SKRIVET: 2010-03-31, kl 20:08:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

Baka baka kaka

Vem ska kakan smaka? Lol. Jag låg i sängen och hade tråkigt, Christoffer skulle spela så jag hade absolut ingenting att göra. Så jag började leta recept på något man kan baka, dvs något vi redan har ingredienser till. Hittade dock ingenting, tills Christoffer frågade om jag ville ha Geisha som han köpte idag. Bom! Google.se, geisha recept, hurra! Kladdkaka med geisha fick det bli, så den är i ugnen just nu. Så vi får se hur det smakar!

Bakar ju egentligen inte för att äta, utan mest för att det är roligt. Skulle nog kunna spendera en hel dag till att bara baka, just för att det är roligt. Men då hamnar väl allt i frysen istället, där det inte ens finns plats. Där hamnade mina Scones som blev över iaf, haha. Ska nog gå och slänga dom, för det är inte direkt något att spara på.

SKRIVET: 2010-03-31, kl 16:37:52 | PUBLICERAT I: Film & Musik

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

Inte alls min musiksmak, men av någon anledning gillar jag den här låten.

SKRIVET: 2010-03-31, kl 16:35:22 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hurra!

Jag har precis kommit innaför dörren, har varit och köpt cola och shampo&balsam. Så nu har man fått i sig lite frisk luft, behövdes nog. Christoffer är och tatuerar sig just nu, så jag ska sitta här och spela Sims och vänta på att han kommer hem.

Ikväll har vi tvättstuga, och jag ska gå själv! Jag måste lära mig, så jag kan tvätta även om Christoffer t ex är på jobbet. Det är ett bra tidsfördriv och det är väl bra att kunna tvätta. När jag och Christoffer tvättar tillsammans så brukar jag endast sätta i tvätt och sköljmedel, och det är väl inte så avancerat direkt. Så när Crilleboy kommer hem ska vi skriva en lapp så jag vet vilka grader det ska vara på de olika kläderna osv. Tänker dock inte gå ensam om det är för mörkt, då blir jag rädd ^^ Har iaf tvätt-tid mellan 21-01.

En dröm jag haft i några år kommer förmodligen slå in inom kort, och jag är glad som fan :D Vad det är berättar jag då det hänt.

SKRIVET: 2010-03-30, kl 18:21:52 | PUBLICERAT I: Min vardag

Nöjd tjej :D

Nu har jag hämtat mina kläder, och jag är supernöjd. Mest nöjd är jag med dom rosa mjukisbyxorna, så jävla mysiga. Nu ska jag springa iväg och slänga soporna, samt kolla om det finns någon tvätt-tid imorgon så jag kan tvätta mina nya kläder. Sedan ska jag diska lite, och kanske spela Sims.

Vi har även införskaffat en router idag, så förhoppningsvis får vi igång den ikväll så jag kan ligga med laptopen och surfa utan att bli förbannad över att det går segt och kopplar ifrån hela tiden. Bara att hålla tummarna.


Nöjd tjej, med äckligt kort hår :p


Mina fina Hello Kitty-strumpor <3

SKRIVET: 2010-03-30, kl 14:52:34 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

Äntligen

Ska hämta mina nya kläder nu, för mamma har skickat mitt pass på posten. Kalasbra!

SKRIVET: 2010-03-30, kl 00:02:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bloglovin

Om du är en av dom, precis som jag, som kikar in i flera bloggar varje dag så är bloglvin kalasbra. Istället för att kika igenom massa bloggar i hopp om att dom uppdaterats så är det så mycket bättre att bli medlem här. Här kan du prenunmerea på de bloggar du vill ha koll på. Här ser du direkt då du loggar in vilka bloggar som blivit uppdaterade eller inte. Supersmart och superbra :D

Klicka här för att följa min blogg via Bloglovin

SKRIVET: 2010-03-29, kl 22:39:21 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tvättstuga

Vi såg Family Guy medan vi åt, sedan gick vi till tvättstugan. Jag hade fan glömt att vi hade tvättstuga, så då blev jag less. När vi kom dit så var det ett gäng utlänningar som stod där inne i tvättstugan och lyssnade på musik och hängde. Haha, vilket jävla liv man har om man står och hänger inne i en tvättstuga. Och påväg tillbaka från tvättstugan så skulle jag försöka putta ner Christoffer i en snödriva, men jag var för klen och hamnade där själv. Sedan fick jag en massa snö kastat i ansiktet :( Fy vad kallt det var.

Nu ligger jag i sängen och pratar med Amanda, kul hon. Ska tillbaka till tvättstugan om ett tag, skönt med nytvättade kläder :)

SKRIVET: 2010-03-29, kl 20:17:32 | PUBLICERAT I: Min vardag

Evil boyfriend

Christoffer stod nyss i duschen och då var jag elak och hällde kallt vatten på honom. Men han gav igen, med duschlangen. Så jag blev mycket blötare än honom, och jag hade kläder och smink på mig. Så jag var tvungen att duscha jag också, för jag såg förjävlig ut. Blev lite sadface


Haha, äckel-jag :D

Nu ska vi fortsätta laga mat, spagetti och köttfärssås (y) Sedan ska vi äta och se senaste avsnittet av Family Guy och efter det blir det Ballar av stål. Kanske lite mys också, om nu inte Christoffer ska spela då :p

SKRIVET: 2010-03-29, kl 13:00:44 | PUBLICERAT I: Min vardag

Fröjd

Jag sitter och äter frukost nu, trots att klockan är 13. Christoffer klev upp klockan 7 imorse, och jag hade ingen större lust att kliva upp då. Så jag sov vidare till 12, så jävla skönt. Nu ska jag äta klart min frukost, göra mig klar lite snabbt, sedan gå till tvättstugan och se om det finns någon tid. Vi skippade den som var 7 på morgonen igår eftersom att vi somnade vid 5 på morgonen.

Till frukost äter jag iaf typ världens godaste bröd :D

Om nom nom

SKRIVET: 2010-03-28, kl 19:46:04 | PUBLICERAT I: Min vardag

Scones

Jag bakar scones, Christoffer har diskat. Det luktar gött, och förhoppningsvis så smakar det bra också. Var tänkt att vi skulle äta spagetti och köttfärssås idag, men det får nog vänta tills imorn. Det blir scones och Family Guy istället :D


Haha, såhär fula blev dom :D

För den som bryr sig:
16 st scones
8 dl mjöl
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
100 g smör/margarin
3 dl mjölk

Sätt på ungen på 250 grader. Blanda ihop mjöl, salt och bakpulver i en bunke.
Fördela i smöret med fingertopparna och häll till sist i mjölken.
Arbeta ihop till en slät deg och dela upp den i 4 lika stora delar.
Lägg delarna på en plåt med bakplåtspapper och platta med mjölad hand ut varje del till en rund kaka, ca 15 cm i diameter. Skär ett kors i varje del med en kniv.
Grädda i mitten av ugnen ca 10 min och bryt sen isär dem när de är klara.

SKRIVET: 2010-03-28, kl 15:53:49 | PUBLICERAT I: Min kärlek

28/3 - 8 månader <3

Jag och Christoffer har varit tillsammans i 8 månder idag. Känns sjukt att det har gått så fort. Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar min underbara Christoffer. Vet inte vad jag hade gjort utan dig gubben, tack för att du står ut med mig när jag är som jobbigast. Du är bäst i heeela världen! :)

SKRIVET: 2010-03-28, kl 15:45:29 | PUBLICERAT I: Min vardag

Precis kommit hem.

Yesbox. Jag och älskling har precis kommit hem efter att ha varit på Ica MAXI och handlat, hans kompis Robin skjutsade oss. Handlade lite nödvändigheter, dvs cola, cola och cola. Mat också, faktiskt. Jag ligger i sängen nu och chillar medans Christoffer spelar. Funderar på att se en film eller nåt.

