SKRIVET: 2010-06-30, kl 23:58:30 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jag räddade min piercing!

Igår tog jag som sagt ut ena av mina piercingar pga infektion, men en stund efter att jag tagit ut den så fick jag lite ångest över det hela. Så istället för att sätta i ringen igen så tog jag en läkstav och satte i, och nu mår piercingen bra igen och det är inte längre infekterat! Kalasbra. Ska fortsätta ha staven i ett tag, och köpa mig nya piercingsmycken då dom ringarna jag köpte sist var för stora.


Länge leve mina snakebites! Tro när jag ska tröttna helt, så många gånger jag övervägt att ta ut dom, men ångrat mig snabbt igen. Första gången jag piercade läppen var för fyra år sedan, och sen dess har jag alltid haft minst en piercing. Nu har jag tre, men "använder" bara två av dom. Den jag har i mitten av underläppen verkar aldrig vilja växa igen. Så sedan när jag tagit ut piercingarna, och blir runt 50 bast så kanske jag impar lite på barnbarnen och sätter i dom igen ;) Haha

SKRIVET: 2010-06-30, kl 18:52:12 | PUBLICERAT I: Min vardag

Riktigt effektiv dag!

Idag känner jag att jag har varit väldigt effektiv! Klev upp tidigt imorse för att gå ut med Hugo, sedan somnade jag om en stund då vi kom in igen. Vaknade, gick ut igen, kom in, började diska, gick ut, åt frukost, sov en stund med Hugo, gick ut, började med maten och duschade.

Så långt har jag kommit än så länge. Christoffer kom hem för en stund sedan, så då passade jag på att duscha medan köttfärslimpan var/är i ugnen. Det är första gången jag gör det, Christoffer åt det hemma hos oss i Kramfors så han ville att jag också skulle göra det någon dag. Än så länge ser det bra ut, och maten är väl strax klar, ska snart börja med såsen.

Igår träffade Hugo en vovve också, Harry, och det gick bra. Till en början var han lite smårädd, men sedan kaxade han upp sig istället, trost att han är 5 gånger mindre än vad Harry är. Och idag är första dagen någonsin som Hugo inte har gjort ifrån sig inomhus, jättestolt är jag! Det är även första dagen då han har gjort något varje gång vi varit ute, duktig liten kille :)

SKRIVET: 2010-06-29, kl 15:31:01 | PUBLICERAT I: Min vardag

:(

För några dagar sedan tog jag ut båda mina piercingar i läppen för att känna hur det kändes och se hur det såg ut. Dock glömde jag att stoppa i dom direkt efteråt, så det var jävligt svårt att få in smycket i det nyaste hålet. Det hade dragit ihop sig så jag var tvungen att pressa igenom smycket och det gjorde ondare än vad det gjorde att ta hålet.

Sedan dess så har läppen varit svullen, varit och gjort jävligt ont. Så jag insåg att jag var tvungen att ta ut det, men det var inte det lättaste det heller. Läppen var så svullen att det var svårt att få tag i ringen, och det fanns knappt något utrymme för att vända och vrida på den. Självklart gjorde det förbannat ont också, men nu är helvetet ute iaf, och jag hoppas att det läker bra.

Första gången jag någonsin betalat för att pierca mig så går det åt skogen, men jag får skylla mig själv. Bye bye snakebites :(

SKRIVET: 2010-06-29, kl 14:40:13 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tjolahopp

Just nu ligger jag i sängen med lilla Hugo bredvid, han sover sött. Jag är hungrig, har ätit en halv macka idag. Vet inte riktigt varför jag inte gjort mig någon frukost än. Igår var vi iaf hos en kompis till Christoffer som bor här på Tuna, vi kollade på fotbollen och Hugo låg och sov i mitt knä :)

Senare idag ska vi till Christoffers mamma, då ska Hugo få träffa Harry så det ska bli spännande. Vi ska äta middag där också. Sedan när vi kommer hem igen så måste vi städa lite, och ta hand om den underbara disken.

