SKRIVET: 2010-07-30, kl 14:23:49 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hello Kitty



Jag vet inte om jag någonsin kommer att växa ifrån det ^^

SKRIVET: 2010-07-30, kl 12:17:50 | PUBLICERAT I: Min vardag

Havregrynsgröt

Idag är Christoffer ledig så vi båda fick en skön sovmorgon. Vi gick till kiosken för ett tag sedan för att köpa mjölk, för idag ska jag äta havregrynsgröt med äppelmos. Det var sjukt längesen jag åt det, så det ska bli nice.

Senare idag så ska vi först åka och handla med Christoffers föräldrar, sedan ska vi åka till deras stuga och vara där över helgen. Då kanske Hugo får den tid han behöver för att våga slappna av när Harry är med. Ska bli riktigt skönt att komma iväg ett tag, ingen dator på hela helgen. Gud vad Christoffer har tid att kramas med mig då ^^ Det jag minst ser fram emot dock är alla mygg, jag hoppas att jag kommer hem med iaf en liten bit obiten hud.

SKRIVET: 2010-07-29, kl 23:21:06 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

Nöjd nöjd nöjd!



Christoffer var och handlade ikväll med två kompisar, då passade han på
att hämta ut mina paket som har kommit också. Det var hårgrejerna och jag har precis duschat och använt dom. Har bara bra saker att säga, och efter en användning så känner jag en sån jävla skillnad.

Vanligtvis då jag duschar med Shampo och balsam från matbutikerna så blir mitt hår som svinto och efter varje gång jag duschat blir jag tvungen att ta en skvätt balsam och lämna kvar det i håret för att det ska gå att borsta. Och lämnar man kvar balsam i håret utan att tvätta ur det så blir håret fett efter en dag, vilket gör att jag måste tvätta håret alldeles för ofta.

Nu efter att jag hade duschat så kunde jag dra fingrarna genom håret utan att dom fastnade i några tovor. Och jag behövde endast två pumpningar från shampot respektive balsamet, och en liten klick inpackning. Mitt hår både känns och luktar underbart just nu.


Glömde skriva tidigare att jag köpte ett serum också, som också kommer ifrån Absolut repair-serien. Man lägger i det i fuktigt hår efter att man har duschat och det känns helt fantastiskt.
Alla produkter finns att köpa här.

SKRIVET: 2010-07-29, kl 17:21:43 | PUBLICERAT I: Min vardag

Fy fan vad varmt!

Jag har precis sorterat alla ton tvätt, varit till tvättstugan och startat de första två maskinerna och nu håller jag på att svimma. Det är helt sjukt varmt i Luleå idag. Kvavt och jävligt är det också, så det är inte ens skönt att vara ute. Däremot så blåser det lite, men det är varma vindar så dom hjälper ingenting dom heller.

Här inne står fläkten på max, men det är fortfarande alldeles för varmt. En kall dusch skulle inte ens hjälpa, det skulle bli lika varmt igen efteråt ändå. Och en dag som denna vill man inte springa fram och tillbaka till tvättstugan med en massa tvätt som väger ton, och ännu mer väger det när det är blött. Tur att iaf hälften kan tumlas och hängas i torkskåpet.

Vi har tvättid fram till kl 22, men Christoffer är inte hemma förrän 19 nångång så fram tills dess får jag slita själv ^^

SKRIVET: 2010-07-29, kl 09:18:38 | PUBLICERAT I: Min vardag

Gröna fossingar

Var ute med Hugo på en liten morgonrunda för ett tag sedan. Nyklippt och fuktigt gräs är ingen bra kombination om man har en vovve med vit päls på fossingarna. Haha, Hugo fick gröna fötter.

Nu ska vi lägga oss och sova en stund till, sitter och gäspar för fullt samtidigt som det rinner ur mina ögon.

SKRIVET: 2010-07-28, kl 23:05:09 | PUBLICERAT I: Min kärlek

Ett år ♥

Dagen har varit perfekt, det är sjukt att jag och Christoffer har varit tillsammans i ett helt år idag!
Jag älskar dig baby


Forever yours and yours alone


SKRIVET: 2010-07-28, kl 23:00:25 | PUBLICERAT I: Min vardag

Färjan

Inte nog med att jag hade två och en halv timme på mig att göra mig klar innan det var dags att gå till bussen, jag missade den. Bussen gick 16.30 och Christoffer hade bokat bort 17.00. Men han ringde till Färjan och det var okej att vi kom lite senare.

