SKRIVET: 2009-12-31, kl 15:45:35 | PUBLICERAT I: Min vardag

31/12 - 17 år :D

Idag blir lilla Sandra lite större, känns bra. Vaknade bredvid min käre pojkvän imorse, har kollat på Spiderman och sedan åkte han och hämtade en smörgåstårta som han beställt. Plus 17 röda rosor till mig, blev jävligt glad. Just nu har vi hårinpackning i håret, dricker Captain Morgan och ska väl snart duscha och göra oss klar. Om några timmar är jag bortlovad för alltid! :)

Jag älskar dig Christoffer <3

SKRIVET: 2009-12-22, kl 12:03:57 | PUBLICERAT I: Min vardag

22/12

Tjolahopp. Skönt att man har fått lov idag. Missade bussen imorse, så tog andra bussen istället. Gick till klassrummet, satt och pratade lite och sedan gick vi till aulan. Var några som sjöng osv, sedan var det över! Så jävla skönt. Sedan gick jag, Sandra, Cissi, Linn & Marcus och åt mauuuut.
Just nu sitter jag, Sandra & Cissi inne i ett grupprum och jag hjälper Cissi med hennes kommunikationsjävlauppgift. Men jag njuter, för jag får massage :D Och Cissi är bäst på det, blev jag tvingad att tillägga. Till-ägga, hahaha.

Ikväll är det fest hos Marcus, och jag har inget annat val än att åka dit, så det lär ju bli så. Det får ju iaf tiden att gå fortare, och det är bara bra. För imorgon kommer världens bästa Christoffer :D

SKRIVET: 2009-12-21, kl 17:14:45 | PUBLICERAT I: Min vardag

21/12

Trevlig blogg jag har, mycket stolt! Händer sjukt mycket här, knappt så att man hinner med.

Idag försov jag mig, sedan stod jag och väntade på en buss i 25 minuter, men den kom aldrig så jag orkade inte åka till skolan alls. Morgondagen ser ljus ut än så länge, ska samlas i klassrummer kl 9, fika, sedan sitta i aulan en stund och sedan har vi julfuckinglov! Ler bara över att tänka tanken att kunna sova när man vill, vara vaken hur länge man vill osv utan att få dåligt samvete!

Christoffer kommer på onsdag, och jag längtar massa mycket. Har inte setts på typ en och en halv vecka så det ska bli riktigt bra. Han ska vara hos oss över jul, vilket är bättre än bäst. Sedan den 27e åker vi till honom, nästan 8 timmars bussresa tillsammans med min älskling :D Ska bli skönt att inte behöva åka själv. Så han kommer vara hos mig över jul och jag ska vara hos honom över nyår! Lycklig hest! Jag älskar dig Christoffer :)

SKRIVET: 2009-12-06, kl 16:40:27 | PUBLICERAT I: Min vardag

6/12

Idag har Christoffer åkt hem. Klev upp typ kvart i 8, trött som satan var jag. Vi gjorde oss klara, sedan tog vi en buss till Härnösand. Strosade runt där ett tag i väntan på att donken skulle öppna :p Sedan åt vi där, och efter det gick vi till busstation. Vi tog samma buss, och jag hoppade av i Ullånger, och stackars Christoffer får lov att åka ännu längre. Mamma kom och hämtade mig i Ullånger så jag slapp vänta i typ en timme på bussen mot Kramfors. När jag kom hem så slog jag igång Spotify, tände ljus och la mig och sov. Har sovit i typ fyra timmar, skönt men kanske inte så smart om jag ska kunna somna ikväll också.

Hur som helst så ska jag försöka spara pengar så jag kan åka till Lule i helgen, annars kommer vi inte ses förrän typ efter jul & det suger ju ganska rejält. Jag längtar till nyår! och jag älskar min Christoffer mest av allt :)