SKRIVET: 2010-05-31, kl 17:57:25 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bloggtrafik


Igår blev jag medlem på bloggtrafik.nu och har sedan dess haft nästan 150 besökare mer än vanligt.
Hur enkelt som helst, klicka på bilden för att bli medlem. Det är gratis, och du får garanterat fler besökare.

SKRIVET: 2010-05-31, kl 14:31:07 | PUBLICERAT I: Min vardag

Gaah

Försökte mig på att göra en header, och jag har pillat och donat hur länge som helst känns det som. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig eftersom att Gimp inte vill göra som jag vill. Så nu orkar jag inte bry mig på ett tag.

Nu är det 12 dagar kvar innan vi hämtar lilla Hugo!


Hugo i mitten :)

SKRIVET: 2010-05-30, kl 15:41:09 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tävling

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Simone (Fattybom). Såhär beskriver hon goodiebagen:

"Nu har någon utav er läsare chansen att vinna en lyxig goodiebag fylld med bl.a smink från Viva la diva, Pierre René, hudvård, smycken, anteckning, något gott att stoppa i munnen och mer till! En bag till dig själv eller att ge bort till bästa vännen eller till din mamma!"

bild lånad från Simone

Gå in på hennes blogg och var med ni också :)

SKRIVET: 2010-05-30, kl 14:03:59 | PUBLICERAT I: Min vardag

Nu är vi redo för Hugo :)

Har varit en sväng på dollar nu, hittade lite leksaker och vatten&matskål. Nu är vi redo för Hugo! :)

Leksaker

Ett litet koppel som vi fick av Christoffers mamma.

Hugos säng, matskålar och leksakerna

Vi längtar massvis efter dig lillkillen <3

SKRIVET: 2010-05-30, kl 11:36:06 | PUBLICERAT I: Min vardag

Gårdagen och hundfilt

Grillningen igår var mycket trevlig, inge vidare festdrag men fortfarande trevligt. Maten var god, bortsett från en snuskig potatissallad, vinet slank ner och folk spelade gitarr så jag nästan började gråta. Vi åkte hem vid 12 nångång, och när vi kom hem så somnade vi ganska omgående. Jag har vaknat några gånger inatt och haft svårt att somna om, men lyckades ändå och vid 10 steg vi upp.

Nu har jag precis ätit frukost och ska nog hoppa in i duschen på ett tag. Sedan ska jag tvinga med mig Christoffer till Dollarstore för att kolla efter hundleksaker och en filt till vovven. Säng, koppel och matskål har vi fått av Christoffers mamma sen deras hund var valp :) Jättefina var grejerna. Lär ju lägga upp bilder sedan, men just nu är det lite dåligt med det.

Ha det bra.

SKRIVET: 2010-05-29, kl 15:23:35 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bakar-Sandy

Idag medan Christoffer var och tränade så passade jag på att baka. Gjorde dumlekakor och kramforskakor (snoddas). Riktigt duktig var jag ^^ Dock kom jag på efter att jag bakat att vi inte hade några bra lådor att lägga allt i. Så det fick hamna på en skärbräda inne i frysen. Det funkar det också!

Just nu ligger jag i sängen och dricker vin. Men ska alldeles snart slänga mig in i duschen, sminka mig och göra mig klar. Jag och Christoffer ska grilla tillsammans med LAK (Luleå atletklubb) ikväll och dricka lite. Ska bli riktigt trevligt :)


Kramforskakan innan jag delade den ^^

Dumlekakorna

SKRIVET: 2010-05-29, kl 00:11:14 | PUBLICERAT I: Min vardag

Mätt, nu däckar jag.

Jag och Christoffer tog bussen till Storheden för att handla lite. Var tänkt att jag skulle baka idag, men det blev lite för sent och jag blev lite för mätt.. Tacos till middag, och då går det som det går. Christoffer har redan somnat, och jag tänkte joina honom nu. Får baka imorn istället om det finns tid för det. Jag älskar att baka, skulle kunna baka varje dag. Inte just för att sedan få äta, utan just bara för att baka ^^ Godnatt homies.

