SKRIVET: 2010-01-31, kl 12:43:41 | PUBLICERAT I: Min vardag

31/1

Vet knappt om jag är levande eller död. Fucked in the head.. Much. Ja fyfan. Var typ bakis igår, och självklart var det ju fest då också. Sandra, Cissi & Malin kom hem till mig innan, sedan skjutsade pappa oss till Folkets Hus. Var rätt så mycket folk där, och varenda jävel satt och grinade eller bråkade. Alla toaletter var ockuperade av folk som satt och lipade, tycker man kan sköta det någon annanstans än på toaletten. Vet faktiskt om jag kan säga att jag hade roligt. Blir nog ett "njaa" på den frågan. Äh vafan, jag orkar inte ens. Orkar inte ett jävla skit.

Sjukt hur allt kan gå från topp till botten så fort. Hade du frågat mig i fredags hur jag mådde, hade jag svarat att jag var lyckligast i hela världen, frågar du mig nu så kan jag inte ens svara. Kan inte förklara hur jag känner. Att såra andra är bland det värsta jag vet, och att såra den jag älskar mest i mitt liv ÄR det allra värsta.
Jag fick kniven i ryggen, av mig själv, samtidigt som jag satte den i dig också.. Hade jag kunnat, så hade jag gjort annorlunda. Jag klarar mig inte utan dig, kan inte ens stå på mina egna ben. Faller du så faller jag..

Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan inte andas. Jag är rädd, fruktansvärt rädd. Värdelös är jag också, totalt jävla dum i huvet. Jag orkar inte, jag orkar ingenting. Jag känner mig förlamad, i hela kroppen. Jag kan ligga här i sängen, men jag kan inte röra mig. Men jag vill inte röra mig heller, för jag har ingenstans att gå. Jag förtjänar inte att få röra mig. Jag ska nog ligga här tills det är över. Gör ingen som helst nytta någon annanstans. Nu orkar jag inte mer. Jag dör i min säng, snart.

SKRIVET: 2010-01-29, kl 17:54:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

29/1

Jävligt chill på skolan idag, skrattat som en dåre och haft det jävligt bra. Var dock lite irriterad över att jag inte hade några pengar nu när jag som mest behövde det. Brukar få 500kr i månaden av pappa den sista dagen i månaden, men behövde pengarna idag så jag bad honom sätta in dom tidigare. Så jag gick och tog ut dom, sedan gick jag på Anybody. Köpte en glitter-eyeliner och en ögonskuggepalett :) Så jävla nöjd.

48 färger, Viva La Diva, 189kr. Mycket för pengarna, och jag är så jävla nöjd!


Glitter-eyeliner, också Viva La Diva, 65kr. Bra att ha-grej :)

Nu ligger denna underbaring på min "måste ha-lista"


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Jag bara måste ha den! Den är till för att ögonskuggan ska fästa bättre, hålla längre och framhäver färgerna mer. Och man slipper att ögonskuggan faller ner under ögonen medans man applicerar den. Och underdan brukar man oftast få "streck" i ögonskuggan, men det får man inte om man använder denna :) Need!

SKRIVET: 2010-01-28, kl 11:40:31 | PUBLICERAT I: Min kärlek

28/1 - 6 månader <3


Jag älskar dig!

SKRIVET: 2010-01-27, kl 19:23:07 | PUBLICERAT I: Min vardag

27/1

Tjolahopp. Imorse när jag vaknade runt 7 så orkade jag inte kliva upp, så låg och drog mig till typ kvar över 8. Sedan var jag tvungen att gå upp och tvätta håret och sånt. Hann bara he på mig foundation och puder innan jag skulle gå till bussen, och hann inte torka håret heller så man såg väl ut som ett jävla mongo. När jag kommer ut genom dörren så ser jag ju såklart bussen på andra sidan lägdan, så då fick jag lov att gå ner till Riks 90 och ta en buss därifrån. Inte så trevligt med tanke på all jävla snö som kom. Blev blöt och fläckig i hela ansiktet :( Så när jag kom till skolan gick jag på toaletten och sminkade mig, så man såg någorlunda normal ut. Det har snöat och blåst hela dagen, förjävligt.
Var livrädd när jag skulle ta bussen hem 15.40, dels för det hemska vädret och dels för att busschauffören kör som en jävla galning oavsett väder. Var hur mycket snö som helst på vägarna, och när vi åkte i backen från Skarpåkern ner mot Brunne så typ tappade bussen fästet och vi gled fram och tillbaka över vägen. Jag bara väntade på att vi skulle hamna i diket och att jag skulle dö. Fick sån jävla panik och hjärtat slog fortare än var en kaninjävel juckar. Bestämde mig för att kliva av och gå, så jag klev av i Brunne och gick hem. Plumsade fram i djupsnö för att inte bli påkörd, var jobbigt som fan. Och det snöade sjukt mycket så jag blev helt dyngsur i ansiktet och håret. Men jag går hellre än att dö i bussen :p
Jag tänker iaf inte åka till skolan imorn om det fortfarande är såhär, eller jag tänker iaf inte åka buss. Ska inte behöva sitta panikslagen påväg till och från skolan, då stannar jag hellre hemma i sängen & tryggheten.