SKRIVET: 2010-06-28, kl 16:24:23 | PUBLICERAT I: Min kärlek

11 månader <3

Idag har jag och min älskling varit 11 månader, gud vad fort det går! Det är snart ett helt år sedan vi blev tillsammans, och det känns så sjukt. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle befinna mig i en lägenhet i Luleå, med en ring på mitt finger och bombsäker på att jag vill dela resten av mitt liv med någon. Men nu sitter jag här, med världens underbaraste människa och världens finaste vovve. Jag är lycklig! :)

SKRIVET: 2010-06-27, kl 21:52:22 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

Concealer

Vi var och handlade med Christoffers päron idag, då fick vi också all post som kommit hem till dom. Ett paket var till mig, och det var en concealer som jag beställt. Vill egentligen ha Cover all mix från Make up store men är plånboken tom så får man själv lida. Så istället köpte jag en från Wet and Wild, så det återstår att se imorgon hur den funkar.

Finns att köpa här.

SKRIVET: 2010-06-27, kl 21:45:21 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Jag är tillbaka, tror jag..

Nu var det över en vecka sedan jag skrev sist, men nu är vi tillbaka i Luleå iaf. Kom hem igårnatt, såg film och däckade då vi kom hem. Dock somnade jag inte förrän vid halv 4, och imorse vaknade jag tidigt av att Hugo var vaken. Så jag gick ut med honom, gick runt i 20 minuter utan att han gjorde något. Han verkade vilja spara på det tills vi kom in igen.. Stackarn vet väl inte riktigt vart han hör hemma ännu, först hemma i Frånö, sedan en natt hos Marija och nu i Luleå efter en lång bussresa.

Hur som helst så verkar han trivas här, men det tar nog en stund innan han riktigt känner sig hemma. Han har iaf nyss blivit duschad, vilket han inte tyckte om så överdrivet mycket. Men efter att jag torkat honom så han blev helt torr igen så blev det bättre. Dock ligger han på golvet och tjurar nu för att jag inte låter honom hoppa upp i sängen ^^ Både jag och Christoffer har kommit överens om att han får vara i sängen när vi säger att han får, annars ska han vara på golvet.


Lillkillen innan vi hoppade på bussen hem till Luleå :)

SKRIVET: 2010-06-18, kl 17:19:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

Kramfors Stadsfest

Det är inget vidare bra väder för stadsfest, det ösregnar och har gjort det hela dagen. Det betyder att jag varken kan ha klänningen eller skorna jag köpte igår. Istället får jag dra på mig nåt skit och ha paraplyt i högsta hugg.

Ösregn = högtryck
Högtryck = huvudvärk
Huvudvärk = dåligt humör
Dåligt humör = dålig fest

Vi får se om Erik Grönwall gör mig på bättre humör, eller om det slutar med att man drar hem och dricker varm choklad eller något i den stilen. Får hoppas på att morgondagen kommer med bättre väder så jag kan inviga mina snygga skor, som för övrigt kommer döda mina fötter :)

SKRIVET: 2010-06-17, kl 15:42:34 | PUBLICERAT I: Min vardag

Entschuldigung

Det är lite dåligt med uppdatering nu när vi är i Kramfors. Men det händer inget speciellt ändå, annat än att jag kliver upp runt 4-5 på morgonen och går ut med Hugo, somnar om, går ut med honom igen vid 7, somnar om, osv. Känner mig riktigt duktig som faktiskt går ut så tidigt på morgonen fastän att jag bara sovit någon timme. Men det är ju nödvändigt, man vill inte att det ska ske någon olycka i sängen, tro mig..

Jag och min käre man ska snart åka in till stan. Ska köpa biljetter till Stadsfesten och jag ska kolla om jag hittar några kläder att ha i helgen. Det är ju Kramfors Stadsfest nu i helgen, jippie.. Självaste Erik Grönwall kommer ju iaf, så något har man att se fram emot, annars är det väl inte så mycket att hurra över. Svammel svammel, hejdå.

SKRIVET: 2010-06-14, kl 15:53:02 | PUBLICERAT I: Min vardag

Lilla Hugo

Just nu ligger både Hugo och Christoffer och sover här i sängen. Hugo somnade medan vi låg och tittade på Lost. Han ser ut att stortrivas bland täcket och kuddarna. Han fick även vara ensam en stund med Christoffer idag då jag var och fikade med Carro och det gick jättebra. Han blev så glad när jag kom hem :)





Han är så söt, älsklings-Hugo. Nu ska jag roa mig vid datorn och vänta på att lillkillen vaknar så vi kan gå ut och kissa ^^

SKRIVET: 2010-06-13, kl 21:48:02 | PUBLICERAT I: Min vardag

Skön dag!