Maten var helt underbar, det var bland det godaste jag ätit i mitt liv. Vi drack öl till maten också, och dom frågade inte om legg så det var ju tur det ^^ Vi båda var överens om att vi kommer att äta där fler gånger.


Cajunbiff, med chipotleaioli, rostad tomat, örtsallad och pommes

Till efterrätt åt jag smulpaj med glass och jordgubbar.

För att sumera det hela så skulle jag äta på Färjan varje dag om pengar hade funnits. Riktigt gott var det!

SKRIVET: 2010-07-28, kl 13:53:44 | PUBLICERAT I: Min vardag

Magknip

Hejhopp! Här sitter jag och har magknip, har haft det sen igår. Vet inte riktigt vad det kan bero på, men det är inte skönt iaf. Nu ska jag slänga mig in i duschen för att sedan börja göra mig klar. Sedan ska jag hoppa på bussen och möta upp Christoffer, då ska vi gå till Färjan för att äta middag där. Ska bli riktigt mysigt!

Om jag känner mig själv rätt så borde jag öka takten nu, trots att det är 2 timmar kvar tills bussen går. Men jag är en seg människa ^^

SKRIVET: 2010-07-27, kl 00:06:11 | PUBLICERAT I: Min vardag

Skönt!

Jag har precis intagit en väldigt skön position i sängen efter att ha varit ute med valparna en sväng innan det var dags att säga godnatt. Nu tänkte jag se ett avsnitt Entourage och förhoppningsvis hinna bli tillräckligt trött för att somna.

Imorgon ska vi åka och vaccinera valparna, och om jag hinner ska jag slänga mig på bussen och åka hem till Luleå. Kan tyvärr inte ta den senaste bussen hem för då blir jag tvungen att ta en taxi hem eftersom att klockan hinner bli halv ett på natten, och det har jag ingen vidare lust till.. - Så, om jag inte hinner med bussen efter att vi varit och vaccinerat hundarna så måste jag ta en tidig buss på onsdag morgon istället. Tidiga mornar gillar jag inte!

SKRIVET: 2010-07-26, kl 20:38:06 | PUBLICERAT I: Min vardag

Chillat med Ds

Nu när jag är hemma i Kramfors så sover Hugo nere med sin syster, vilket resulterar i att han inte kan väcka mig på morgonen när han vill gå ut, så jag sover längre. Det är min kära mamma som tar ut vovvarna på morgonen medan jag ligger i min säng och sover sött. Hoppas jag inte får en chock sedan när vi åker tillbaka till Luleå då jag han kommer att väcka mig tidigt ^^

Idag väckte Amanda mig och frågade om jag kunde göra pannkaka, och jag rent ut sagt sken upp som en sol. Har tjatat om pannkaka i flera veckor men det har inte blivit av. Dessvärre orkade jag bara äta två stycken innan jag kände att det var påväg upp igen, magen fick väl en chock eller nåt.

Efter att jag hade ätit så gjorde jag mig i ordning, sen fick jag skjuts hem till Ds. Hon skulle byta om innan vi skulle vandra in till stan, och jag tror att hon bytte kläder säkert 5 gånger innan hon blev nöjd. Sedan trallade vi in på stan, jag, Ds & Hugo. Satt där och chillade en bra stund innan jag ringde mamma och bad henne hämta mig.



Min finaste bebis letar efter något i min väska ^^

SKRIVET: 2010-07-25, kl 20:35:10 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

Absolut repair

Shampo 500ml - 199kr
Balsam 750ml - 379kr
Hårinpackning 200ml -
179kr
Pump till den stora balsamflaskan - 59kr

Detta har jag klickat hem idag, i hopp om att mitt hår ska bli bra och kanske växa lite bättre. Funderar på att dra i ljusa slingor i håret för att ge det lite liv, istället för det tråkiga svarta. Då kan det behövas bra produkter för att inte håret ska försvinna ^^

Alla produkter kommer ifrån serien Loreal absolut repair. Finns att köpa här i både större och mindre förpackningar.