Jag beställde ju kläder för några dagar sedan, och dom har kommit men Christoffer kunde inte hämta ut dom eftersom att det är beställt i mitt namn. Så jag måste vara med, och visa legitimation. Så jag har bett mamma skicka mitt pass, och jag hoppas att det hinner fram innan dom skickar tillbaka kläderna. Har redan fått en påminnelse på båda paketen, dvs en från Ellos och en från H&M. Så, bara att hålla tummarna.


Eftersom att jag inte har någon sladd till kameran så bjuder jag på en cambild ^^ Jag är så chill :D

SKRIVET: 2010-03-28, kl 13:16:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jag älskar att sova.

La mig jättesent igår, runt halv 5 av  någon anledning. Christoffer satt och spelade då och jag orkade inte titta på så jag la mig. Vaknade för ungefär en halvtimma sen, undrar hur fan jag ska lyckas somna ikväll. Hatar att vara vaken själv då Christoffer har somnat. Men han kanske inte får så lätt att somna han heller eftersom att han var vaken längre än mig.

Jag sitter och suktar efter cola just nu, men den tog slut igår. Så när vi har vaknat till liv så ska vi gå och köpa det (y)

SKRIVET: 2010-03-27, kl 23:06:17 | PUBLICERAT I: Film & Musik

Gött!

Nu ligger jag nyduschad i sängen med laptopen. Christoffer spelar, så jag ska se Freedom Writers nu! Såhär nice ser min kväll ut:


SKRIVET: 2010-03-27, kl 23:03:55 | PUBLICERAT I: Film & Musik

In Flames - Alias


SKRIVET: 2010-03-27, kl 20:14:44 | PUBLICERAT I: Film & Musik

Världens bästa film.

Jag såg ju My sister's keeper i förrgår. Och det var den bästa, hemskaste, underbaraste och sorgligaste filmen jag någonsin sett. Filmen är ca 1h och 50min lång, och jag grät minst halva filmen. Det var så mycket känslor, gud. Efter att jag sett klart den så var jag fortfarande helt uppriven, ville bara lägga mig och gråta. Alla som inte sett den bör se den, budskapet är något som alla borde ta till sig av.

Jag såg den igår också, med Christoffer. Var inte riktigt samma feeling då, eftersom att han pratade hela tiden ^^ Så jag är glad att jag såg den ensam första gången. Jag har aldrig i hela mitt liv blivit så rörd av en film, och jag vet inte om jag någonsin kommer se en bättre film än denna. Fyfan!

SKRIVET: 2010-03-27, kl 20:09:35 | PUBLICERAT I: Min vardag

Shame on you, Sandy!

Jag har inte varit så bra på att uppdatera pga personliga orsaker. Men nu är det bra, och jag kommer uppdatera oftare. Åt middag för några timmar sedan, och är fortfarande snuskigt mätt. Jag och älsklingen somnade efter maten, men jag klev upp efter typ en timme och spelade Sims. Efter att jag spelat ett tag så vaknade Christoffer, satte sig upp och var helt förvirrad och frågade vad jag gjorde vaken. Jag sa "Varför inte? Klockan är halv 8" Han trodde att den var halv 8 på morgonen och fick värsta paniken. Haha, söt.

Just nu ligger jag i sängen och pratar med kära Amanda i telefonen. Gud vad hon surrar, och man hör den där jävla Farmville-musiken i bakgrunden ^^ När jag pratat klart med henne så funderar jag på att se Freedom Writers. Har hört att den är bra, så det får vi hoppas på.

SKRIVET: 2010-03-27, kl 10:56:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tvål på tandborsten?

Jag orkade inte uppdatera mer igår, blev lite skit och sådär. Men dagen slutade underbart iaf, så det är väl det som är huvudsaken. Nu har jag vaknat för ett tag sedan, ensam, Christoffer är och tränar. Jag var precis och borstade tänderna, men var nog inte tillräckligt vaken tror jag. Vi har såndär pumptvål, och lilla jag pumpade ut en klick på tandborsten innan jag fattade vad jag höll på med. Antar att jag tänkte på att jag skulle tvätta händerna, samtidigt som jag skulle borsta tänderna. Öhm.. Ja, jag ordnade det iaf så det blev rätt! Gör om gör rätt.

Imorgon bitti klockan 7-12 så har jag och Christoffer tid i tvättstugan. Jippie.. Men jag valde att ta den istället för att 21-01, det är så drygt på kvällen. Så det är bara att ställa väckarn och kliva upp. Men det värsta är att jag kommer måsta ta sista maskinen själv, för Christoffer ska på årsmöte med LAK. Jag vet till 80% hur man gör, men jag blir nervös bara av tanken. Det löser sig nog! ^^


SKRIVET: 2010-03-26, kl 11:30:26 | PUBLICERAT I: Min vardag

Godmorgon

Jag är sjukligt trött, somnade väl runt 2 tiden inatt tror jag. Christoffer har åkt till gymmet, och efter det ska han jobba. Han är inte hemma förrän typ 22.30 ikväll :( Åh, det är så jävla trist att vara ensam.. Idag ska jag iaf gå iväg och köpa cola och shampo&balsam. Lär väl göra mig klar om ett tag, för att inte fastna vid datorn och sedan vägra gå för att det hunnit bli mörkt ^^

Men jag tänkte iaf börja dagen med att spela lite Sims ♥ Värt som fan.

SKRIVET: 2010-03-25, kl 22:42:59 | PUBLICERAT I: Film & Musik

My sister's keeper

Christoffer håller på att ladda ner My sister's keeper, även känd som Allt för min syster. Tänkte se den antingen nu ikväll, eller imorgon då jag ändå är ensam eftersom att Christoffer jobbar stängning.

Har läst om denna film på flera bloggar, och på andra ställen också. Inte hört något dåligt om den, och dom som sett den har inte kunnat hålla sig från att gråta. Så jag lär ligga och gråta som ett litet barn med tanke på hur känslig jag är. Har höga förväntningar på denna nu, så jag hoppas på att inte bli besviken!


”Hur långt är en förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt barn?”
Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

text hämtad från www.sf.se

Jag tror att den här filmen är riktigt bra, lär skriva sedan vad jag tyckte om den osv. Ha det! :)

SKRIVET: 2010-03-25, kl 22:22:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

Dagen susar förbi!

Den här dagen har gått sjukt fort. Nu har jag och Christoffer precis duschat, det var jävligt skönt. Så nu är man ren och fräsch igen! Han sa tidigare idag att han köpt en liten present till mig, så den lilla rackaren kom hem med en stock snus till mig <3 Jag har snusat Kronan hur länge som helst för att jag är fattig, men Christoffer köpte Grov som jag ääälskar och alltid snusade förut. Jävligt passande också att jag har typ 3 snus kvar i min dosa. Jag älskar snus, och jag älskar Christoffer!

Hahaha! Så gammal, men så jävla rolig. Jag tror jag svimmar :D

SKRIVET: 2010-03-25, kl 14:31:20 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jag blir så förbannad!

Det gör ont att ens titta på den här videon, att det finns såna idioter som man förlitar sig till. Jag blir förbannad och tårögd, det är ett oskyldigt och försvarslöst litet barn för fan. Finner inte ens ord, hur kan man vara så hjärtlös?

SKRIVET: 2010-03-25, kl 13:37:43 | PUBLICERAT I: Film & Musik

Sonic Syndicate - Burn this city

(Y)

SKRIVET: 2010-03-25, kl 12:47:29 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

ja, tack!

Denna goding ligger högt på min önskelista!