Nu är det "bara" en vecka kvar innan Christoffer kommer, och jag har nog aldrig saknat honom så mycket som jag gör nu. Känner mig handikappad när jag måste göra allt själv.. Sova, duscha, äta, osvosv. Dock kommer vi få vara med varandra sjukt länge! Han kommer på onsdag, 3e februari, sedan så åker jag med honom hem på söndagen och stannar förmodligen tills 14 mars :D Har ju APU i fyra veckor, sedan lov veckan efter. Kom fan på det nu, nu är jag lycklig resten av kvällen iaf :)

Hejsvejs

SKRIVET: 2010-01-26, kl 16:14:12 | PUBLICERAT I: Min vardag

26/1 - uppdatering

Ligger på topp idag nu när jag är så duktig och faktiskt uppdaterar två gånger på en och samma dag :o Har pratat med Tuula, studievägledaren, idag på skolan. Pratade om att börja gymnasiet i Luleå till hösten. Det ser väl både ljust och mörkt ut just nu. Vill gå Hotell och Resturang, men eftersom att det programmet bara finns på en kommunal skola så blir det väldigt svårt att komma in med tanke på att HR finns i Sollefteå. Så antingen måste jag skriva mig i Luleå, dvs adressändra osv, eller välja ett annat program som inte finns här.
Jag har absolut inga problem med att skriva mig i Luleå, men frågan är då vad mor & far tycker om det. Och det kommer kännas ganska konstigt, byta adress och allt. Men då blir jag och Christoffer sambos på riktigt :D Men kommer ju bli lite komiskt att typ gå till tandläkaren i Luleå :p Kommer känna konstigt att flytta på riktigt över huvudtaget. Om det nu blir av, annars vet jag faktiskt inte vad jag gör.
Vi har APU vecka 6-9, men jag kommer inte få någon APU-plats för Maria tycker att jag inte har någon användning av den eftersom att jag ändå ska gå en helt annan linje sen osv, så jag ska tydligen inte göra någonting. Så då ska jag åka till Luleå och vara där i hela 5 veckor :) Underbart!

SKRIVET: 2010-01-26, kl 09:13:38 | PUBLICERAT I: Min vardag

26/1

Igår försökte jag lägga mig någorlunda i tid, ställde väckarn på 7 och bestämde mig för att jag ska upp då, så enkelt är det. För efter att inte ha brytt sig ett skit om när jag kliver upp så tänkte jag att nu måste jag göra ett försök. 08.50 kommer en arg mamma in på mitt rum och slänger ur sig både det ena och det andra. Så nu är jag väl mest trött och förbannad, för jag har då inte hört någon väckarklocka. Måste ha sovit skönt då med andra ord. Dock låg telefonen på golvet också, under sängen, så det kan ju vara en annan anledning. Enligt mamma så är jag iaf den enda i världshistorien som början halv 11 varje dag, så jag vet inte riktigt om jag ska känna mig hedrad och fortsätta med det eller om det är något dåligt? Glad är hon inte iaf.

Då blir det att ta bussen som går vid 10 idag också, fastän att jag hatar den. Den går 10.00 ifrån Kramfors, på dintur.se står det att den ska vara i Frånö 10.05.. Går man ut så att man står vid busshållplatsen vid den tiden så får man oftast vänta till kvart/tjugo över, men anpassar man sig efter att det nästan alltid är sen så har bussjäveln kommit 10.05. En gång fick jag vänta på den i 30 minuter, en gång kom den vid 10. Slutsatsen är då, man går ut 10.05, springer till busshållplatsen (oftast helt i onödan), sedan får man stå där och frysa i minst 10 minuter.

Nu ska jag sminka mig och sedan gå till bussen, sedan får vi se om det kommer någon buss och tar mig till skolan eller inte. Dö

SKRIVET: 2010-01-24, kl 18:45:08 | PUBLICERAT I: Min vardag

24/1

Snark. Har legat i sängen typ hela dagen, i brist på annat. Kanske borde ha fått fingrarna från datorn och städat, men nejnej. Var hemma hela dagen igår också, eller ja, efter att jag kommit hem från Kramfors så. Imorn är det skola igen, och jag ser fram emot den lika mycket som jag ser fram emot att vara utan Christoffer i 10 dagar till.. Om jag ändå ska behöva börja om ettan till hösten då jag tänkt flytta till Luleå så förstår jag inte vitsen med att gå i skolan nu. Enda positiva med att vara på skolan är att sitta och surra med allt folk, annars suger det. Och att man ska behöva betala 520 kr i månaden för att ta sig till och från skolan är väl inte annat än idiotiskt. Dom kan väl ändå inte förvänta sig att jag ska gå fram och tillbaka ifrån Frånö..