Jag tror starkt på att man tjänar på att kosta på sig dyrare hårvårdsprodukter. Det räcker mycket längre, man behöver inte lika mycket och det innehåller bättre saker än i de billiga shampon/balsam/inpackningarna man köper på t ex ica.
Samt tycker jag att det verkar jävligt praktiskt med pump till både shampo & balsamflaskan, istället för att man häller ut halva flaskan när man är stressad. Vet inte hur många gånger jag har klämt ut mer än dubbelt så mycket än vad jag egentligen behövt.

SKRIVET: 2010-07-25, kl 16:24:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bildbomb


Hugo skulle ta leksaken, men fick mitt finger istället så det gick hål ^^

Syskonkärlek :)


Min älskling <3

SKRIVET: 2010-07-24, kl 14:15:58 | PUBLICERAT I: Min vardag

Dra ut

Nu ska jag snart dra in till Kramfors och chilla med Sandra och Ds. Självklart får Hugo följa med också :) Vi ska sitta på skarpåkern och prata skit och ta det lugnt. Får se vad som händer sedan. Tjing


Kort hår och stor näsa :( Buhu

SKRIVET: 2010-07-23, kl 12:11:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

Morning

Tjolahopp, vaknade vid halv 11, trött som bara den. Har hunnit ätit frukost och nu ligger jag i sängen igen, fortfarande hur trött som helst. Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så tänkte jag att jävlar vilket väder det vara. Klarblå himmel och sol, men det visar sig vara svinkallt ute istället.

Ikväll ska jag vara med Ds, ska bli gött! Nu ska jag lägga mig och blunda en stund, sen ska jag färga håret, duscha och göra mig klar typ :)

SKRIVET: 2010-07-22, kl 22:20:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

I Kramfors

Just nu ligger jag i sängen, Amanda ligger bredvid mig och är rastlös. Jag har inte sovit något än, men ändå känner jag mig inte speciellt trött. Ska försöka somna innan 12, så jag kan vänta tillbaka på dygnet för en gångs skull. Alldeles för många misslyckade försök så nu ska jag fan lyckas ^^

Hugo blev överlycklig över att få leka med sin syster igen, dom var helt galna och busade hur länge som helst. Nu ligger dom och sover nere bredvid varandra. Bussresan gick bra också, bortsett från världens suraste busschaufför som slängde min väska på så jag bröt min nagel :(

Saknar min älskling!

SKRIVET: 2010-07-22, kl 08:09:40 | PUBLICERAT I: Min vardag

På bussen

Nu sitter jag och Hugo på bussen, åkte för 15 minuter sen. Sov en timme inatt, kunde inte hålla mig vaken. Det regnade och åskade i Luleå då vi åkte. Ser ut att vara regn överallt. Jobbigt som bara fan var det att säga hejdå till Christoffer också, och jag antar att man blir extra blödig när man bara sovit en timme. Ska lyssna på musik och slappna av nu, trots att jag tycker att bussen kör alldeles för fort och jag är rädd..

SKRIVET: 2010-07-22, kl 01:41:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

Heja Sandy!

Jag är fortfarande vaken, och relativt pigg faktiskt. Har diskat lite åt min älskling också, vill inte åka härifrån och lämna en massa disk åt Christoffer. Både Hugo och Christoffer ligger och sussar på varsin sida om mig just nu, och jag gör inte ett dugg. Funderar på hur jag ska kunna fördriva tiden på bästa sätt utan att somna, och utan att väcka grabbarna. Klockan är strax före 2 och än så länge så är det över 4 timmar kvar innan jag kan börja "leva om". Det lär väl sluta med att jag somnar runt 4-5 och bara får sova en timme istället..

Jag loggade nyss in på Facebook och såg något som gav mig ett stort leende på läpparna.



Att det snart har gått ett helt år! Det känns helt otroligt, att tiden går så snabbt. Kommer att sakna min älskling när jag åker hem till Kramfors, men huvudsaken är att jag är hemma igen till vår ettårsdag. Då ska vi antingen på Färjan eller Invit och äta, ska bli mysigt. Jag är löjligt kär :)

SKRIVET: 2010-07-21, kl 16:05:53 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jag måste nog dygna inatt..