SKRIVET: 2010-05-28, kl 11:54:47 | PUBLICERAT I: Min kärlek

10 månader ♥

Trots att du drygar med mig när jag är nyvaken och trött, så skulle jag mycket hellre vakna upp bredvid dig varje dag i resten av mitt liv än att vakna ensam. Att jag får vara med dig varje dag, och dela allt med dig betyder så jävla mycket för mig. Jag beundrar dig, att du orkar med mig trots att mitt humör inte är det bästa jämt. Du är en underbar människa, den bästa. Tack för att du finns, och för att du finns för mig.




No one can take your place
And there is no other
Forever yours and yours alone

SKRIVET: 2010-05-27, kl 19:10:11 | PUBLICERAT I: Min vardag

Inget smink idag.

Hämtade ut paketet på Preem, men paketet med smink hade kommit hem till Christoffers päron. Dom var tyvärr inte hemma idag, för dom var i stugan, och Christoffer hade ingen nyckel. Så jag får lov att vänta, och det lär jag ju knappast dö av. Fick ju hem jackan och skorna iaf, dock var jackan lite för stor men jag orkar inte byta den. Skorna har jag inte riktigt testat än, men jag hoppas att dom blir bra. Fina var dom iaf :)

Bella&Tyra-show ikväll 21.00 på bellatyrashow.se, Carolina Gynning som gäst. Gött med lite sysselsättning!

SKRIVET: 2010-05-27, kl 12:37:12 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hämta paket

Godmorgon! Eller goddag kanske man säger, själv vaknade jag vid tio. Christoffer väckte mig då, och jag åt frukost och vi såg Entourage. Sedan gick han till bussen för han skulle iväg och träna.
Jag ska färga håret nu, min utväxt är inte vacker. Efter det ska jag duscha och fixa mig. Ska promenera till Mjölkudden, möta Christoffer, gå på vårdcentralen, hämta paket på Preem och gå en snabbsväng till hans mamma. Längtar nog mest till paketen om jag ska vara ärlig ^^ Det är nämligen en jacka, ett par skor och lite smink som väntar på mig. Bara hålla tummarna att allt passar, och att sminket är användningsbart. Jag har inte haft en foundation på någon vecka, och jag har väl inte världens vackraste hy direkt.

Efter vi varit hos hans mamma så ska Christoffer ta bussen till jobbet och jag ska promenera hem igen. Hem, testa jackan, testa skorna, testa sminket. Gött! Nu ska jag färga håret.

SKRIVET: 2010-05-26, kl 18:04:23 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hugo ♥

Fick lite bilder på Hugo och valparna nyss.


Finaste Hugo. Hans svarta tecken ser verkligen ut som ett hjärta ^^

Tre av de fyra valparna. Hugo till vänster :)

SKRIVET: 2010-05-26, kl 17:18:44 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bärväska till Hugo

Nu har vi köpt en bärväska till Hugo som han kan vara i då vi ska åka buss. Har också köpt en liten box som vi kan förvara hans leksaker i, eller om vi kanske har hundmaten i den, vi får se. En hundsäng ska vi få av Christoffers föräldrar, den dom hade till Harry när han var valp. Sedan ska vi köpa en filt och några leksaker :) Längtar så himla mycket nu, vill att tiden ska gå fortare!


Så ser väskan ut. Lilla Hugo kommer väl knappt ta upp en femtedel utav den ^^

SKRIVET: 2010-05-25, kl 21:30:23 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hungrig!

Känner att jag har varit lite effektiv idag eftersom att jag har städat, har även kikat runt lite på internet efter grejer som jag vill köpa tills Hugo kommer till oss. Längtar obeskrivligt mycket efter lillpojken.

Idag har jag ätit tre rostade mackor, och det var väl runt 12-tiden nångång, dvs 9 timmar sedan. Så nu är Christoffer och köper mat med en av hans kompisar, hade ingen ork till att laga något idag. Sedan blir det film och mys, och snusa ska jag göra! Christoffer kom hem med två stockar snus idag, en till mig och en till honom. Härligt!




Nu ska jag fortsätta vänta på att han kommer igen, min mage skriker och knorrar!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 12:50:40 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tvätta tvätta tvätta

Då var man igång med tvätten, och det var tur att lillasyster Amanda ringde och väckte mig imorse. Annars hade jag nog missat tvättstugan. Sitter här och är helt död just nu, och ska snart bege mig till tvättstugan igen. Tur att det inte är så mycket tvätt, så jag hinner nog klart med allt idag. Skönt!