Hittade en ny bloggdesign idag iaf, med lite Hello Kitty :) Mihi. Nu blir det inga fler "mihi's" eller smileys, för jag är inte så glad. Hej

SKRIVET: 2010-01-22, kl 09:50:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

22/1

Yes, då har man lyckats försova sig igen! Lite med flit, men jag tänkte faktiskt ta bussen 08.50 men jag hann inte :( Så får åka nu vid 10 istället. Sjukt sugen på en cola också, need. Och jag hoppas faan att mor mig kan hämta mig idag efter skolan, för igår GICK jag hem.. Fyfan vad less jag var. Bajskorv

SKRIVET: 2010-01-19, kl 17:06:22 | PUBLICERAT I: Min vardag

19/1

Självklart blev denna dag ett helvete bara för att gårdagen var värdelös. Vaknade imorse av världens mest störande väckarklocka som jag hade när jag var liten, stängde av & somnade om. Sedan ringde den igen och när jag satte mig upp i sängen så trodde jag att jag skulle dö, hade sån jävla huvudvärk så jag var tvungen att lägga mig ner igen. Låg och yrade ett bra tag innan jag lyckades somna om igen, sov ett bra tag. Sedan har jag bara suttit vid datorn och varit nere med Amanda en sväng. Har varit på sämst humör hela dagen, och det lär inte bli bättre heller.

Saknar Christoffer så mycket att jag inte vet vad fan vad ska göra, och vi kommer förmodligen inte ses på nästan 3 veckor.. Blir cp. Jag orkar ingenting, allt bra försvinner när jag inte är med Christoffer. Helvete.

SKRIVET: 2010-01-18, kl 22:29:25 | PUBLICERAT I: Min vardag

18/1

Nämen godkväll! Har precis kommit ur duschen, torkat håret och lagt mig i sängen. Dagen har typ varit helt värdelös och onödig. Vaknade någon gång imorse, klev upp och gjorde mig klar osv, sedan gick jag till bussen. Gick klockan 10, då åker den ifrån stan, så jag var säker på att jag inte skulle missa den. Vanligtvis brukar det ta ca 10 minuter för bussen att åka från stan till Frånö, men där stod jag som ett jävla retard i 30 jävla minuter innan den kom. Sedan när jag väl kom fram till skolan så fick jag veta att det och det var inställt osv, så jag chillade på en soffa med en mensvärk så brutal att jag inte ens kan beskriva den i ord.

När jag kom hem från skolan så satt jag vid datorn, bara för att göra något annorlunda liksom. Sedan åt jag mat, och sedan så blev det att jag åkte till backen och var med Ds, Sandra och Nattis. Det sög kuk!! För det första så hade jag inget glid på brädan, så Sandra och Nattis fick vara mina renar medans jag fick agera släde. För det andra så är pistmaskinen trasig så backen var isig och det var feta snövallar överallt, så ovärt. 60 kronor för vad? Ingenting. Mamma fick hämta mig, pallade inte vara kvar. Och nu ligger jag här, med fet huvudvärk + mensvärk. Fyfan vad livet är underbart!

Christoffer, do what you gotta do!

SKRIVET: 2010-01-12, kl 16:03:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

12/1

Vaknade runt 10 idag, hoppade in i duschen, klädde på mig och la mig i sängen och fördrev tiden innan jag skulle börja göra mig klar för att sedan gå till bussen. Men blev en massa skit så jag orkade inte göra mig klar och jag orkade inte dra på skolan. Har legat i sängen hela jävla dagen och jag är på sjukt dåligt humör för ovanlighetens skull. Är less på att vara arg hela tiden, är less på att allitd vara en jävla surfitta och är ännu mer less på att vara less. Vill aldrig mer behöva gå i skolan, vill bara ha en jävla massa pengar, flytta till Luleå och sedan skita i allt annat. Tyvär så funkar det ju inte så, och det är ingen mening att någon säger åt mig att bita ihop, det funkar inte heller. Alla kan dra åt helvete, och ta med mig på samma gång. Bajs

SKRIVET: 2010-01-10, kl 18:06:50 | PUBLICERAT I: Min vardag

10/1

Igår åkte jag som sagt till Cissi. Drog på Hemköp och köpte lite (mycket) godsaker. Började se Bad Santa när vi kom till henne, jag somnade efter typ en timme. Sedan blev Cissi less på att jag sov så jag fick försöka hålla mig vaken medans vi skulle se Hip hip hora. Men självklart så somnade jag då också, och vaknade när den var slut runt halv 4 :p Jag fortsatte att sova medans Cissi fick ligga vaken och läsa för att hon inte kunde somna. Sov jäävligt länge också, och drömde en massa mardrömmar.