Imorse klev jag upp klockan 6 och gick ut med Hugo. Sedan var jag vaken nere med honom en stund innan hans syster vaknade. Då gick jag upp och la mig och sov en stund till, vaknade igen runt 10-tiden.

Ikväll har jag varit på skarpåkerskolan och umgåtts med Sandra, Linda, Madde, Tommie, Emil och Sebbe. Trevligt att träffa alla igen :) Och imorgon ska jag åka in till stan för att fika med Caroline, en bakfickan-sallad blir det! Det var riktigt längesedan jag träffade Caroline, så det ska bli trevligt.

Nu ska jag vänta på att Christoffer duschat klar, sedan ska vi se Lost och äta glass.

SKRIVET: 2010-06-12, kl 23:42:13 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Äntligen :')

Efter ett fåtal timmars sömn, och efter en lång bussresa så hämtade vi äntligen Hugo idag. Vi har haft det jättemysigt hela dagen, och hans syster (som mamma har köpt) har varit med och busat med honom hela dagen. Dom är helt sjövilda, men det är tur att dom har roligt och att dom har varandra nu den första tiden.

Jag och Christoffer var precis ute med honom, han kissade och var jätteduktig. Han är förvånansvärt duktig på att gå i koppel, helt över mina förväntningar. Och självklart är han nyfiken på allt runtomkring :) Han har även hunnit med att åka bil två gånger idag. Första turen var hem ifrån uppfödaren, då satt han i Christoffers famn och var lite smårädd. Andra gången åkte han bak i buren tillsammans med sin syster, det verkade han inte ha något problem med. Båda två somnade sött där bak :)

Nu har lillkillen precis somnat, han har en egen liten hage inne på mitt rum där han har sin säng, vatten & matskål. Han ser ut att må jättebra, nu återstår det bara att se när han bestämmer sig för att stiga upp. Han är nog helt utmattad efter all lek med sin syster idag ^^






Nattinatti

SKRIVET: 2010-06-11, kl 23:04:57 | PUBLICERAT I: Min vardag

Glömde..

Glömde säga att jag sitter och dricker en iskall öl, för att "fira" att Christoffer har fått semester. Yay!


omnomnom

SKRIVET: 2010-06-11, kl 22:54:29 | PUBLICERAT I: Min vardag

Semester

Nu har Christoffer fått semester, 2 veckor. Imorgon bitti åker vi till Kramfors, vilket betyder att jag också får en liten semester. Jag slipper tvätta mina egna kläder, slipper laga mat, slipper diska, slipper städa överallt. Ska bli så jävla skönt, att slippa ta hand om sig själv och bara ta det lugnt.

Nu är allt klart här hemma iaf. All disk är diskat, alla golv är rena, alla övriga ytor är torkade och dammade. Det enda som fattas nu är ett bra humör, vilket inte verkar finnas ens i närheten av mig just nu. Jag är less och slut, och jag vet precis hur det kommer bli ikväll. Jag kommer inte kunna somna, istället kommer jag ligga och vara förbannad över allt som stör mig. Vilket betyder att det inte kommer att gå så bra för mig som ska upp halv 7 imorgon bitti. Fyfan vilket fult uttryck förresten.. imorgon bitti.

Hejdå.

SKRIVET: 2010-06-11, kl 16:41:37 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jävla shakers!

Hej Sandra, vad har du gjort idag? - Hej, jag har gjort det jag är bäst på, som jag samtidigt hatar mest. Jag har diskat och varit less, riktigt grym är jag på det. Har diskat 18 shakers, samt locken till dom, och lite annat skit. Fyfan. Jag hatar att diska shakers, och då menar jag verkligen att jag hatar det. Dom är lika höga som en diskborste är lång ungefär, vilket resulterar i att man slår i knogarna i kanten hela tiden då man diskar dom. Speciellt om man är crazy och arg som jag, har säkert smällt ner knogarna i kanterna tusen gånger på dom där jävla shakersjävlarna.