SKRIVET: 2010-05-24, kl 19:08:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

Regn

Har varit skitväder hela dagen, så jag har inte ens ångest över att jag degat i sängen. Jag har iaf varit ut till tvättstugan och bokat tid, så imorgon mellan 12 och 17 ska jag tvätta. Gött!
Just nu håller jag på att laga mat, och matlådor till Christoffer blir det också. Så lite nytta gör jag ju faktiskt!


Regn..

Min bedårande rosa, mjuka, fina nalle som jag tvingade Christoffer att köpa till mig på Kvantum :) HIHI

SKRIVET: 2010-05-24, kl 15:05:20 | PUBLICERAT I: Min vardag

Lazy Sandy gör en budget

Jag vaknade nångång efter 10 idag, för då skulle Christoffer åka. Klockan är nu 15 och jag har fortfarande inte stigit upp ur sängen, endast för toabesök och för att hämta cola. Men trots detta så har jag faktiskt gjort nytta idag! Jag har gjort en månadsbudget till mig och Christoffer. Det ser faktiskt ljust ut, och jag förstår inte hur i hela friden Christoffer alltid lyckas göra slut på pengarna innan nästa lön!

Nu när man får det på papper, kan räkna utgifterna och se vad man har kvar att leva för så känns det ju bara hemskt att man slösar bort allt på massa onödigt skit. Så om Christoffer har pengar kvar på kontot innan nästa löning så kommer jag nog vara den mest stolta människan i världen. Jag kommer nog att fortsätta göra en budget varje månad, så man kan se tillbaka och se om man gör några framsteg. Haha, känner mig som programledarna i Lyxfällan ^^ Men vi är inget lyxfällan-fall, utan vi (jag) vill bara ha lite mer koll på var pengarna tar vägen.

SKRIVET: 2010-05-24, kl 00:19:37 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hemma i Luleå

Jag valde att åka hem till Luleå så jag och Christoffer kan hämta lillkillen tillsammans. Det är ju inte bara min vovve, så jag tycker att det är mest rättvist om vi båda hämtar honom :) Men idag innan vi åkte till bussen så var vi och hälsade på valparna igen. Gud vad fina dom är, och Hugo är bedårande!

Den 11e juni åker vi tillbaka till Kramfors, så dagen därpå kan vi hämta Hugo. Jag längtar så otroligt mycket! Jag tänker på det hela tiden, planerar och längtar. Det känns helt otroligt. Även fast jag bara har träffat honom 3 gånger så har han redan vunnit mitt hjärta :') Kommer upp någon bild på honom om ett tag, möjligtvis imorgon.

Kom även ihåg att ta med mig kamerasladden hem, den som passar! Haha. Så det lär väl dyka upp lite bilder då och då, och ännu oftare då vi fått vår lilla prins. Och nu är det alltså klappat och klart att han kommer att heta Hugo.

Nu längtar jag efter att få sova i vår stora sköna säng! Efter nästan 8 timmar på en buss så blir man rätt seg. Jag kommer förhoppningsvis sova som en gud inatt. See ya

SKRIVET: 2010-05-22, kl 14:17:33 | PUBLICERAT I: Min vardag

Beslutsångest!

Igår träffade jag och Christoffer älsklings Marija och hängde med henne en stund. Sedan åkte vi hem, åt lite glass, och sedan drog vi till Sandra. Där spelade vi kubb och drack lite, mycket trevligt. Sedan fick vi skjuts hem av snälla Amanda :)

Nu ligger jag här i sängen och har beslutsångest. Lilla Hugo är leveransklar den sista maj, men om jag åker hem med Christoffer imorgon kommer vi inte kunna hämta honom förrän 14e juni. Så antingen väntar jag tills dess, eller så stannar jag kvar i Kramfors en vecka till, hämtar Hugo och åker hem till Luleå. Men då måste jag vara utan Christoffer i en vecka, och jag vet inte om jag orkar det.

Låter säkert hur fånigt som helst, men vi har varit med varandra varje dag i några månaders tid så för mig känns en vecka som en evighet. Och för det andra känns det lite läskigt att åka med lillvalpen ensam på en buss i 8 timmar. Måste iaf bestämma mig idag, hjälp mig :(

SKRIVET: 2010-05-20, kl 19:34:16 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tävling

Nu har vi varit och tittat på valparna igen, och när jag och Christoffer åker till Kramfors igen den 14e juni så hämtar vi vår lilla Hugo! Jag är så himla glad. Mamma sa "Tänk att snart blir du ägare till en alldeles egen hund Sandra!". Och ja, det känns helt underbart. Och det gick bra att vi delade upp betalningen, så det är kalasbra alltihop!