Idag när vi vaknade så gick vi upp, åt frulle och sedan drygade vi på. Sedan kom min kära mor och hämtade mig, och sen dess har jag bara legat här. Sjukt less är jag också, för ovanlighetens skull. Antar att jag kommer ligga här tills jag somnar, och imorgon börjar skolan igen. Längtar inte ett jävla dugg, vill sova resten av mitt liv.

SKRIVET: 2010-01-09, kl 20:17:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

9/1

Hej. Igår åkte jag hem ifrån Christoffer, hängigt som fan och drygt att åka buss. Direkt när jag klivit av bussen så kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till Emma. Var "fest" där, och Cissi bjuppa på grogg. Dansade, sjöng och härjade, sedan åkte jag hem. La mig och sov direkt, helt död efter bussresan.

Idag när jag vaknade så gick jag och slog in amandas klänning eftersom att hon fyller år idag, hon blev jätteglad över den och har haft på sig den hela dagen :) Och eftersom att jag var i Luleå när jag fyllde år så fick jag min present idag istället. Fick en mini laptop :D Mycket nöjd. Har degat i sängen med datorn hela dagen, riktigt chill. Har precis duschat och sminkat mig, och nu ligger jag i sängen och väntar på att Cissi ska höra av sig. Hon och hennes pappa ska hämta mig, sedan ska vi dra på Hemköp sen hem till Cissi. Ska se film och så, mysigt som faun.

Kan ju tillägga att jag saknar Christoffer sjukt mycket, och att jag "bara" måste vänta tills fredag innan vi ses igen. Hatar att vänta, hatar att vara utan honom, hatar att sova själv. Aja, skit på er. Hej!

Du är magisk <3

SKRIVET: 2010-01-07, kl 11:27:09 | PUBLICERAT I: Min vardag

7/1

Tjenixen sickan. Gårdagen var mysig som bara den. Var till en början ensam hela dagen eftersom att Christoffer jobbar, men hans bror var förbi en sväng och satt upp hyllor och lite annat. Så jag satt vid datorn, diskade och så. Sedan när Christoffer kom hem så fick jag tre stora röda rosor :) Så jävla söt, blev jätteglad. Sen så duschade vi, fixade chips med dipp och la oss och såg film. Mådde bra som fan igår, och det var jättemysigt.

Imorgon ska jag åka hem, och det suger fruktansvärt mycket. För det första så vill jag inte åka ifrån Christoffer och för det andra så har min laddare till mobilen försvunnit när vi flyttat. Den finns fan ingenstans, och det är ju inte så roligt att åka buss i ca 8 timmar utan telefon. Får väl vända upp och ner på lägenheten en sista gång i hopp om att hitta den där jävla laddaren. Får se hur det går med det!

Christoffer är och gymmar just nu, och sen ska han till jobbet direkt efter det. Han jobbar kväll så han är inte hemma förrän typ halv 11 ikväll :/ Får försöka hitta på något som får tiden att gå fortare. Känns lite smådrygt att sitta vid datorn hela dagen + kvällen.

Bajshej

SKRIVET: 2010-01-05, kl 19:57:27 | PUBLICERAT I: Min vardag

5/1

Det var en lång dag igår, hjälpte Christoffer att flytta till sin lägenhet :) Robin och Andreas hjälpte också till. Tog ett bra tag, och det blev endel krångel. Fattades en del till sängen, så vi kunde inte lägga på madrasserna. Men som tur var så var Robins mamma i Haparanda så hon for in på IKEA och köpte den sista delen. Så till slut så fick vi ihop sängen också, och den är underbar! Själv har jag diskat, både igår och idag. Varenda tallrik, kniv, gaffel, sked, skål, panna osv osv osv. Har tagit sin tid det också, men man får ju ut något bra av det i slutändan.

Har precis stått och hackat lök & vitlök, jag och Christoffer ska nämligen göra spaghetti och köttfärssås. Första riktiga middagen i lägenheten, tjoho. Sedan ska vi sätta upp nya duschdraperiet, och imorgon kommer Andreas och ska hjälpa till att få upp hyllor, handdukshängare och så. Börjar likna något nu, och jag vill absolut inte åka hem på fredag :(

Nu ska vi laga mat, hej!