffer ska åka på jobbet om ett tag. Jag blir ensam till typ 23 ikväll :/ Kommer vara rädd. Tur att jag har Sims iaf.

The Sims 3 Lyx & Design Prylpaket
  • Ge dina simmars sovrum, vardagsrum, badrum, kontor och lya en läcker, exklusiv teknikinspirerad look.
  • Uppgradera dina simmars garderob med radikala plagg, skräddarsydda kostymer och sofistikerade ytterkläder.
  • Förvandla dina simmars hem till toppmoderna utrymmen med modernt inspirerade möbler, eklektisk konst och modern design.
  • Ge dina simmar eftertraktad elektronik som högteknologiska, ultra-slimmade TV-apparater, TV-spel, stereoanläggningar, med mera.
  • Som speciell present för att fira 10-årsjubileet innehåller detta paket tre mycket eftertraktade föremål från spelen The Sims och The Sims 2: den hjärtformade vibrerande sängen, elgitarren och akvariet.


  • The Sims 3 Destination Världen

    • Anta utmaningar, hitta skatter och ta reda på vad som gömmer sig i de djupa grottorna.
    • Utforska berömda landmärken i Kina, Egypten och Frankrike
    • Lär din simmar nya färdigheter som exempelvis fotografering och ta del av nya möjligheter.
    • Träffa nya simmar från exotiska platser och dela deras kultur.
    • Designa dina simmars hem i ny stil med prylar de tagit med från sina äventyrsresor.
    Nu är jag riktigt sugen på att spela!

    SKRIVET: 2010-02-16, kl 22:20:26 | PUBLICERAT I: Min vardag

    16/2 - uppdatering 2

    Jag är igång med bloggningen idag märker jag! När Christoffer kom hem så färgade jag hans hår, och sedan började vi med maten. Det blev faktiskt riktigt gott. Under tiden att vi åt så kollade vi senaste avsnittet av One Tree Hill, och jag är fortfarande arg :p Fyfan vad irriterad man blir. Längtar som fan efter nästa avsnitt för att se hur det går, och om det är som man tror.

    Försökte även att få i mig en semla efter vi ätit, men jag lyckades väl inte så jättebra. Och jag tyckte typ inte ens att det var gott. Inte så gott som jag minns att det var iaf.

    Just nu ligger Christoffer och sover, och snarkar som fan. Trots att jag sa till honom innan han somnade att han skulle installera Sims, och som svar fick jag "Ja, jag ska bara diska. Jag kommer inte somna" ... Tjena! Han sa till och med när vi stod och lagade mat att han lovade och svor på sitt liv att han skulle installera det idag, även om det betyder att han måste sitta uppe hela natten. Haha, vi får se hur det blir med det.

    "Två goda semlor".. Spyr lite när jag ser bilden, är fortfarande asmätt.


    Jag har pyntat lite i Christoffers lägenhet, bara för att jag är så bäst :)

    Självklart ska man ha Hello Kitty på kylskåpet!

    Närmare bild på smålapparna som sitter på kylskåpet. Lite söt är jag faktiskt (:

    Och en Kittybild på dörren till köket :) Dock har Christoffer hängt sin blöta handduk över den nu :(

    SKRIVET: 2010-02-16, kl 17:09:58 | PUBLICERAT I: Min vardag

    16/2 - uppdatering

    Idag har jag varit duktig! Jag har diskat, dammsugit, skurat golven, torkat av allt som tar åt sig damm osv. Riktigt stolt över mig själv. Blev klar för ett tag sedan, och efter jag var klar så tog jag en dusch. Nu sitter jag här och väntar på att Christoffer ska komma hem. Han lär komma in genom dörren vilken sekund som helst :)

    Vi ska äta tacotårta idag, har inte en aning om vad det är men det var Christoffer som bestämde det :p Så vi får se vad som hamnar på tallriken. Och jag hoppas att han installerar Sims + tilläggen idag så jag har något att göra imorgon eftersom att han ska jobba stängning :/ Eftersom att allt är städat och klart nu så har jag ingenting att göra imorn förutom att sitta vid datorn.

    Nu kom han hem, med semlor :D

    SKRIVET: 2010-02-16, kl 12:02:05 | PUBLICERAT I: Min vardag

    16/2

    Blogg.se låg nere igår på kvällen av någon anledning, jag som tänkte vara duktig att uppdatera ännu en gång igår kväll innan jag skulle sova. Blev lite frustrerad, och känner inte alls för att skriva det jag tänkte skriva igår i det här inlägget. Det hör inte hit :p

    Idag vaknade jag vid 7 för att Christoffers väckarklocka ringde då. Låg i sängen och tittade på när Christoffer sprang runt och klädde på sig, packade, borstade tänderna och alla såna grejer. Sedan gick han till bussen, och jag fick ingen kram och ingen puss :( Så jag kunde inte somna om förrän 8-halv9 igen. Men huvudsaken är väl att jag lyckades tillslut. Sov till 11.30 typ, så jag har inte varit vaken så länge. Är snorig och täppt i näsan, och har ont i halsen på det. Har iaf tagit ett glas cola, slagit igång musik och ska ta en snus nu.