Escada Sunset Heat

SKRIVET: 2010-03-25, kl 12:35:35 | PUBLICERAT I: Min vardag

25/3

Morrn. Jag vaknade tidigt idag pga Christoffers väckarklocka, svintrött var jag och är fortfarande. Han installerade Sims imorse, eftersom att han har ny hårddisk nu osv så var han tvungen att installera om det. Gött! Så jag lär spela resten av dagen + kvällen. Han åkte precis på jobbet, och kommer hem vid 22 någon gång. Hatar att vara ensam på kvällen, det suger så jävla mycket..

Just nu sitter jag med Anti över halva ansiktet och lyssnar på musik. Antiskiten har inte gjort något underverk ännu, och jag börjar tvivla lite på om det är så bra som det sägs vara. Jävla reklamer som förvirrar en till tusen. Vet inte riktigt vad som händer med min kropp just nu. Är torr överallt, vilket leder till att det börjar klia och hålla på. Men det går väl över någon gång det också, kanske får ge fan i att duscha varje dag (Y) Uppdaterar mer senare, för nu ska jag spela SIMS (<3)

SKRIVET: 2010-03-24, kl 19:12:51 | PUBLICERAT I: Min vardag

24/3 - nu ska jag vara snäll! :)

Jag sitter med min bärbara nu, med nätvärkssladden i så jag slipper att det kopplar ifrån hela tiden. Och med tanke på att jag har haft mensvärk hela dagen och inte kunnat göra något så ska jag vara snäll mot Christoffer och ställa mig och diska nu. Och om jag hinner så ska jag dra en sväng med dammsugaren också, och hoppas på att det är en glad pojkvän som kliver in genom dörren.

Det börjar bli mörkt ute, och även här inne. Så nu ska jag tända alla lampor som går att tända, och kanske något ljus. Gillar inte mörker när jag är ensam :p Tur iaf att jag inte har ont längre, äntligen kan jag sitta utan att vilja ramla ihop på golvet. Men nu blir det diska!

SKRIVET: 2010-03-24, kl 16:36:01 | PUBLICERAT I: Min vardag

24/3 - jaha..

Fyfan vilken hemsk dag, jag vill bara gå och gräva ner mig själv. Jag har haft sån jävla mensvärk så jag knappt vetat vad jag själv hetat. Har legat i badkaret med brännhett vatten mot magen, och det hjälpte ett litet tag. Sedan har jag legat i sängen och försökt somna, bytt poss flera gånger för att det gjort så ont. Låg till och med och bölade för fan! Och som topping på det hela så har jag spytt 2 gånger, underbart.

Det känns bättre nu, efter 4 panodil och jag hoppas att det avtar ännu mer. Snart kommer Christoffer hem för att hämta datorn, för den måste lämnas in för något med hårddisken är fel. Trevligt för mig att spendera min smärtsamma ensamhet utan internet. Fast iofs kanske det funkar om jag proppar in nätverkskabeln i min bärbara, i hope so!

Nu ska jag koppla ur datorn och stöka fram lådan som den ska ligga i. Jipppiiiieee.

SKRIVET: 2010-03-24, kl 13:17:22 | PUBLICERAT I: Min vardag

24/3 - äntligen!

Nu har jag varit duktig och fixat med kategorierna. Orkade dock inte fixa med alla inlägg, så en hel det blev raderat men jag orkar inte ens bry mig. Jag har sjuk mensvärk! Får trösta mig med Cola och kanske slänga i mig en panodil.

Jag har ju iaf en pojkvän som är bra på att distanströsta:

Hahaha! Jag skrev och klagade på att jag hade så ont och ville gråta. Mannen med lösningar! Jag tror då inte att någon grillkorv hjälper mot mensvärk, men tack ändå sötnos!

SKRIVET: 2010-03-24, kl 12:24:24 | PUBLICERAT I: Min vardag

24/3 - sandra i ett jävla nötskal.

Jag har varit dum i huvet och försökt fiffla med kategorierna, det slutade med att jag blev utan. Dom syns iaf inte i menyn. Detta kommer nog sluta med att jag måste radera alla gamla inlägg bara för att jag inte var tillräckligt eftertänksam.

När man ska göra nya kategorier och ta bort den klassiska "Allmänt"-kategorin så ska man först och främst se till att man flyttar alla inlägg bort från den kategorin man vill ta bort. Gjorde jag det? Nej, självklart inte. Jävla skit. Så alla gamla inlägg är okategoriserade, och jag tror inte att det går att göra något åt. Så nu är jag arg! :)

Helvete!

Edit: Ser nu att detta inlägg blev kategoriserat, och att det syns i menyn. Nu är frågan om jag kan flytta de andra inläggen. Jag är på krigsstigen snart!

SKRIVET: 2010-03-23, kl 23:00:39 | PUBLICERAT I: Min vardag

23/3 - dålig sandra..

Jag har varit dryg och inte skrivit någon blogg idag, istället har jag spelat Sims heeela dagen. Och då menar jag verkligen hela dagen. Christoffer åkte till jobbet vid 08, och jag sov vidare till typ 11. Då satte jag mig vid datorn och spelade ända tills Chrisseman kom hem igen vid 17 >< Jävla bra liv!

När Christoffer kom hem så spelade han Cs medan jag diskade
allt förutom nån skärbräda och äckelmatlåda. Efter det så gick jag och dushade, och sedan såg vi ett avsnitt Family Guy. Sedan lagade vi mat, eller jag gjorde. Christoffer stod i duschen i ett år han. Hur som helst, vi åt i sängen som vanligt och tittade på Nick and Norah's infinite playlist. Bra varen!

Christoffer tycker att jag får det att låta som att han är en dålig människa när jag skriver om honom i min blogg. Och det stämmer delvis, med tanke på hur mörbultad jag är efter att han drygade med mig när vi såg film. Skulle ni se bild skulle ni tro att han försökt döda mig, driver ej! Nu ska han spela Cs igen, dock bad jag honom för jag tycker om att se när han blir arg :)

Puss & godnatt!

SKRIVET: 2010-03-22, kl 19:04:02 | PUBLICERAT I: Min vardag

22/3 - ont i huvet :(

Jag har ont i huvet, är trött på att vara ensam och lite smått irriterad. Christoffer har slutat jobba nu, men han är på gymmet så han kommer väl hem om 1-2 timmar. Det blir ganska långtråkigt att vara ensam hela dagarna, jag saknar ju min älskling. Men det är värt väntan iaf, blir alltid lika glad när han kommer in genom dörren :)

Jag har spelat massa Sims idag, började spela vid 14 typ och spelade fram till 17 >< Dock tabbade jag ner då och då för att skriva på msn och sånt. Jag var så jävla nära att uppfylla min Sim's livslånga önskan, och självklart så ska skiten bara stängas ner! Åh, vad arg jag blev. Haha, och nu sitter jag och skrattar åt mig själv över hur löjligt det egentligen är. Men vafan, jag kostade på mig massa tid och huvudvärk åt den där skiten.

Hur som helst, idag orkar varken jag eller Christoffer laga mat. Så när han är påväg hem så ska han köpa med sig pizza. Så ikväll blir det pizza och Family Guy, och kanske lite mys? :) Får hålla tummarna! Haha, några kramar får jag iaf, för så snål är han inte. Han är faktiskt jättegosig :D

Trots att jag är arg och hatar Sims just nu, så ska jag starta skiten igen. Börja om från början, ny Sim, nytt hus, ny livslång önskan, osv osv. Kanske slänger i mig en panodil också, huvet duvet.. Aj aj!

SKRIVET: 2010-03-22, kl 11:54:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

22/3 - ensamt och tråkigt

Idag är det måndag, vilket betyder att min älskling jobbar. Han åkte vid 9tiden imorse, och jag valde att sova vidare en stund. Vaknade igen runt halv 11, och sedan dess har jag bara suttit här och häckat. Försöker hjälpa min kära pojkvän att hitta en adidaströja som han vill ha, men det går inte så bra.