Imorgon ska jag som sagt åka till Kramfors, och jag känner inte för att ta sista bussen vid 14 för då är jag inte framme förrän 21. Så istället ska jag och Christoffer ta samma buss imorgon bitti in till stan, han börjar jobba klockan 8 och min buss går 07.50. Vi ska åka härifrån tuna strax före klockan 7 på morgonen, vilket betyder att jag måste kliva upp vid 6 för att hinna göra mig klar och gå ut med Hugo.

Och om lilla jag ska kliva upp klockan sex så betyder det att jag inte sovit många timmar, eftersom att jag inte somnar förrän 3-4 på nätterna. Då kanske det är bättre att vara vaken hela natten och försöka sova på bussen istället. Får se hur det går! Sist jag skulle dygna så lyckades jag inte så bra, kanske får lägga mig och sova en stund efter att jag ätit frukost (nej, jag har inte orkat äta frukost än trots att klockan är 16.05).

SKRIVET: 2010-07-21, kl 13:29:20 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tvätta & packa

Har precis varit i tvättstugan och satt igång dom två första maskinerna. Tvättmedlet räcker bara till en maskin till, men jag får det allra viktigaste tvättat så det är lugnt. Nu ska jag ta mig något att äta, sedan bär det väl av till tvättstugan igen och efter det ska jag sätta igång och packa.

Imorgon åker jag till Kramfors, vet inte riktigt hur länge jag blir där. Christoffer följer inte med denna gång, och det kommer att bli ruskigt jobbigt att vara utan varandra. Vi har inte sovit eller varit utan varandra på flera månader, så jag kommer sakna min älskling massor. Men jag kommer hem lagomt till våran ettårsdag :)

Självklart åker lilla Hugo med mig till Kramfors, så jag har iaf sällskap på den långa bussresan trots att Christoffer inte följer med. Har även fixat massa musik som jag ska fylla telefonen med idag. Och nu funkar också internet på min telefon, vilket det inte gjorde tidigare, så lite underhållning har jag ju iaf ^^



SKRIVET: 2010-07-20, kl 18:04:17 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hello kitty in my heart!

Hittade precis en svensk sida med Hello kitty-saker, blev frälst som vanligt. Men självklart så kostar det mesta skjortan och utbudet var väl inte det största. Men en sak som jag ska köpa när jag får barn, om det nu blir en flicka så är det detta:


Hur gulligt som helst! Nästan så att jag måste köpa det nu på engång, så man inte riskerar att det inte finns kvar om något år ^^ Det är alltså en haklapp och ett par bebistofflor, jag börjar nästan gråta för att det är så gulligt.
229kr på www.hellokittyshoppen.se

SKRIVET: 2010-07-20, kl 14:36:45 | PUBLICERAT I: Min vardag

Grannar är inte nice

Det gick inte så bra för mig att somna igår, trots att jag faktiskt var trött när klockan var halv 2. Så där låg jag i sängen, från halv två till fyra nångång. Grannarna hade fest eller något liknande, på en måndag, inget konstigt alls.. Riktigt irriterande var det, tur att man har en iPhone med massa roliga spel ^^

Christoffer jobbar delat pass idag, dvs ett par på förmiddagen och ett på kvällen. Så han är hemma nu en stund innan han ska åka och träna. Vi har ätit lunch/frukost och tittat på Hells Kitchen.

Hugo är galen just nu. Jag har tagit rullen från hushållspappret, vikt in kanterna och stoppat in godis. Haha, han springer runt med rullen på golvet och försöker komma åt godisarna för allt han är värd. Brukar vanligtvis ta rullen från toapappret, men det är för enkelt, så vi får se hur lång tid det tar denna gång :)


Galenpanna

SKRIVET: 2010-07-20, kl 01:20:23 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tjoho!

Har suttit och knåpat ihop en liten "vill ha-lista" med grejer från Ikea. Än så länge har det bara lyckats trilla dit tre saker, men självklart finns det massa mer som ska läggas till. Jag längtar så mycket tills vi ska flytta!

Nu ska jag däremot lägga mig och försöka sova, kanske slår rekord på att somna "tidigt" idag. Klockan är inte ens halv två än.. Wish me luck!