Men, nu är det iaf gjort. Och jag vet inte om jag någonsin har lust att diska dom igen. Just nu ligger jag och funderar på om jag ens orkar göra någon middag, det betyder ju bara att jag måste diska sedan igen.. Hard life.


Ett stycke smutsiga shakers

Ett stycke nydiskad disk

Ännu ett stycke nydiskad disk.. Spyr på den

SKRIVET: 2010-06-11, kl 11:38:09 | PUBLICERAT I: Min vardag

Elavbrott

Igårkväll runt 23-tiden så stängdes elen av, elbolaget skulle göra någonting. Fick ett brev om det häromdan, och när jag & Christoffer låg och såg lost så slocknade allt. Då tände jag ljus inne i badrummet och tog ett bad. Sedan gick jag mer eller mindre och la mig. Klockan var då strax innan tolv, och jag kunde absolut inte somna. Det slutade med att jag låg med min bärbara dator och spelade Harpan, haha.

Sedan så förstår jag inte riktigt hur dom tänker. Elen skulle vara avstängd från 23-03. Vilket betyder att varken kyl eller frys är igång på 4 timmar. Maten blir ju förstörd?! Tur att det är så gott som tomt i våran kyl eftersom att vi ska åka till Kramfors imorgon..

Det är alltså bara en dag kvar innan vi hämtar vår älskade Hugo! Trodde inte att veckorna skulle gå så fort, så som jag har tjatat och gnällt. denna dagen kommer bestå av att packa den stora resväskan, diska undan all disk, föra över Lost på ett usb-minne och städa lite. Ser minst fram emot disken, i hate it. Smell you later.

SKRIVET: 2010-06-10, kl 18:11:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bara problem.

Har som sagt haft tvättstugan idag, och det flöt på som vanligt. Dock var jag tvungen att gå fram och tillbaka till Mjölkudden för att hämta tvättmedel hos Christoffers mamma. Det var förjävla varmt och det slutade med att jag fick skavsår över hela fötterna, vilket leder till att jag inte kan ha på mig några skor utan att svimma.

När jag väl kommit tillbaka med tvättmedlet så fortsatte jag tvätta, och jag var så nöjd då jag skulle gå och hämta den sista tvätten. Tänkte att gud vad skönt att man äntligen är färdig! Jo tjena, jag kommer tillbaka till lägenheten, börjar plocka i kläder och undrar över vart Christoffers jeans är. GONE! Så jag springer tillbaka till tvättstugan i hopp om att fortfarande kunna öppna dörren, men då var det för sent.

Jag fick panik, visste inte ens om jag vågade säga något till Christoffer. Så jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan flera gånger för att se om den som bokat tiden hade kommit, men nej. Så jag ringde Christoffer och berättade det, och han sa att jag skulle vänta och se om någon kom eller inte, för efter en timme så avbokas tiden om man inte kommit dit.

Så där satt jag, rakt upp och ner på ett iskallt kakelgolv och väntade. Klockan slog 18.00 och ännu hade ingen kommit. Så jag testade boka tiden, och yay! Det gick. Och där låg byxorna, inne i torkskåpet, trots att jag var säker på att jag inte ens hade lagt dom där. Men men, då kan jag lika gärna tvätta sängkläderna också, när jag ändå är igång liksom. Vi får se vad som händer härnäst, kanske låser in nyckeln inne i tvättstugan så jag varken kommer in eller ut. Det hade varit nåt! Och det hade inte förvånat mig om just jag lyckades med det.

SKRIVET: 2010-06-10, kl 11:09:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

Frukost och tvättstugan.

Jag lyckades somna runt 4-5 inatt, jippie. Och imorse väckte Christoffer mig och då kunde jag inte somna om. Gjorde några mackor åt honom innan han sprang till bussen för att åka på gymmet. Passade på att göra frukost till mig själv också, så nu ska jag äta den och se på One tree hill.

Tänkte först att jag kunde somna om då Christoffer åkt, men då kom jag på att jag har tvättstugan mellan 12-17. Jävligt drygt!

SKRIVET: 2010-06-10, kl 02:41:08 | PUBLICERAT I: Min vardag

Fågeljävel!