Idag lär jag iaf nörda Sims eftersom att Christoffer var snäll och installerade det igår. Och kanske jag är snäll och diskar också? Ja, jag är nog snäll och gör det. Men kanske lämnar lite åt Christoffer också, eftersom att han snart ska tatuera sig igen och då blir det jag som får diska oavsett om jag orkar eller inte :p

Under tiden jag kikade efter adidaströjan åt älskling, så hittade jag den här jackan. Vill ha :(


Rosa och fin ju!

SKRIVET: 2010-03-21, kl 22:27:48 | PUBLICERAT I: Min vardag

21/3 - skön söndag!

Jag tog mig min lilla promenad till Konsum för att handla lite småsaker. Det var faktiskt riktigt skönt, och vädret var inte något att klaga på heller. När jag kom hem så började vi med maten, och medan vi åt så tittade vi på The Blind Side. Mycket bra film enligt mig, och det tror jag att Christoffer tyckte också :)

Just nu är Christoffer i tvättstugan och donar. Han är väl tillbaka när som helst.
Vi har nämligen tvätt tid (?) idag, 21-01. Jag har dammsugat för ett tag sedan, samt fått en egen garderob att ha mina kläder i :') Vi är ju faktiskt så gott som sambos nu, fattas bara att jag tar hit resten av mina saker och självklart fixar med adressändring osv. Men en sak i taget!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan hänga upp lite tvätt. Idag älskar jag söndagar, bara så ni vet. Hej :)

SKRIVET: 2010-03-21, kl 13:47:37 | PUBLICERAT I: Min vardag

21/3 - gäääsp

Jag och älsklingen klev upp runt 9-tiden imorse. Han spelade lite, och jag kollade på. Sedan gjorde vi frukost, och la oss i sängen och såg två avsnitt Family guy. Efter det så intog vi världens skönaste spoon och somnade, big time. Har precis vaknat, och jag har sovit som en jävla gud alltså. Och jag har kommit fram till att man kan se på min frisyr om jag har sovit bra eller inte. Om jag vaknar och håret ligger platt som en pannkaka, så har jag sovit dåligt. Men vaknar jag och håret står att alla möjliga jävla håll så har jag sovit bäst!

Vi ska snart göra oss klar för att gå på Dollar och köpa Cola + Shampo&Balsam. Sedan, om jag orkar, ska jag ta mig en egen liten promenad till Konsum för att köpa Orient så vi kan äta tacos ikväll. Jag har sagt tidigare idag att jag ska göra det, så man ska väl hålla det man sagt :)

Btw, igår när vi åkte hem ifrån bion så stannade vi en sväng på Kvantum. Christoffer ville köpa Anti till mig för jag har haft munsår i flera veckor som vägrar försvinna. Och nu menar jag inte sånt där groteskt munsår över halva ansiktet, men sådär i mungiporna så man knappt kan gapa utan att det spricker och gör ont. Jag har använt både idominsalva och lypsyl men ingenting har hjälpt, inte ens lite.

En liten jävla pump med Anti, 2 gram, kostade 109 kr. Så om det här inte funkar vet jag inte vad jag gör. Jag tycker då att det var lite dyrt för en så liten tub. Man kan jämföra dess storlek med en tampong ungefär, men men. Vi får se om det fungerar eller inte. Hej!

SKRIVET: 2010-03-20, kl 21:28:49 | PUBLICERAT I: Min vardag

20/3 - tillbaka från bion!

Jag är fortarande helt skärrad efter filmen, Remember me. Slutet var sjukt oväntat, och jag har nog ännu inte fattad vad som egentligen hände. Filmen i övrigt var ganska seg enligt mitt tycke, men jag tycker att den var riktigt bra. Och det som gjorde filmen "mest bra" vad nog det oväntade slutet, det kom helt oväntat. Den är helt klart värd att ses, och för er som är känsliga precis som jag, så kan jag nästan garantera att ni kommer fälla en liten tår! Jag är som sagt fortfarande helt uppriven, så ja. Tänker inte skriva så mycket mer om filmen, för jag vill inte spoila för mycket.

Kan ju också tillägga att det inte förstörde något i mina Twilightdrömmar bara för att jag såg Remember me. Tur det iaf!

SKRIVET: 2010-03-20, kl 10:09:13 | PUBLICERAT I: Min vardag

20/3 - bio ikväll!

Jag är extremt duktig som kliver upp samtidigt som Christoffer! Han är och tränar just nu, han åkte för ca 45 minuter sedan. Så jag är ensam ett tag. Ska väl försöka få i mig någon frukost tänkte jag. Taggar inför bion ikväll! Vi ska se Remember me, och jag längtar sjukt mycket. Och jag hoppas att filmen fyller upp alla mina förväntningar som jag har på den. Sitter och kollar trailern och blir helt exalterad! Tror dock att det kommer bli lite svårt för mig att se en film med Robert Pattinson med tanke på hur mycket jag älskar Twilight och den storyn. Jag hoppas att det inte förstår något iaf ^^

Igår när Christoffer kom hem ifrån jobbet så lagade vi mat, och såg ett avsnitt Ballar av stål medan vi åt. Sedan var det tänkt att vi skulle se en film, The Blind Side, så medan vi tankade den låg vi i sängen och väntade. Självklart lyckades vi båda somna. Och jag har sovit så skönt inatt bredvid min älskling! Så jag antar att vi får se den filmen imorgon eller något sånt eftersom att vi ska på bio ikväll.

Nu ska jag äta frukost och vänta på att Christoffer kommer hem från gymmet. Sedan kanske vi är duktiga och städar idag? Skulle behövas! Jag som diskade allt och städade i köket igår, men efter gårdagens matlagning så blev det lika stökigt igen. Man orkar liksom inte ställa sig och diska och städa när man är nyäten, så det får bli idag istället. Nu, frukost!


TAGGA! :D

SKRIVET: 2010-03-19, kl 16:02:41 | PUBLICERAT I: Min vardag

19/3 - i brist på annat ^^

Tio första:
Första bästa kompis:
Hanna Matsson kanske?
Första bil: Har aldrig haft någon så, ingen
Första kärlek: Christoffer är den enda för mig :)
Första husdjur: Ett marsvin som hette Sara
Första semester: Eftersom att jag aldrig haft ett jobb så har jag aldrig haft semester heller :p
Första jobb: Inget som sagt.
Första köpta skiva: Hits for kids kanske
Första riktiga kyss: Minns ej, och bryr mig inte heller
Första piercing: Öronen
Första konsert: Det beror på om Kramfors stadsfest räknas eller ej ^^

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Vin
Sista bilfärd: I måndags så mamma hämtade mig på skolan
Sista filmen du såg: Beck I stormens öga, tror jag
Sista bubbelbadet: Minns ej :s
Sista spelade cd: Lyssnar aldrig på cd, spotify is the shit (y)
Sista gången du grät: Tisdags
Sista måltiden: Om man inte räknar med frukost så var det igår.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Näe
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Näe
Varit på tv? Ja, typ lokal tv :p
Fått ditt hjärta krossat? Ja men tiep
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Njae, näe
Åkt polisbil? Jaa :p
Busringt till nån? Ja, flera gånger

Sju saker du har på dig:
Trosor, bh, mjukisbyxor, hoodie, min ring, läpp-piercingen och töjingarna :)

Fyra personer du kan berätta allt för:
Christoffer
?
?
?

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? SOMMAR!
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
Skaffa familj, gifta mig

En sak du ångrar:
Finns en hel del


Så roligt har jag idag, men jag har iaf varit duktig att diska all disk som fanns. Stod med en och samma panna i ca 25 minuter, inte så himla trevligt. Så går det när man inte kan laga mat utan att lyckas bränna fast skiten :p Men men, nu är den ren iaf, och det är väl det som är huvudsaken.