SKRIVET: 2010-07-18, kl 19:37:39 | PUBLICERAT I: Min vardag

On my wishlist

Lägenheten som vi ska flytta till i stan har ett hyffsat stort vardagsrum. Själva väggen där vi tänkt ha tvn är vääldigt bred, vilket betyder att vi behöver en maffig tvbänk. Skulle bara se sjukt ut om vi har en fjuttig tvbänk mot den breda väggen. Jag har kikat runt på Ikea och hittat den perfekta kombinationen, är helt såld.
Dom har planeringsverktyg där man själv kan sätta ihop den kombinationen man vill ha, få priset uträknat, och man kan skriva ut produktlistan för att enklare hitta det man behöver när man väl är på Ikea.


This is what i want!

SKRIVET: 2010-07-18, kl 19:11:39 | PUBLICERAT I: Min vardag

Makemebabies.com

I brist på annat så gick jag in på Makemebabies.com, för att se hur bedårande mina och Christoffers barn kommer bli. Humm.. Bebisen blev ju allt annat än bedårande, jag hoppas att detta inte stämmer, för då vill jag fan inte ha några barn ^^


hahaha

SKRIVET: 2010-07-18, kl 15:53:57 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hehe

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

SKRIVET: 2010-07-16, kl 15:38:29 | PUBLICERAT I: Min vardag

Dygna!

Inatt ska jag dygna, dvs vara uppe heeela natten lång. Och det ska jag göra av den anledningen att jag vill vända tillbaka på dygnet. Inatt var jag vaken till 5 och sov till 12, bortsett från att jag var ute med Hugo imorse. Så inatt ska jag vara vaken, och inte lägga mig och sova förrän imorgon kväll. Jag hoppas att jag klarar det, och lyckas vända tillbaka på dygnet. Hoppas bara att jag hittar något att roa mig med under tiden ^^

SKRIVET: 2010-07-15, kl 21:22:57 | PUBLICERAT I: Min vardag

Nyduschad

Har precis tagit ett varmt bad och avslutat det med en kall dusch. Det är gudomligt skönt när man ligger där i badet och känner att kroppen näst intill är påväg att börja koka, sedan sköljer man bort den varma känslan på 10 sekunder med iskallt vatten. Hade det inte varit för att det var sommar nu så hade jag nog inte tyckt att det var så skönt. Men att vara lite halvkall då man kliver ur duschen är så mycket skönare än när man börjar eftersvettas.

Igår var jag och Christoffer uppe till 4, inte så smart. Vi vaknade vid 10 och började se en film då, men efter halva filmen så somnade jag om igen och sov fram till 15. Så nu återstår det att se när man lyckas somna ikväll/inatt. Jag måste verkligen vända på dygnet nu :p


Jag saknar min skrutt till lillasyster en del, får ta och åka hem en sväng snart! Puss

SKRIVET: 2010-07-15, kl 00:45:15 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Videoklipp på min bebis <3

Filmade Hugo lite idag, hade tur som la in klippen på datorn i tid. Hugo har nämligen tuggat sönder kamerasladden så bara gud vet när nästa nya bild eller videoklipp. Får väl vänta tills systemkameran kommer :)

SKRIVET: 2010-07-14, kl 02:25:40 | PUBLICERAT I: Min vardag

Går inge vidare bra här.

Jag må vara en expert på att sova, det är nog vad jag gör bäst, bortsett från att vara extremt klantig mest hela tiden. Men såhär på kvällarna/nätterna/morgnarna (kalla det vad du vill) så lyckas jag aldrig. Klockan är nu snart halv 3 och jag har inte lyckats bli trött ännu. Även om jag lägger ifrån mig datorn, lägger mig skönt och blundar så kan jag inte somna. Det slutar oftast med att jag ligger och spelar på telefonen eller läser en massa bloggar på datorn.

Sedan, när jag väl lyckas somna, så kan jag sova huuur länge som helst. Dock kliver jag upp nångång mellan 7-9 på morgonen för att gå ut med Hugo, men efter det somnar jag om igen och sover några timmar till. Dock har jag beslutat mig för att imorgon ska jag inte somna om igen efter att jag varit ut med Hugo, om det nu inte visar sig att han vaknar vid 06 ^^

Det är varmt, för varmt. Att ha laptopen i knät gör inte saken bättre! Dags att lägga ifrån sig datorn, och spela lite harpan på telefonen tills ögonen sluter sig själva. Godnatt!