Klockan är snart 3 och jag har inte lyckats somna än. Det är någon jävla fågeljävel utanför som vägrar att hålla käften. Och det är ingen vacker fågelsång den bjuder på, utan det är ett riktigt irriterande, konstant och gnälligt kvitter. Jag håller fan på att bli galen. Och inte blir det bättre att man har en pojkvän som snarkar värre än gud vet vad. Och som topping på det hela så är det någon rolig typ som kör moped någonstans här utanför, plus några andra filurer som står och skriker och tjoar. Kan inte alla bara hålla käften? :( Vi får se om jag lyckas somna över huvudtaget, eller om jag får ett nervsammanbrott och vänder upp och ner på stället...

Jag får dra på mig lurarna och se på One tree hill, om jag så ska somna med datorn i famnen!

SKRIVET: 2010-06-09, kl 15:41:52 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hejhopp

Igårkväll drabbades jag av en väldans huvudvärk. Kanske berodde på att jag var övertrött men istället satt och nördade vid datorn. Somnade gjorde jag iaf tillslut, och skönt var det. Dock klev jag upp lite för tidigt idag, men det var väl lika bra det. Måste vänja mig vid att kliva upp tidigt med tanke på att vi snart får hem Hugo.

Just nu är det soligt ute, dock blåser det, men det fyller mig med lite glädje iaf. Tycker att det är dax för lite sommar nu här uppe i norrland. Men enligt Christoffer så börjar inte den riktiga sommaren förrän i juli, så jag får kanske vänta. Bara hoppas på att man blir bemött av sommaren då vi åker till Kramfors på lördag!

SKRIVET: 2010-06-08, kl 23:19:22 | PUBLICERAT I: Min vardag

Trött!

Ikväll har jag och Christoffer varit hos hans päron. Dom har köpt en ny dator så Christoffer hjälpte dom med den, samt så åt vi middag där. Var där i några timmar och det var väldans trevligt. Kom hem för ett litet tag sedan och nu är jag ruskigt trött. Jag ska se på "Välkommen valp" som jag fick låna av Christoffers mamma :)

Nu är det bara fyra dagar kvar innan vi hämtar Hugo!

SKRIVET: 2010-06-07, kl 09:47:23 | PUBLICERAT I: Min vardag

Morning sunshine

Men tyvärr så lyser inte solen här i Luleå.. Vaknade för en timme sedan ungefär, trött som attan. Somnade inte förrän efter 2 inatt. Har sett lite Entourage nu som start på dagen. Igår började jag med berget av disk, och kom ganska långt. Det är en del kvar så jag kanske tar tag i det idag.

Plockade även bort att ren tvätt som fortfarande låg i kassarna, men nu är dom borta iaf. Ska snart boka tvättstugan igen så vi har allt tvättat innan vi åker till Kramfors. Det är bara fem dagar kvar tills vi åker och hämtar Hugo! Längtar ihjäl mig.


Finaste killen!

SKRIVET: 2010-06-06, kl 12:36:53 | PUBLICERAT I: Min vardag

Löshår

Jag beställde löshår häromdan, så det lär väl komma snart. Beställde svart, 30 cm långt, så det kommer inte bli så mycket längre, men iaf så det räcker över axlarna. Vill inte att det ska se eller vara överdrivet långt, vill bara få lite tjockare och hår som går längre än till axlarna. Måste färga mitt egna hår också!


Beställde ifrån Happyhair, ett trens med löshår och ett paket med clips som jag ska sy fast själv. Ser fram emot att se hur det blir, och jag håller tummarna för att det ska se bra ut.

SKRIVET: 2010-06-06, kl 12:00:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

Nationaldagen

Jahapp, Sveriges nationaldag. Ingenting som bryr mig om jag ska vara ärlig. För mig är det som vilken dag som helst. Christoffer åkte på jobbet för ett tag sedan och jag ligger här i sängen och har fortfarande lika mensvärk, dock inte lika mycket som igår. Jag är sjukt trött och hängig, så vi får se vad jag orkar med att göra idag.

Nu ska jag iaf slå på ett (eller två) avsnitt av One tree hill. Började på säsong 2 igår, och trots att jag redan sett alla avsnitt en gång så är det så jävla bra! Jag älskar det.