Var ju tänkt att jag skulle kila iväg ut för att köpa Cola och shampo&balsam idag, men jag har varken lust eller ork att göra det. Och det är inte så superviktigt just nu ändå. Har shampo&balsam så vi klarar oss i åtminstone 2 veckor till. Och cola har vi så vi klarar oss till imorn iaf, så det får bli imorgon. Kanske min kära pojkvän gör det, eller om vi gör det tillsammans. Jag tycker bara att det är pinsamt att gå och handla själv :p

Nu ska jag nörda till det lite och spela Cs, var ett tag sen nu. Jag borde städa, men det får bli vid senare tillfälle. Christoffer kommer ändå inte hem förrän om 4-5 timmar, så om jag får fingrarna ur arslet så kanske jag kör igång och städar :) Skriver kanske senare!


Världens bästa älskling :) ♥

SKRIVET: 2010-03-19, kl 09:09:09 | PUBLICERAT I: Min vardag

19/3 - tidig morgon!

Titta vem som är vaken, som vanligtvis sover till senast 11! Jag bestämde mig för att kliva upp nu när Christoffer skulle åka på jobbet, eftersom att jag ändå var vaken. Och det är så mycket skönare att kunna somna tillsammans med sin pojkvän, än att sitta uppe halva natten och inte kunna sova, för att sedan lägga sig "ensam" bredvid en snarkande pojkvän :p Så, jag är vaken, och ska inte sova någonting under dagen!

Det finns en hel del att göra här just nu, men jag spyr på tanken. Massa kläder på golvet, disk, smulor, osv osv. Ska även gå och köpa cola och shampo&balsam idag. Tur att jag är vaken så pass tidigt så jag hinner vakna till iaf. Nu ska jag iaf ta ett glas cola och njuta :)

SKRIVET: 2010-03-18, kl 15:41:08 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

18/3 - lite nya kläder :)

Har precis suttit och kikat runt på kläder och sånt, och klickade hem lite saker. Det är min kära pojkvän som betalar, och ja, jag känner mig asdum för det. Men jag kommer att betala tillbaka så fort jag kan! Här är iaf vad jag beställde.


Blå topp, Ellos


Svart Bh, Ellos


Fyra par trosor, Ellos


Vita tygskor, H&M


Hello Kitty-strumpor <3, H&M


Rosa mysbyxor, H&M

Hittade typ ingenting, men jag är helnöjd ändå. Nu är det bara väntan som är jobbig ^^

SKRIVET: 2010-03-18, kl 12:32:52 | PUBLICERAT I: Min vardag

18/3 - Underbara Luleå :)

Äntligen är jag hemma hos min älskling. Kom hit igår runt 18.30. Christoffer kom och mötte mig på busstationen, sedan gick vi till Kioskbaren och jag fick den nyaste Hello Kitty-tidningen :D Söt! Sedan åkte vi hem hit. Jag hoppade in i duschen, och sedan lagade jag mat. Medan vi åt så såg vi senaste avsnittet av Dating in the dark. Somnade innan 23, och jag sov så jävla bra. Vaknade tusen gånger inatt, men det var ändå så jävla skönt och hur mysigt som helst! <3

Nu har Christoffer precis åkt till jobbet, så jag är ensam till typ 21.30 ikväll. Ska förmodligen städa och lite sånt, har inte så mycket annat att göra bortsett från att sitta här och häcka ^^ Jag är iaf hur glad som helst över att vara här, jag älskar att vara med min älskling :)

Lite less är jag dock, jag var duktig att ta med mig min kamera + kameraladdaren, men istället så glömde jag sladden till kameran, så jag kommer inte kunna lägga in några bilder. Och jag ska ju inte hem på någon vecka så det suger ganska hårt. Får väl bli gamla bilder istället då ^^

SKRIVET: 2010-03-17, kl 00:17:53 | PUBLICERAT I: Min vardag

17/3 - nattetid och glad som fan!

Hej! Jag har precis packat väskan, borstat tänderna och lagt mig i sängen. Jag fyllde i ansökningsblanketten idag, mamma har skrivit under den också. Så imorgon åker jag till skolan, lämnar lappen och skriver ut mig. Om nu Tuula är där vill säga. Och efter det så sätter jag mig på en buss och åker till min älskling. Allt löste sig mycket fortare än väntat, och jag är så jävla glad. Har aldrig saknat någon så sjukt mycket som jag gör just nu, och det ska bli underbart att få ses igen!

Som sagt, jag åker till Luleå imorn. Och jag och Christoffer kanske åker till Kramfors över påsk. Efter det så flyttar jag till Christoffer, på riktigt! Och jag tänker inte låta något i hela världen sätta stopp för det. Det här är det jag vill mest, det jag behöver mest, och det som SKA hända! Så det så. Och jag bryr mig inte ett skit om vad någon annan tycker om det här :) Jag älskar Christoffer, och jag vill leva med honom, så det tänker jag göra också.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova, jag är så jävla glad. Längtar så mycket efter min älskade pojkvän. Jag är så jävla kär. Fyfan, kommer inte kunna sova när jag är såhär uppspelt ^^ Nu får det vara bra. Godnatt!

SKRIVET: 2010-03-16, kl 17:16:02 | PUBLICERAT I: Min vardag

16/3 - less

Orkade inte skriva något igår, var inte alls på humör. Är egentligen inte det nu heller, men det är skönt att skriva av sig lite :) Var iaf ingen skola idag, jag som klev upp och gjorde mig klar. Sedan läste jag att massa folk på Facebook hade fått lov att åka ifrån skolan för att det läckte in vatten. Så jag slapp åka dit iaf!

Igår fixade jag en ny ansökningsblankett så jag kan söka till Luleå. Ska fylla i den, lämna in, och sedan skriva ut mig från skolan. Sedan drar jag till Luleå, no matter what! Ska söka jobb, och om jag lyckas få något så jobbar jag tills det är dags för skola igen till hösten. Om jag nu kommer in dvs, annars blir det lite jobbigt. Vägrar iaf bo kvar i Kramfors. Jag klarar mig verkligen inte utan Christoffer, och oavsett hur ofta vi ses så känner jag mig helt död när vi är ifrån varandra.

Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag flyttar ihop med Christoffer. Det kommer bli en sån lättnad, att äntligen få bli ett på riktigt! Blir helt varm i kroppen bara jag tänker på det. Jag saknar min älskling så mycket :(

Jag älskar dig hjärtat

SKRIVET: 2010-03-14, kl 23:08:12 | PUBLICERAT I: Min vardag

14/3 - döda mig

Nu är jag hemma efter en lång och jobbig bilresa. Det var så jävla jobbigt att säga hejdå till Christoffer och att åka därifrån. Har aldrig varit så jobbigt som det var idag. Efter nästan två månader med varandra varje dag så är det sjukt jobbigt att det bara ska försvinna. Och det jobbigaste är att vi inte vet när vi ses igen. Vet inte vad jag ska göra, eller hur jag ska tackla det.

Jag vill inte sova ensam, jag vill sova med Christoffer. Får se om jag ens lyckas somna ikväll. Känner mig tom just nu. Och är inte på något humör för att ladda upp gårdagens festbilder. Det får nog bli imorgon. Nu ska jag lägga mig och försvinna ett tag.

SKRIVET: 2010-03-14, kl 13:26:23 | PUBLICERAT I: Min vardag

14/3 - sadface

For från Boman vid 12 inatt, Christoffer var jättefull och spydde 3 gånger i bilen. Tur att han hade påsar iaf att spy i ^^ Det var trångt som fan i bilen, och jag satt sjukt obekvämt. Christoffer sov större delen av resan, och vi kom fram till Luleå vid typ halv 7. Vi gjorde mat och satt oss i sängen för att se ett avsnitt Modern Family och sedan sova. Jag var så sjukt bakis vid den tiden, eftersom jag inte sov något på natten osv. Kunde inte ens äta, så jag la mig och sov istället.