SKRIVET: 2010-07-13, kl 15:30:44 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Skrutten <3

Hugo går också efter namnet Skrutten, bara för att han är min sötskrutt, mysskrutt, busskrutt osv osv. Han ligger och sussar just nu, riktigt söt är han. Både igår och idag så släppte jag och Christoffer honom lös en sväng när vi var ute. Det var riktigt roligt, och gud vad han sprang runt, helt galen var han ^^ Och idag när vi släppte honom lös så hade vi med oss en boll ut, dock tyckte han att det var mycket roligare att äta gräs istället för att leka med bollen. Bättre lycka nästa gång kanske.



Gosis :)

SKRIVET: 2010-07-12, kl 18:36:02 | PUBLICERAT I: Min vardag

Ojoj

Jag halkar efter lite med uppdatering, känner att jag inte har något vettigt att skriva. Solen steker och det är nästan för varmt ute, inne likaså. Det är värst på nätterna, helt omöjligt att somna. Men jag har inget emot att ligga vaken medan Christoffer sover, för han pratar alltid i sömnen så jag är road ändå ^^

Jag har kommit in på Mediaprogrammet här i Luleå, och jag är första reserv på NTI. Vet dock ännu inte hur jag ska göra, men jag tror nog att alla blir nöjd om jag börjar skolan igen. Dock måste vi komma på en lösning hur vi ska göra med Hugo den första månaden, eftersom att vi inte flyttar till stan förrän i september och skolan börjar i augusti. Men vi får lösa det på något sätt..

Måste iaf skicka in papperet innan den 17e, så det är väl dags att man bestämmer sig hur man ska göra snarast. Jag tänker iaf ge det en chans, men jag är väl inte fullt så peppad på att börja med folk som är två år yngre än mig själv. Vi får se hur det blir helt enkelt! Det jag längtar mest efter just nu är tills vi ska flytta, det kommer bli hur skönt som helst.

SKRIVET: 2010-07-10, kl 19:04:31 | PUBLICERAT I: Min vardag

Det är inte bara jag som är duktig på att sova.

Både jag och Christoffer somnade sent inatt, men som vanligt var jag vaken längst. Hade även druckit två stora redbull på kvällen så när jag skulle försöka somna så var jag alldeles yr :p Inte så skönt direkt. Lyckades väl somna nångång innan fyra, och sedan vid 7-tiden så gick jag upp för att gå ut med Hugo.

Efter det tog det mig ungefär en timme innan jag lyckades somna om igen, och jag sov fram till ett nångång. Idag har vi inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt och kollat på Lost. Just nu ligger både Christoffer och Hugo och sover, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Imorgon blir det tvättstugan, och efter det så ska vi bowla med Ante och Kristin :) Ska bli trevligt.

SKRIVET: 2010-07-09, kl 11:10:04 | PUBLICERAT I: Min vardag

I was right

Mycket riktigt så lyckades jag inte somna i tid igår, istället somnade jag runt 3-tiden inatt. Men klockan 9 vaknade jag och gick ut med Hugo, och efter det så bestämde jag mig för att jag inte skulle sova mer. Då slutar det bara med att jag sover till 12-13 och sen kan jag inte somna på kvällen.

Så nu gör jag ett ärligt försök att vända tillbaka på dygnet. Och det kändes bra att äta frukost klockan 9 istället för 14. Snart så ska jag se ett avsnitt Lost med Christoffer, sedan är det väl dags för honom att åka till jobbet. Han jobbar stängning idag, så jag blir ensam hela kvällen och måste äta middag själv. Tur att jag har Hugo :)

SKRIVET: 2010-07-08, kl 23:50:22 | PUBLICERAT I: Min vardag

Snart godnatt

Har haft en mysig kväll med min älskling, och än är kvällen inte slut. Vi ska strax lägga oss och titta på Lost innan det är dags att sova. Men jag lär ju självklart inte kunna somna förrän nångång inatt, med tanke på att jag sov till kvart i ett idag.

Hoppas på att Hugo finner någon ro snart också, just nu springer han runt som en galning och verkar inte ha några planer på att varva ner än på ett tag. Haha, han är så rolig.