SKRIVET: 2010-06-05, kl 20:51:34 | PUBLICERAT I: Min vardag

Genom något dåligt kommer något bra.

Min dag har varit fruktansvärd med tanke på hur ont jag har haft och har. Men när min älskling kom hem så blev det genast mycket bättre. Vi åt middag och myste till Entourage. Just nu är han inte hemma, han har cyklat till Mjölkudden till hans mamma, för min skull. Han hämtar värktabletter och en värmekudde. Så himla söt han är! Världens underbaraste.

Värken avtog ett tag, men tyvärr kom den tillbaka och just nu har jag lika ont som jag hade tidigare idag. Det tar på krafterna måste jag säga, känner mig helt slut. Jag funderar starkt på att träffa nån läkare eller nåt för att få någon form av värktabletter utskrivet. Man ska inte behöva må såhär en gång varje månad, speciellt inte när det hindrar en från att göra vanliga vardagsgrejer. Och då varken ipren eller varma bad hjälper, så är det förjävla jobbigt.

Är iaf jävligt tacksam över att ha en så underbar pojkvän som jag har. Du är guldvärd min älskade!

SKRIVET: 2010-06-05, kl 15:02:44 | PUBLICERAT I: Min vardag

Vänta medan jag svimmar ett tag..

Klockan är redan tre och jag har befunnit mig i sängen sen jag vaknade vid halv 10. Jag har sån fruktansvärd mensvärk att jag inte klarar av att göra något annat än att ligga här. Jag testade med att ta en riktigt varmt bad, men det hjälpte inte denna gång. Jag har istället legat här, vridit och vänt på mig, samtidigt som jag tittat på One tree hill.

Det här är bland det absolut värsta jag vet, och jag är jävligt avis på dom som inte får mensvärk, eller dom som har lindrigare. Jag får allitd så jävla ont, sist jag hade mens spydde jag för att jag hade sån smärta. Jag blir svimfärdig och vill bara gråta. Och det här får man stå ut med varje jävla månad.. Har ingenting positivt att säga idag, jag vill bara att min älskling ska komma hem och krama mig :(

SKRIVET: 2010-06-05, kl 00:01:13 | PUBLICERAT I: Min vardag

Great

Jag och Christoffer åkte in till stan för att lyssna på Abernaith och Beneath my feet. Det var riktigt bra, bortsett från att vi fick vänta ganska länge innan det drog igång. Beneath my feet har jag hört förut, men inte Abernaith och jag blev sjukt imponerad. Riktigt bra :) Försökte få till någon bild, men lyckades inte så bra med min iPhone. Inte så lätt när det är mörkt och en massa rörelse.



Beneath my feet på båda bilderna.

Efter vi sett klart så gick vi till bussen. Vi hoppade av på Mjölkudden för att Christoffer skulle hämta en avi hos sin mamma. Efter det gick vi på preem och hämtade ett paket, seda promenerade vi hem. Jag hade på mig mina nya skor idag, så fötterna mår inte så bra just nu. Men jag tror iaf att jag kommer sova jävligt skönt inatt!

SKRIVET: 2010-06-04, kl 17:31:10 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

New stuff

Christoffer besökte Lagerhaus idag, han köpte en till fin spargris och en badrumsmatta. Jag är jävligt nöjd iaf :)


Badrumsmattan

Den nya rosa spargrisen

Den rosa och den röda.

SKRIVET: 2010-06-04, kl 11:01:41 | PUBLICERAT I: Min vardag

It's friday, i'm in love

Jag lyckades somna om, men jag kan ju inte påstå att jag sovit bra. Har vaknat tusentals gånger, Christoffer likaså. Nu har vi iaf ätit frukost och jag har sett Bella&Tyra-show nu på morgonen eftersom att det laggade sönder inatt.

Om en timme är det dax att bege sig till tvättstugan. Skönt att jag redan har sorterat all tvätt iaf! Vädret kunde dock ha varit lite bättre, men istället ska det storma och regna. Inte så nice.

SKRIVET: 2010-06-04, kl 04:13:41 | PUBLICERAT I: Min vardag

Godmorgon eller nåt.