Vi vaknade vid 12, och så smsade jag mamma för att se när dom ska åka hem igen. Jag trodde ju att dom skulle åka ikväll, men dom åker från Boden när som helst :/ Jag och Christoffer har ju planerat vad vi ska göra hela dagen, men istället så måste jag åka hem. Vi vet inte ens när vi ses igen, och med tanke på att vi varit med varandra i nästan 2 månader i streck nu så kommer det göra sjukt ont att vara ifrån varandra. Jag vet någon som kommer ha svårt att somna ikväll iaf :(

Lägger upp bilder från igår senare när jag kommer hem till Kramfors. Orkar inte göra det nu, för nu ska jag göra mig klar. Hej!

SKRIVET: 2010-03-13, kl 16:10:50 | PUBLICERAT I: Fest

13/3 - hej och hå

Jag och Christoffer har precis duschat och ska strax börja göra oss klar. Ska till Krille ikväll, spela lite spel och umgås, sedan vidare till Boman på fest. Vet inte om jag kommer orka dricka ikväll igen, är fortfarande bakis och slö som fan. Men det lär lösa sig efter att man fått i sig lite mat.

Mamma ska till Boden ikväll, så Christoffer ska åka med henne. Jag kanske följer med, om jag får plats i bilen, och åker hem igen med mamma imorgon natt. Hoppas jag får plats, för det hade varit guldvärt :)

Här är några få bilder från gårdagen:

Folk, hos Daniel


Hilda, Emma och Linda


Folk

Det blev typ inga bilder, men kvällen sög i stort sett. Nu ska vi göra oss klar!

SKRIVET: 2010-03-13, kl 09:30:16 | PUBLICERAT I: Min vardag

13/3 - gos

Jag ligger i sängen och kramas med Christoffer, mycket mysigt. Vi är bakis, och gårdagen var inte så roligt :p Blev lite komplikationer och vi höll på att frysa ihjäl ett tag. Men det löste sig som tur var. Skriver mer sedan, för nu ska vi fortsätta kramas :)

SKRIVET: 2010-03-12, kl 16:25:14 | PUBLICERAT I: Fest

12/3 - festbilder

Just nu ligger jag i sängen medan Christoffer sitter vid mina andra dator. Tänkte ladda upp bilderna från i förrgår och sedan hoppa in i duschen. Jag och Christoffer har legat i sängen hela dagen och tittat på Efterlyst och Outsiders. Riktigt skönt att bara ligga och slappa.

Efter vi har duschat så ska vi nog börja fixa oss osv, ska på fest ikväll hos Daniel Nyberg. Men innan det ska vi nog hem till Cissi. Har inte träffat henne på flera veckor så det ska bli kul :)

Här kommer bilder från i onsdags:

Började hemma hos Linda :)

Självklart var världens bästa Christoffer med (:

Sedan åkte vi till Boman. Linda och Micke delar gossip! :o

Jag och Sandra. Haha :D

Coola tjejer!

Say what?

Linn

Emma och Linda ville inte vara med :(

Inte Oscar heller :p

Och inte Robo :(

Cricko ställer iaf upp, och han är finast :))

Sandra och Madde får avsluta festbilderna ^^

 

Nu blir det duschen, torka håret, smink & fix och lite vin på det kanske! Have a nice day :)

 

SKRIVET: 2010-03-11, kl 15:01:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

11/3 - chilltjej

Christoffer åkte nyss med Stefan till gymmet, så nu är jag ensam. Ska äta hårdmacka med makrill och se Outsiders på Kanal5 play. Väldans trevligt. Sedan får vi se om jag ser mer än ett avsnitt, det beror lite på när Christoffer kommer hem osv. Och han vill se också, så ska kanske inte titta på mer än ett ^^

Igår var vi på fest, lägger upp bilder på det lite senare. Var iaf först hos Linda med Christoffer, Sandra & Emma. Sedan åkte vi till Bollsta för att festa hos Boman. Kvällen var lite upp och ner, men den var ändå ok. Tacka gudarna för att jag har min Christoffer.

SKRIVET: 2010-03-08, kl 22:03:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

8/3 - däckar nuja

Idag var jag till Bollsta en sväng och umgicks med Sandra och Madde. Stefan och Christoffer skulle ändå till Bollsta för att gymma, så då passade jag på att träffa Kramforsbor för första gången på åratal. Det var mycket trevligt. Och Madde var snäll och klippte till mitt hår. Klippte det ju själv för ett tag sedan på grund av att det var så slitet och jag blev förbannad. Haha, var verkligen sjukt fult och ojämt. Men det fixade Madde :) Dock är det jävligt kort, men det får jag skylla mig själv för. Ser mycket bättre ut nu, och det kommer ju att växa så det löser sig. Tack Madde!

Efter hon hade klippt mig så satte vi och i soffan och tittate på massa bilder från fester osv som varit medan jag varit i Luleå. Var tusentals bilder :p Sedan hade Stefan och Christoffer gymmat klart så då var det bara att klä på sig och åka.

Vi köpte en platta cola påvägen hem, guldvärt. Sedan när vi kom hem åt vi middag och tittade på The Butterfly Effect. Riktigt bra film, var dock lite jobbig mot Christoffer och ställde massa frågor för att veta om jag fattat allt rätt. Var lite invecklat till en början, men det klickade efter ett tag. Bra var den iaf!

Nu har vi precis duschat för ett tag sedan, och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på nu. Jag sitter iaf och gäspar, och klockan är bara 22. Man kanske till och med lyckas somna i tid ikväll! Har hur som helst inget mer att skriva nu, och det är typ ingen som läser min blogg längre så :p Jaja, hejdå.

SKRIVET: 2010-03-07, kl 23:26:43 | PUBLICERAT I: Fest

7/3 - bilder från helgen

Nu är jag och Christoffer hemma hos mig. Har ätit tacos för ett tag sedan, och börjar se på New Moon. Jag tänkte ladda upp lite bilder från helgen nu. Dock är inga bilder från just då vi var på House of Metal, bara från "förfesten". Dom sa att man inte fick ha digitalkameror eller videokameror där inne, då skulle dom typ ta av en det. Men alla hade det, förutom jag då :( Haha. Räddhare.

I bilen

Jon

Tobbe

Jag och min älskling :)

Andreas och Tobbe :)

Jon, Tobbe & Andreas

Vi spelade "pyramidspelet" för att bli fulla :p

Andreas ;p

Jon och Andreas

Haha! Så jävla klockren bild :D

Cricko är törstig han

Haha, snygg pose x2

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw <3

Min fina fästman :)

 

Helgen var toppen, men jag lär gnälla några dagar till över min hemska smärta. Överallt har jag ont, lär berätta det imorgon också, och dagen efter det osv osv. Men det var värt alla smärtor, jag får ju ändå vila nu. Och jag har en så snäll pojkvän som orkar lyssna när jag klagar hela tiden :)

Nu ska vi lägga oss och se klart New Moon, sedan kommer jag sova som en gud. HEJ!

SKRIVET: 2010-03-06, kl 14:12:23 | PUBLICERAT I: Fest

6/3 - umeå och blånagel :(

Hittade en nätverkskabel, så nu är jag happyface. Gårdagen var hur bra som helst, vi åkte vid tretiden och kom fram vid 19. Drack lite i bilen, och jag höll på att pissa ner mig innan vi kom fram. Direkt när vi klev ur bilen så sprang jag bakom ett garage och kissade i typ ett år. Fyfan vilken lättnad det var!