Men nu säger jag iaf godnatt och hoppas på att morgondagen bjuder på bra väder.

SKRIVET: 2010-07-08, kl 13:09:01 | PUBLICERAT I: Min vardag

Inte speciellt morgonpigg.

Nej fy, svårt att somna på kvällarna och ännu svårare att vakna på morgnarna. Men idag bjöd Hugo på en liten sovmorgon innan han kände att det var dags att väcka mig. Till klockan 9 fick jag sova innan han ville gå ut. När jag kom in igen så la jag mig i sängen, Christoffer åkte på jobbet, och jag somnade. Hugo gjorde mig sällskap och somnade han också, 12.45 slår jag upp mina ögon igen, likaså Hugo.

Kanske dags att vända tillbaka på dygnet, så slipper man äta frukost klockan ett på dagen. Men att sova länge är bland det bästa som finns, jag älskar att sova.

SKRIVET: 2010-07-07, kl 19:57:15 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jag är så jääävla glad! :D

Bara bra grejer idag, bara bara massa bra. I flera år har jag önskat mig en systemkamera, det har alltid varit högst upp på min önskelista och något jag både tjatat och pratat om så länge jag kan minnas. Självklart har jag inte haft råd att köpa mig någon, och när jag väl har haft pengar så har jag spenderat dom på annat.

Men vem kommer då, som en prins på den vita hästen? Jo, ingen annan än Christoffer. Han berättade för mig idag att han ska köpa en systemkamera. Jag sken upp som en sol, och då sa han snabbt "Det är min, och jag kommer använda den mest". Han kommer ha med sig den på träningarna och när det är tävling, vilket betyder att han kommer ha med sig den näst intill varje dag, men jag bryr mig inte. Jag får ta del av att det finns en systemkamera där jag bor, och varje dag Christoffer inte har den så kommer jag att gå lös!

Jag är så taggad redan nu, och Christoffer sa att jag kan få fota när det är tävling. Självklart vill jag det. Åh, jag är så jävla glad. Jag älskar dig Christoffer, för att du uppfyller mina högsta drömmar :D

Canon EOS 500D

SKRIVET: 2010-07-07, kl 19:44:37 | PUBLICERAT I: Min kärlek

Finaste älskling

Idag kom min älskade pojkvän hem med en stor röd ros till mig :') Till en början förstod jag inte varför, och han frågade mig vad det var för dag idag, men ändå klickade det inte. Sen slog det mig att idag är det exakt ett år sedan vi träffades för första gången. Tur att någon håller koll iaf ^^

SKRIVET: 2010-07-07, kl 14:54:22 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Vädret tog en vändning!

Imorse var det kallt, blött och det regnade. Nu har solen kikat fram och det är varmt. Riktigt skönt :) Christoffer fick sluta tidigare idag, vilket betyder att han kan träna tidigare och komma hem tidigare.

Jag har precis varit ute med Hugo, och gräset här utanför är nyklippt så det är vad Hugo har roat sig med. Nosat och ätit gräs. Busvovve :)

SKRIVET: 2010-07-04, kl 21:30:30 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

Bra söndag!

Lägenheten var riktigt nice, stor och rymlig, precis som det ska vara. Den ligger så gott som mitt i stan, när till allt, och Christoffer kommer ha typ 3 minuters promenad till jobbet. Så i mitten av september flyttar vi dit!

Efter vi tittat på lägenheten så var det ungefär en timme kvar innan bion började, så vi gick in på HM. Fick för mig att jag ville in och kika lite, och då blev det några impulsköp. Nöjd och glad! Sedan begav vi oss till bion, och filmen var riktigt bra. Längtar efter nästa :)


Kajalpenna, läppglans, puder och en foundation. Christoffer gav mig foundationen :)

Rosetthårspännen


Tre par trosor

En ljusrosa bh. Äntligen fanns det en snygg bh i min storlek i butik, brukar inte finnas i vanliga fall.

SKRIVET: 2010-07-04, kl 13:03:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

Lägenhet och bio!