    Eftersom att Christoffer jobbar så är jag ensam idag, till 17 eller något sånt. Så jag ska väl försöka orka diska resten av disken och dammsuga. Skönt att jag inte mår dåligt idag iaf, har bara lite ont i huvet. Men det är ju faktiskt inte såå länge kvar tills gubben kommer hem, så han lär få hjälpa till. Jag ska ju faktiskt vara snäll och färga håret på honom ikväll, så då får han städa :)

    Lär skriva mer senare ikväll, hej.

    Världens bästa och godaste frukost <3

    SKRIVET: 2010-02-15, kl 20:08:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

    15/2

    Fy vilken dag. Klev upp typ 9.15 och gjorde frukost till mig och Christoffer, sedan satt vi vid varsin dator och åt. Jag var irriterad och sur som vanligt när jag är nyvaken, stör mig på nästan allt då. Förlåt att du måste stå ut med det Christoffer, ska försöka ändra på mig. Hur som helst, Christoffer åkte till jobbet vid 11-tiden så då blev jag ensam. Satt vid datorn och kollade runt, sedan började jag må ruskigt illa. Blev yr och spyfärdig och ville bara däcka i sängen. Så jag slog på Step Up och la mig i sängen och tittade på den, i hopp om att somna. Jag var verkligen hur trött som helst, men lyckades ändå inte somna förrän ungefär en timme efter att filmen tagit slut. Vaknade flera gånger och drömde jobbigt drömmar som gjorde mig ännu mer yr & förvirrad.

    Har legat i sängen nästa hela dagen, fast jag egentligen tänkt diska och städa. När jag vaknade så kände jag mig mycket bättre, och låg kvar i sängen en stund. Men sedan när jag klivit upp och ställt mig och börja diska så kom det tillbaka igen. Började svettas och bli yr igen :( Kommer inte att klara av att diska allt, men ska iaf diska en stekpanna och lite till så jag kan laga mat. Trots att Christoffer envisar sig om att jag inte ska behöva laga mat när jag mår dåligt så tänker jag göra det. Han är ändå inte hemma så han kan inte hindra mig :) Jag är envis jag också, och jag sa redan igår att jag skulle laga mat idag, så tänker jag göra det  också.

    Nu ska jag iaf gå och ta en dusch och hoppas på att jag mår bättre efter det, och att jag inte svimmar i badkaret. Sedan ska jag börja med maten och vänta på Christoffer. Sedan efter maten lär jag bänka mig i sängen och stanna där tills imorgon. Tur att man har världens bästa pojkvän iaf :) Hejsvejs

    Såhär trevlig och social är Christoffer medan jag lagar mat ^^

    SKRIVET: 2010-02-14, kl 23:59:40 | PUBLICERAT I: Min vardag

    14/2 - uppdatering

    Då var man hemma hos Christoffer igen :) Var bestämt att vi skulle gå härifrån runt kl 15, men så blev det inte. Slutade med att vi (iaf jag) stressade sönder och tog bussen för att hinna dit innan kl 17. När vi kom dit så chillade vi framför tv:n en stund, och sedan kom också Christoffers bror med sin flickvän och deras dotter :) Sedan åt vi god mat, och lite efterrätt på det. Sedan kollade vi på tv igen tills vi skulle gå till bussen för att åka till stan.

    Vi stod och köade en bra stund innan vi kom in i biosalen, men det var väl bara bra antar jag, slapp se all tråkig reklam innan filmen. Har hört från några att filmen, Farsan, inte är så bra osv. Men jag håller nog inte med ^^ Jag tycker att filmen var helt ok. Den var både rolig, och gav mig en liten tår i ögat :)

    Efter bion så fick vi skjuts hem av en kompis till Christoffer. När vi kom hem så plockade vi undan lite och renbäddade. Just nu håller jag på att försöka installera The Sims 3 Destination Världen, men jag är inte så skillad. Christoffer ligger i sängen och kollar på en serie.