Sedan tog vi taxi ner till stan och löste biljetterna när vi kom fram. Dom som satt på banden frågade först Christoffer om han var 18 och om han hade legg, och han svarade ja. Sedan frågade han mig om jag hade legg och jag svarade nej. Han ba "Okej" och satt ändå på ett vuxenband på mig :p Haha, så jag och Chrisseman hängde i baren vi.

När vi såg Scar Symmetry så blev jag lite handikappad. Alla var galna och hoppade på mina fossingar. Så nu har jag blånagel på stortån och massa pain. Och värre kommer det att bli, så imorgon lär jag vakna upp utan tår.

Nu ska vi äta hamburgare och sedan börja dricka igen, sedan blir det duschen och fixa iordning mig. Hejsvejs!

SKRIVET: 2010-03-05, kl 11:29:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

5/3 - today's the day!

Nu är jag vaken, hungrig och har ont i huvet. Jag har fått för mig att jag MÅSTE ha pyttipanna, men Christoffer säger att jag inte får för att vi ska äta påväg till Umeå :( Men min hjärna har redan besämt sig för att jag ska äta pyttipanna, så det tänker jag göra!

Christoffer var iväg och kollade på Preem om det fanns några biljetter kvar, och det gjorde det :) Så klockan två åker vi, innan dess ska jag hinna packa, duscha, torka + fixa håret, sminka mig, äta pyttipanna. Bäst att man sätter igång nu då. Jag är en jävligt seg människa, och jag hatar att stressa för då börjar jag må illa. Så det vill jag slippa.

Titta min fina dator :) Synd att den inte var rosa dock :/

4 små på insidan :)

Våra fina iPhones :) Min till vänster, den finaste.

Och ja, jag har fått en iPhone av Christoffer för han köpte den nyaste. Dock är den låst till Telia och går inte att låsa upp förrän 5 maj, så jag använder den inte just nu, utan jag får vänta. Men den är fin för det :)

Nu ska jag iaf gå och börja fixa allt, Christoffer kompis ringde nyss och sa att vi åker klockan 15. Så jag hinner nog med allt jag ska :) Härligt. Om jag lyckas norpa något trådlöst internet i Umeå så kommer jag uppdatera något då. Annars "hörs vi" på söndag eller måndag. HEJDÅ :D

SKRIVET: 2010-03-04, kl 23:25:05 | PUBLICERAT I: Min vardag

4/3 - fresh

Ligger i sängen och har precis kommit från tvättstugan, är inne på andra omgången med tvätt och ska tillbaka om ca 45 minuter och lägga i en omgång till. Håller på att tvätta mina rosa tygskor just nu, och jag hoppas att dom är hela och rena när dom kommer ut :p Och att dom hinner torka tills imorgon.

När vi kom hem idag så färgade jag håret. Sedan efter jag tvättat ut färgen så la jag i en inpackning i håret, en ansiktsmask i ansiktet, tände ljus och la mig i badkaret. Det var så fruktansvärt skönt. Så nu känner jag mig fresh til death!

Vi har inte köpt biljetter till House of metal än, så det är väl bara att hålla tummarna att det finns kvar. Annars blir det lite trist, är jävligt pepp på att åka dit. Men det får vi reda på imorgon. Ska iaf börja packa idag eftersom att vi ska till Kramfors vilket som.

Christoffer klippte sig som sagt idag, och han blev jättefin :) Efter han hade klippt sig så gick vi till en affär där dom har Hello Kittysaker och jag fick ett häfte med MASSA kittyklistermärken. Mihi. Sedan gick vi på Aeon och Christoffer köpte nya tunnlar till öronen och bokade två tatueringstider. Sedan tog vi bussen till Mjölkudden.

Det var mycket god mat hos Christoffers föräldrar iaf, hans bror var också där och åt. Och jag har lekt med lilla Alva nästan hela dagen :) Har tagit sammanlagt 102 bilder idag, så tänkte ladda upp några nu.


Christoffer pussas med Harry :)

Jag gosade med Alva :) Och jag har stort huve..

Titta sötnosen :)

Jag tror hon vill slita ut min fula töjning :p

Häftet med alla klistermärken! 202 st, dubletter av alla tre blad på bilden. Fyfan, glad jag!

Nu tänker jag inte vara mer dryg, fortsätter mer fler bilder imorgon. :D Nu ska jag packa!

SKRIVET: 2010-03-04, kl 11:20:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

4/3 - iPhoneupdate

Det var jävligt jobbigt att kliva upp imorse. Väckarklockan ringde klockan nio, jag kom upp halv 10. Christoffer var dryg och lät bli att väcka mig trots att jag somnade om :p Just nu sitter jag på en soffa inne på Erikssons, en hårsalong, för Christoffer håller på att klippa sig :) Jag har köpt hårfärg nu, en röd hårfärg, så ikväll när vi kommer hem så ska jag färga håret innan det är dags att bege sig mot tvättstugan. Hoppas det blir bra! Uppdaterar senare igen, blir så söligt när jag uppdaterar med iPhonen :( Pusshej!

SKRIVET: 2010-03-04, kl 02:11:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

4/3 - nattupdate

Hoho! Nästan all tvätt klar, och nu ser lägenheten ut som ett torkskåp :D Haha, det hänger kläder överallt som måste torkas och gott luktar det. Antar att det är dax sova snart, klockan närmar sig halv 3 och jag ska upp senast 9.

Det blev lite kalabalik i tvättstugan, typ översvämning! När jag och Christoffer kom tillbaka till tvättstugan för att ta ut tvätt och sätta i ny så var det vatten över hela golvet. Det hade blivit stopp i själva avloppsrensaren. Var fullt med bomull från kläder och massa hår. SJUKT äckligt. Jag tog upp den där saken, och började pilla i den där sörjan. Fick kväljningar och ont i magen, så älskade Christoffer fick göra det, stackarn. Tog typ 20 min att få bort allt, men det gick ju tillslut och då kunde vi fortsätta tvätta.

Hann inte tvätta allt, och hann inte tumla det som behövde tumlas. Så nu ser det ut såhär hemma hos oss:


Underkläder och strumpor i hela badrummet :p

Gardinstången fick agera klädhängare, haha.



Hann inte tumla färdigt sängkläderna så lakanen hänger på varsin gardinstång i köket.



Och påslakanen ligger över bordet, haha. Vilka lodisar :)



Sängen är renbäddad, så nu ska jag borsta tänderna och krypa under täcket med min bästaste älskling. Ska bli sjukt mysigt, och vi är så värda att få lägga oss och mysa + sova nu efter vår duktiga insats idag!
Jag älskar min älskling :)

Godnatt!


SKRIVET: 2010-03-03, kl 21:55:58 | PUBLICERAT I: Min vardag

3/3 - maraton

Jag och älskling kom precis in, har varit i tvättstugan och satt i dom två första omgångarna med tvätt. Ska tillbaka om en halvtimme och sätta i två till. Sedan hem igen och börja hänga upp alla underkläder, vettefan hur det ska få plats men. Så idag har vi ett litet maraton, fram och tillbaka till tvättstugan ^^ Men hellre det än att sitta där och häcka i 40-50 minuter för att vänta på att maskinerna ska bli klara.

Imorgon blir vi hämtade vid 10 på morgonen av hans föräldrar. Har inte en aning om hur jag ska klara av att kliva upp och göra mig klar innan dess. För det första så har vi tvättstugan till 01 inatt, och för det andra så har jag sovit sjukt länge idag, och för det tredje så kan jag aldrig somna på nätterna. Kommer bli jobbigt, men antar att Christoffer kör någon elak metod imorgon för att få mig att stiga upp.

Efter dom har hämtat oss ska vi först åka och handla, sedan blir vi avsläppta i stan för att Christoffer ska klippa sig. Efter det så tar vi en buss hem till hans föräldrar, och Christoffers brorsdotter ska vara där imorgon så jag lär väl leka med henne ^^ Hon är sjukt söt.