Kan tillägga också att jag är med och tävlar om en somrig goodiebag hos Lindas sminkblogg! Innehållet i goodiebagen är hemligt, och tävlingen håller igång fram tills söndag 12.00. Var med och tävla du med! :)

SKRIVET: 2010-05-20, kl 15:28:32 | PUBLICERAT I: Min vardag

Vovve-bebis

Idag följde jag och Christoffer med mamma och tittade på hundbebisar. Förmodligen så ska vi dit idag igen och titta, eller om det blir imorgon. Ena lillkillen blir förhoppningsvis våran, och jag är så jävla glad. Valparna var jättefina, speciellt lilla Hugo :) Mamma känner hon som har valparna, dom har känt varandra ett bra tag, och till en början blev jag erbjuden en 4årig tik för 4000kr. Anledningen till att de ska sälja henne är för att hon inte kan få valpar, men både jag och Christoffer vill mycket hellre ha en liten valp. När vi åker dit igen ska vi kolla om det går att dela upp betalningen, det är inte varje dag man går runt med 10 lax i bakfickan direkt. Jag hoppas massor att det ska gå bra.

Valpbebisarna är 8 veckor nu, så om 2 veckor är dom leveransklara. Och om allt går som jag vill, så kanske vi får ta en lillkillen i början på juni. Jag har länge velat ha en hund som heter Ludde, men Christoffer är inte riktigt på min sida gällande det namnet. Så förmodligen så får han fortsätta heta Hugo, som han gör i stamtavlan, om vi inte kommer på något finare. Men Hugo är det inget fel på ^^


Såhär ser vackra Hugo ut. En renrasig Phaléne-kille. Hans svarta tecken på sidan ser ut som ett hjärta ^^

Kommer mer bilder på valparna sedan. Jag håller tummarna hårt hårt hårt!

SKRIVET: 2010-05-19, kl 09:48:18 | PUBLICERAT I: Min vardag

Suck

Ligger fortfarande i sängen även fast jag inte borde. Ska ta bussen 12.50 till stan, och innan dess ska jag packa klart, diska, duscha, sminka mig. Lycka till säger jag till mig själv. Sedan väntar en 8 timmar lång bussresa, jättekul. Bara gnäll från min sida idag. Jag måste hinna äta något också, annars kommer jag avlida på bussen. Men hur fan ska jag hinna?

Blä, vad less jag är. Nu ska jag iaf kliva upp, och jag struntar i vad klockan för nu ska jag spela hög musik och sätta igång! Kalas

SKRIVET: 2010-05-18, kl 13:32:25 | PUBLICERAT I: Min vardag

Trevlig morgon!

Tjenixen. Jag somnade om igen, och sov nästan fram till 12. Skönt var det iaf! Jag har precis sorterat all tvätt och lagt i dom fina blåa ikeapåsarna! Väldigt nöjd. 17.00 ska jag bege mig till tvättstugan, jag ska tvätta allt helt själv! Känner mig fruktansvärt duktig, för några månader sedan visste jag inte ens var man satte tvättmedlet och sköljmedlet. Det ni!

Christoffer jobbar delat pass idag. Han klev upp vid 7, jobbade till 12 och sedan har han tränat. Han kommer väl hem om ett tag, och sedan börjar han jobba kl 18 igen. Så då blir jag ensam hela kvällen. Men jag ska ju tvätta, så jag har något att göra.

Haha, jag sitter här med två ägg, ett saltkar och ett glas cola. Riktigt stiligt.



Så ser min trevliga frukost ut.


Och här är lite tvätt som jag sorterade tidigare. Intresseklubben antecknar.
Fan vad dryg jag är, hejdå!

SKRIVET: 2010-05-18, kl 07:16:14 | PUBLICERAT I: Min vardag

Jag borde sova.

Jippie! Jag somnade runt 03 och nu sitter man och är vaken igen vid 7. Christoffer håller på att göra sig klar för jobb, han går runt och sjunger "Jag vill vara din, Margareta".. Haha. Han har sovit i 10 timmar, själv har jag sovit 4. Känns som att jag inte kommer att kunna somna om.