    Imorgon blir jag ensam hela dagen, för Christoffer ska jobba. Så jag lär agera städtant och förmodligen spela en jävla massa Sims :D Men nu ska jag fortsätta installera och se om jag lyckas, om inte så hoppas jag att Christoffer kan slita sig ifrån serien och hjälpa mig. Pusshej

    SKRIVET: 2010-02-14, kl 11:42:37 | PUBLICERAT I: Min kärlek

    14/2 - alla hjärtans dag

    Godmorgon. Jag är vaken, och har varit det i en timma! Tjohej. Vi lyckades göra middag vid 9 igår, och jag la mig vid ett. Har dock sovit sjukt dåligt inatt, så jag lär väl snart somna igen. Ligger i sängen med laptopen äter frukost :) Sedan ska vi till Christoffers föräldrar och äta middag, och sedan bio. Skulle egentligen se Snabba Cash men den gick inte den tiden vi ville, så vi ska se Farsan istället. Och inte gråter jag över det, för jag tror att Farsan kommer vara jävligt rolig :)


    Jag fick ett fint chokladhjärta av Christoffer imorse, sötnos.

    Vi hann dock äta några innan jag tog bilden, och goda var dom ^^

    SKRIVET: 2010-02-13, kl 15:32:55 | PUBLICERAT I: Min vardag

    13/2

    Tjena. Jag har varit duktig och lyckats vända på dygnet, och det har Christoffer också gjort för den delen. Igår gjorde vi middag vid 12 på natten.. Och jag var vaken till typ halv 4 och sov till typ halv 12 "imorse". Och det känns lite smådrygt att äta frukost vid den tiden man borde äta middag typ. Nu ska jag spela sims, Chrisseman börjar tröttna på mig ^^ Söt.

    Bild på mitt fina halsband som jag fick igår :)

    SKRIVET: 2010-02-12, kl 18:47:02 | PUBLICERAT I: Min vardag

    12/1

    Jävlar var dagarna försvinner fort, ändå känns det som att jag inte hinner med någon vettigt. Men igår var jag faktiskt duktig, trots att jag spelade The Sims 3 typ hela dagen :$ Men mellan kl 21 och 01 så hade vi tid i tvättstugan, och jag tycker att jag var duktigt :D Har inte en blekaste aning om hur man tvättar, men jag fick lägga i tvättmedel och sköljmedel och sedan trycka på startknappen! Haha :)

    Idag åkte vi och handlade med Christoffers mamma och pappa, och jag hittade äntligen en nagelbandsskärare! (<3) Har letat i varje butik jag varit inne i, och idag hittade jag en. Dock kunde man inte köpa den enskilt, utan det var ett "nagelset" med nagelklippare, 2 nagelfilar och nagelbandsskäraren :) Köpte även en blonderingsfärg, eller blekning kanske man kallar det. Köpte även en Hello Kitty tidning, töntig som jag är. Men jag gillar affischerna och det följde med ett jättefint mobilsmycke :( Självklart köpte vi mat och annat nödvändigt också.
    När vi var påväg ut ifrån Ica Maxi så var det ett litet "stånd", om man nu kan kalla det så, som stod och sålde massa halsband. Och när vi gick förbi där så skymtade mina ögon ett Hello Kitty-halsband som bara kostade 20kr. Jag sa till Christoffer samtidigt som vi var påväg ut: Ett kittyhalsband för 20kr..
    Han: Vill du ha det?
    Jag: Jaa..
    Han: Vill du?
    Jag: JA!
    Han: Vänta.

    Sedan sprang han tillbaka och köpte det till mig :) Söt! Och halsbandet var jättefint.

    När vi kom hem igen så gjorde Christoffer varma mackor i ugnen för vi hade inte hunnit äta frukost innan vi åkte. Så vi såg film, och åt "frukost" på sängen (som alltid). Nu ligger sötnosen och sover, jag sov en stund också men nu är jag vaken.. "No shit"

    Om 2 dagar är det Alla hjärtans dag! Jag och Christoffer ska då hem till hans föräldrar och äta middag, sedan ska vi gå på bio. Ska se Snabba Cash, sen får vi se vad som händer efter det. Hur som helst så ser jag fram emot det.

    Nu tänker jag inte skriva mer, för jag börjar bli rätt dryg. Ska nog gå och färga håret nu, eller spela Sims..
    Hej :D

    Saknar min prinsessa lite <3

    SKRIVET: 2010-02-09, kl 11:40:49 | PUBLICERAT I: Min vardag

    9/2

    Har inte skrivit på ett bra tag. Beror mestadels på att jag varit med Christoffer, och också för att jag inte haft något att skriva om. Just nu är jag i Luleå hemma hos Christoffer, och han är på jobbet så då kan jag ju passa på att skriva.

    Fick ingen APU-plats på grund av att jag inte behöver någon APU inom Barn & Fritid, eftersom att jag ska börja ett helt annat program till hösten. Hoppas jag iaf, inte säkert att jag kommer in osv eftersom att jag fortfarande är skriven i Kramfors. Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa, och jag måste försöka komma på något andrahandsval.

    Nu ska jag börja fördriva tiden och vänta på att min älskade kommer hem :) "Bara"  8-9 timmar kvar..