Nu kom jag på att jag är stressad! Haha, det poffade upp just i denna stund. Med tanke på att vi ska äta middag hos Christoffers föräldrar imorgon, sedan ta oss hem, tvätta mera + att jag ska hinna packa på det. Vi åker ju på fredag, och det är inte alls länge kvar. Och allt måste hinna tvättas innan jag kan packa klart osv. Tur att jag har fredagen på mig också. Men då lär jag ägna mesta tiden till att sova ut och sminka mig :p

Jag vill ha sommar och Hello Kitty! NUUUUUUUU

SKRIVET: 2010-03-03, kl 18:42:07 | PUBLICERAT I: Min vardag

3/3 - städa & tvätta!

Jag har precis diskat allt som behövde diskas, och Christoffer har dammsugat det mesta. Och vi har sorterat all smutstvätt och lag det i IKEApåsar. Ser typ ut som att vi ska flytta, så mycket tvätt är det. Vi har tvättid ikväll, 21-01, så vi har ju det vi gör. Kommer knappast hinna tvätta allt, men som tur är så har vi en tid imorgon också.

Och imorgon kommer Christoffers föräldrar vid elvatiden, sedan ska vi åka och handla med dom och efter det ska vi hem dit och äta middag. Vi ska äta potatis med rödspätta och dillsås och det ser jag fram emot sjukt mycket :p Sedan blir det hem igen, och fixa tvätten. Ska försöka hinna med att städa klart då också.

Jag är glad idag! För jag har löst mitt lilla problem som var lite jättestort. Idag när Christoffer skulle åka och gymma så bad jag han ta med mitt bankkort för att kolla om jag hade fått mina 500kr som jag får varje månad av pappa. Det hade jag! Och inte bara det, jag hade även fått mitt stuidebidrag av någon ofattbar anledning. Så Christoffer ringde mig och var typ helt galen.
Slutsatsen är då alltså att jag inte behöver vara ensam i helgen. Jag ska åka med på House of metal i Umeå :D Mihi. Så jag åker med Christoffer och hans vänner på fredag. Hoppas jag inte dör påvägen dit bara, för det pallar jag fan inte.

Nu ska jag gå och duscha med min käre man, hej!

SKRIVET: 2010-03-02, kl 19:13:45 | PUBLICERAT I: Min vardag

2/3 - seeegt

Tiden går sakta idag, och jag har ont i huvet. Jag var vaken till typ halv 3 inatt, ändå sov jag inte så länge idag. Och av någon anledning har jag inte ätit något på hela dagen men är ändå inte hungrig. Christoffer kommer hem typ en timme, så då ska vi väl börja med maten. Eller vi och vi, JAG ska laga mat :)

Har spelat massa Cs idag också, nörd jag är. Men det finns inte så mycket annat att göra. Har pratat med lillasyster Amanda också :) Trevlig hon. Förstör på min FarmVille osv. Men hon är ju ganska söt, så det jämnar ut sig. Jag tänkte gå och diska nu, så inte Christoffer blir elak när han kommer hem. Haha

Och jag hoppas att vi ser klart Beckfilmen ikväll, för det gjorde vi inte igår. Men Cricko är alltid så trött! Hoppas att jag också lyckas somna i tid ikväll, men det lär ju aldrig hända. Nu blir det diska iaf, sedan hoppa in i duschen tror jag, och efter det börja med maten. HEJJJJJJJJJ!

SKRIVET: 2010-03-02, kl 12:47:30 | PUBLICERAT I: Min vardag

2/3 - jävla cricko

Godmorgon, jag är inte så duktig på att blogga jag. Jag har aldrig något att skriva om. Jag är ensam för Christoffer är på jobbet. Det suger. Idag ska jag diska, och spela Cs :( Haha.

Jag är lite arg jag, Christoffer är inte så snäll.
Han har köpt Hello Kitty-hörlurar. Men JAG såg dom först och visade honom. Seriöst, vilken jävla bajskorv. Inte rättvist, jag blir ledsen iaf. Pulla.

Såna har han köpt. Jag blir arg ju :( Jag kommer sno dom..

SKRIVET: 2010-03-01, kl 22:50:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

1/3 - rap

Jag chillade ganska hårt idag, sov till 13.30. Det var underbart. Sedan satt jag mig vid datorn, spelade Cs hur mycket som helst typ i brist på annat. Jag var ganska duktig ett tag, tills jag blev less och inte brydde mig om jag dog eller inte :p

Käraste Christoffer kom hem vid 21. Det var tänkt att vi skulle äta köttsoppa idag när han kom hem, det var iaf vad han sa. Men när jag öppnade dörren när han plingade på så stod han med en jävla pizzakartong i händerna :p Så vi åt pizza och tittade på Family Guy.

Nu sitter vi vid varsin dator, nyduschade och fina. Christoffer ska spela Cs nu, sedan är det min tur. Och efter det så ska vi lägga oss och se klart nya Beckfilmen som vi började se igår. Men som vanligt så blev lillbebisen trött och ville sova. Tur för honom att han är söt.

Vi har varit förlovade i två månader idag, kan inte sluta undra över var tiden tar vägen. Har gått sjukt fort.

Jag har ett litet problem, ett litet jättestort problem. På fredag ska Christoffer åka till Umeå för att gå på House Of Metal, jag har inte råd att följa. Och jag vet inte om jag ska ta en buss på fredag och åka hem till Kramfors då eller om jag ska vänta på att Christoffer kommer hem igen på söndagen, och sedan åka tillsammans med honom till Kramfors på måndag. Finns både för och nackdelar med båda alternativen.
Åker jag på fredag, så måste jag åka själv. Jag är livrädd för att åka buss eller bil, får panik så fort jag sätter mig i bilen/bussen. Plus att jag alltid drömmer om att jag är med om olyckor, och i alla drömmar är det pga snö och halka. Vilket det är nu. En annan nackdel är att jag inte har några pengar på mobilen, och inga gratis sms, så jag kommer vara helt ensam och inte ha någon att fördriva den hemska tiden med.
Åker jag på måndag med Christoffer så har jag iaf någon att åka med. Och någon att nypa i händer och ben när jag får panik, någon att prata och fördriva tiden med. Dock kommer jag bli tvungen att sitta här i lägenheten, från fredag till söndag helt ensam. Enda sociala umgänget jag har är då datorn.

Jag måste nog fundera en del på hur jag ska göra, är ju några dagar kvar iaf. Men båda alternativen suger :( Önskar att min kära mamma kunde hämta mig, det hade varit guld. Synd att det är så långt.

Hur som, Christoffer köpte en energidryck idag, varken jag eller han har druckit den förut. Han öppnade den och tog någon klunk och sa att han trodde jag skulle gilla den. Så jag smakade, och sa att den var lite för söt. Då skulle han vara gullig, han sa "Du får den" och efter en liten paus "för den var äcklig". Haha. Tack älskling, omtänksamt av dig :)

En sån här var det, och njae, den är inte så god :p


SKRIVET: 2010-03-01, kl 09:21:51 | PUBLICERAT I: Min vardag

1/3 - snark

Ligger i sängen, läskigt trött. Vaknade av att Christoffer höll på att nysa, och sedan började han pussa på mig och nu håller han på att göra sig redo för att gå till bussen. Han ska jobba idag, så jag blir själv hela dagen :(

Jag lär somna om igen när Christoffer har gått, orkar inte kliva upp än. Och eftersom att Christoffer har ny dator så finns inte Sims kvar, för han har inte hunnit fixa det, så jag ska nörda Cs idag ^^ Haha.

Nu har han gått, så nu är jag ensam :( Ska försöka sova, och alla vet att jag kommer lyckas somna. Godnatt