Idag har jag tvättstugan, jag ska tvätta allt alldeles ensam! Duktig jag. Och imorn är det redan onsdag, då åker vi till Kramfors jag och bubben. Ser inte fram emot en 8 timmars bussresa den här gången heller, och sen lär det väl vara en bastu i bussen också. Nice!

SKRIVET: 2010-05-17, kl 22:52:05 | PUBLICERAT I: Min vardag

Crickobubben är tråkig :(

När Christoffer kom hem från jobbet och träningen idag så satte jag igång med middagen medan han duschade. Sedan såg vi säsongsavlutningen av Ballar av stål, fick dock pausa efter ett tag för gubben somnade. Då var väl klockan runt kvart i 9 skulle jag tro, och han sover fortfarande. Väckte honom för ett tag sedan, men han tyckte inte att det var någon mening att kliva upp..

Jag kommer nog inte lyckas somna än på ett tag, och Christoffer lär ju vakna vid 3 inatt och vara pigg då. Men han får skylla sig själv :)


Såhär såg tröjorna ut som han fick av mig, har inga bättre bilder än så länge.

SKRIVET: 2010-05-17, kl 16:48:17 | PUBLICERAT I: Min vardag

Coheed and Cambria - The running free

 

SKRIVET: 2010-05-17, kl 12:46:24 | PUBLICERAT I: Min vardag

Promenix i solen

Just nu håller jag på att ladda min mp3, och efter det så blir det en promenad till Mjölkudden. Kommer förmodligen dö utav värmeslag och svettas som en gris. Men jag ska iaf hämta ut ett paket till min kära pojkvän, lite trist att det kom först idag, när han fyllde år i lördags. Men men, han får det idag iaf.

Solen skiner, och det är förbannat varmt ute. Jag var nämligen ut för att boka tvättstugan för typ en timme sedan. Synd att det är massa folk överallt, annars hade jag nog fan gått naken. Eller okej, inte naken, men nästan. Svammel svammel!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 23:38:47 | PUBLICERAT I: Kläder & annat tjaffs

Some clothes

Beställde lite kläder idag. En jacka och 4 bastoppar. Topparna finns dock inte i lager förrän 10 juni, men det gör mig ingenting. Jag kan vänta jag, för jag är duktig.


En svart vår/sommarjacka


De fyra topparna, har en blå sen tidigare också. Mööh. Jag vill ha massa pengar och dra och shoppa nu dirr

SKRIVET: 2010-05-16, kl 15:33:14 | PUBLICERAT I: Min vardag

Gårdagens bilder

Det var jättemysigt ute i stugan, och grillningen blev helt perfekt. Riktigt gott var det! Jag och Christoffer satt och stekte i solen en stund också, och jävlar vad varmt det var.


Köpte mjukglass påväg till stugan

Min stekare ^^

Jag lekte med Harry :D

Hur jävla underbart ser det inte ut?

Efter maten blev det tårta, sen jävlar var man dömätt.
Det var som sagt väldigt trevligt i stugan, bortsett från att det var jävligt mycket mygg där. Räknade precis och jag har ungefär 30 myggbett på benen. Det var då vi spelade kort jag blev biten, och vi spelade knappast mer än i en timme. Så typ 30 myggbett inom loppet va en timme? Haha. Jobbigt är det hur som helst.

SKRIVET: 2010-05-15, kl 12:43:57 | PUBLICERAT I: Min vardag

Rosa naglar

Har precis målat naglarna, och ska alldeles strax kila iväg till bussen tillsammans med min kära pojkvän. I väntan på nästa buss mot Piteå så ska vi köpa en glass eller liknande. Det är ruskigt varmt ute, men jag klagar inte! Ser fram emot grillning idag, har inte ens ätit någon frukost så det ska bli kalas!


Mina manligt formade naglar, korvfingrar och torra hand. Men min fina ring pryder min hand mycket mer än världens alla nagellack ^^


Här är vår/Christoffers vackra spargris. Den ser dock orange ut på bild, men den är röd och fin :)

Nu måste jag springa! Hej

SKRIVET: 2010-05-15, kl 10:30:24 | PUBLICERAT I: Min vardag

Lagerhaus

Christoffer bror kom hit igår med en liten present till Christoffer. Men det känns mer som om det var till mig. Jag har tjatat på Christoffer att vi ska skaffa oss en spargris, och det var precis vad han fick. Förmodligen den snyggaste och coolaste spargrisen jag har sett.