Nu har jag duschat, sminkat mig och gjort mig klar. Sitter och dricker te nu och ska alldeles strax åka. Jag och Christoffer ska titta på en lägenhet i stan, och efter det ska vi se Eclipse på bio. Hugo kommer att vara med en tjej som heter Emma, så han blir inte ensam ^^

SKRIVET: 2010-07-03, kl 14:48:05 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

De nya skorna.

Nu har jag äntligen orkat ta några bilder på mina nya skor som jag köpte för ungefär två veckor sedan. Jag har fortfarande inte haft tillfälle att använda dom, och när tillfället väl kommer så lär jag få förbannat ont i fötterna ^^



Kan tillägga också att dom är mycket snyggare i verkligheten ;)

SKRIVET: 2010-07-02, kl 19:24:57 | PUBLICERAT I: Min vardag

Löshåret

Tänkte visa bild på när jag har löshåret i, vs när jag inte har det. Ursäkta min tonårshaka... :( Plus att jag ser jävligt skum ut med en ring och en stav i läppen, men det är för att jag har haft infektion i ena piercingen.

Utan:


Med:

SKRIVET: 2010-07-02, kl 19:22:04 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Ute med bushugo

Testade ett annat koppel idag på Hugo, men det enda som var aktuellt då var att bita på det och busa som bara den ^^





Världens finaste :)

SKRIVET: 2010-07-02, kl 15:43:41 | PUBLICERAT I: Min vardag

Just chillin'

Imorse vaknade jag tidigt och gick ut med Hugo, sedan när vi kom in igen låg jag vaken i sängen tills Christoffer klev upp och skulle åka och träna. Då somnade jag om och sov fram till klockan var tolv ungefär, och jävlar vad skönt det var.

Nu har jag nyss varit ute med Hugo, gett honom en äggula, gjort två mackor och en kopp te. Med andra ord så chillar jag ganska brutalt! Längtar efter Christoffer gör jag också, min älskling. Han kommer hem nångång innan nio ikväll, så det är ju ett tag kvar.

Imorgon så har vi tvättstugan från 12-17, och efter det så ska vi till Christoffers bror och hans flickvän och grilla. Kommer nog bli riktigt trevligt. - Men nu ska jag se ett avsnitt One tree hill och mysa med lillvovven!

SKRIVET: 2010-07-02, kl 00:01:47 | PUBLICERAT I: Min kärlek

Störst av allt är kärleken!

Idag (1/7) har jag och Christoffer varit förlovade i 6 månader, ett halvt år. Vad vore jag utan dig? Min största kärlek, bästa vän, den jag vill leva resten av mitt liv med. Jag offrar allt för dig, för oss. Jag älskar dig min kära.

SKRIVET: 2010-07-01, kl 23:51:03 | PUBLICERAT I: Hugo ♥

Så liten, men ändå så stor.

Tänk att en sån liten hund kan ha så stor inverkan på livet och vardagen. Hugo har inte varit våran längre än tre veckor ens en gång, men han är redan så älskad och jag känner att det inte skulle vara samma sak utan honom. Jag känner mig mer motiverad nu när vi har honom, jag ligger inte längre i sängen hela dagarna och gör ingenting, jag är med min lilla valp dygnet runt. Jag behöver aldrig känna mig ensam, även om Christoffer jobbar sent.

Självklart kan han vara jobbig ibland också, men med det ansiktet och dom ögonen så gör det ingenting. Inte ens tre veckor, och vi har förhoppningsvis massor med år framför oss, och vi kommer att ha så roligt. We love you skrutten :)


SKRIVET: 2010-07-01, kl 10:50:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

Vilket bajsväder!

Gårdagen bjöd till en början på helt okej väder, tills det senare mot kvällen började ösregna. Så fortsatte det hela natten, jag och Christoffer somnade inte förrän halv 3. Nu har han åkt iväg på jobbet för en stund sedan, så  nu är det bara jag och lilla Hugo.

Det är lite trist med dåligt väder, och när det är blött ute så blir Hugo alldeles sandig på småtassarna. Har nästan en hel sandlåda i hallen. Tur att jag ändå hade tänkt att köra ett varv med dammsugaren idag.

Annars händer väl inte så mycket, kanske ska börja sortera tvätten, har tvättstugan på lördag. Fast jag väntar nog tills Christoffer kommer hem så får han hjälpa mig ^^