Tjenixen. Jag vaknade för en stund sedan, ställde mig upp, gick till köket för att hämta något att dricka. Var bombsäker på att klockan var 7-8 nånting, men det visade sig att den snart var fyra. Herremingud. Och nu sitter jag här i sängen med min kära dator, är inte tillräckligt trött för att somna om. Christoffer däremot, han ligger här bredvid och snarkar sött :)

Nu ska jag se på Bella&Tyra-show, eftersom att jag missade det igår :)

SKRIVET: 2010-06-03, kl 18:28:07 | PUBLICERAT I: Min kärlek

Jag älskar dig


Du är det bästa som någonsing hänt mig, och du betyder hela världen för mig. Ingen har älskat mig så som du älskar mig, och jag har aldrig älskat någon så som jag älskar dig. Du är det bästa som hänt mig, och jag skulle aldrig kunna tänka mig att dela mitt liv med någon annan än dig. Tack för att du finns hjärtat, du betyder allt.
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting, om du inte fanns.

SKRIVET: 2010-06-03, kl 15:28:30 | PUBLICERAT I: Min vardag

.


En fläkt, livsnödvändigt

Ny fina ljuslyktor :)

Bordet jag kirrade upp. Det är egentligen ett soffbord, men det får komma till nytta ändå ^^

SKRIVET: 2010-06-03, kl 15:06:42 | PUBLICERAT I: Min vardag

One tree hill

Jag ligger i sängen och kollar på One tree hill, jag älskar det. Har sett alla säsonger, dock inte hela senaste säsongen eftersom att inte alla avsnitt är släppta. Nu har jag iaf börjat om från början, från säsong ett och det är så jävla bra!

SKRIVET: 2010-06-02, kl 15:23:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

Mini-Converse

Igår när vi städade, så tog vi bort 3 dörrar här inne i lägenheten. Vi fick ställa dom i Christoffers brors lägenhet eftersom att han inte bor där just nu. När Christoffer kom tillbaka därifrån så visade han en nyckelknippa som han fick av sin bror. Jävligt fin tycker jag :D


En mini-Converse :)

SKRIVET: 2010-06-02, kl 14:25:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

Twilight Movie Night

"Tisdagen den 29 juni ordnar SF Bio och Nordisk Film TWILIGHT MOVIE NIGHT,
en maratonvisning av TWILIGHT och NEW MOON som avslutas med den allra första publika visningen av ECLIPSE."

Jag är frälst! Christoffer och jag ska dit, och jag längtar så jääävla mycket. Jag älskar Twilight :D








SKRIVET: 2010-06-02, kl 10:13:46 | PUBLICERAT I: Min vardag

Utslagen

Nu har jag precis vaknat till liv, ligger fortfarande i sängen och njuter. Igår så tycker jag att jag och min älskling var jätteduktiga, det ser faktiskt ut som ett nytt rum här inne. Vi möblerade om, monterade upp ett bord, dammsög, dammtorkade, skurade golvet, bytte sängkläder, sorterade tvätten. Ja ni ser!

Vi är dock inte klara, jag tänkte ge mig på köket idag. Vi började bara lite smått där igår, men Christoffer hann iaf diska en hel del. Så idag ska jag nog ta tag i resten, och kanske badrummet också.


Här monterade jag upp bordet. Efter några svordommar, smärtor i händerna och lite hjälp av Christoffer så var det klar. Mer bilder kommer.

SKRIVET: 2010-06-01, kl 11:19:40 | PUBLICERAT I: Min vardag

Solig morgon

Det ser ut att vara underbart väder ute! Christoffer är och tränar just nu, han är ledig idag, och efter han har tränat klart så ska vi hem till hans mamma. Jag ska ta mig en promenad dit, och jag hoppas att vädret är lika underbart som det ser ut.

Igår bokade jag tvättstugan, så på fredag ska vi tvätta. Och senare idag så är storstädning planerat!

SKRIVET: 2010-06-01, kl 00:01:12 | PUBLICERAT I: Min vardag

DinÅsikt


Jag är med och tävlar på DinÅsikt, tävlingen går ut på att förmedla sin åsikt genom en bild.
Den här bilden förmedlar min åsikt.