Så ser den ut, han fick den röda. Och jag måste ha den rosa! Så ett besök på Lagerhaus står på min "to-do-list". Jag älskar fan Lagerhaus, finns så coola, udda och snygga grejer där. Just nu sitter jag och längtar som attans tills vi ska flytta till en större lägenhet. Då vill jag mer än gärna besöka Lagerhaus och införskaffa oss/mig några fina prylar.


Den här badrumsmattan till exempel, finemang!

SKRIVET: 2010-05-15, kl 08:00:00 | PUBLICERAT I: Min vardag

Fyfan vad jag är bra!

Blev ingen tatuering för Christoffer idag, men för det betyder det inte att jag slapp kliva upp klockan 7. Igårkväll/inatt gick vi och bokade tvättstugan, endast för att jag ville tvätta typ 3 plagg. Ställde väckarn på 06.45 men orkade inte kliva upp förrän 07.30.. Är fortfarande trött, men kan inte somna om. Så då kan jag lika gärna fortsätta tvätta lite andra kläder också när jag ändå håller på.

Christoffer min älskade bebis ligger och sover fortfarande, och söt som bara den är han. Jag är faktiskt lite stolt över att jag är den som gått upp och tvättat medan han är den som sover. Vanligtvis är det tvärtom, jag klarar aldrig av att kliva upp tidigt osv.

Senare idag så tar vi en buss mot Piteå, hoppar av nånstans, blir hämtade av Christoffers päron och åker till deras stuga. Trevligt och mysigt! Efter det åker vi hem, fräschar upp oss lite, sedan ska vi på någon fest (?) Jag har inte riktigt koll på vart vi ska, men dit ska vi iaf. Haha! Det ska bli trevligt, hoppas jag. Gott som bara den ska det bli med öl iaf, har fan inte druckit på 2 månader :o

Hoppas att vädret fortsätter vara great, blev så jävla glad när jag gick till tvättstugan imorse (nyss).


Så bra bild lyckades jag få till, haha.

Ett plagg per maskin, tomt och fint ^^

SKRIVET: 2010-05-14, kl 16:21:19 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tjingtjing

Imorgon ska jag kliva upp klockan 7, vilket inte alls känns speciellt roligt. Ska åka med min babe till Piteå för han ska tatuera sig. Efter det blir vi hämtade av hans päron, och då bär det vidare till deras stuga där vi ska grilla och ta det lugnt. Ska bli mysigt, och min "lilla" älskling fyller år imorgon :) Mihi.

Nu hör jag glassbilen tjutandes nånstans här utanför, och jag blev genast sugen på glass. Tur att vi har piggelin i frysen! Min snus är snart slut, så snart kommer jorden att gå under. Annars var det väl inte så mycket mer. Näe, det var det inte.

SKRIVET: 2010-05-13, kl 19:17:31 | PUBLICERAT I: Min vardag

Hurtiga typer

Jag fick med mig Christoffer ut på promenad, vi gick i nästan en och en halv timme och jävlar vad skönt det var. Vi gick fram och tillbaka till Storheden, och planerade att göra ett besök på Ö&B men det var ju självklart stängt. Och medan vi gick där efter gångvägen nere vid vattnet så tänkte jag att jävlar var nice, här kan jag ju gå själv sedan! Men när vi kommit halvväg hem så har jag så jävla ont i fötterna, och det visar sig att jag fått skavsår. På min fina lilla tå, och ont utav bara fan gör det. Så antingen får jag använda några andra skor, eller så får jag snurra massa papper runt den eller nåt..

En hund vill jag ha iaf, som jag kan gå med längs den trevliga grusvägen. Lillvovven och jag :) Mysigt.

Nu ska vi äta mat, tacos för ovanlighetens skull. Sedan blir det Bella&Tyra-show 21.00. Kvällens gäst är Kissie, så vi får se om hon dyker upp eller inte. Väldigt intressant ska det bli iaf ^^ Tjingtjong

SKRIVET: 2010-05-13, kl 10:37:05 | PUBLICERAT I: Min vardag

Morrn!

Har alldeles precis vaknat, och jävlar vad underbart det är. Jag älskar att vara trött och seg och veta att jag får ligga i sängen och sova precis hur länge jag vill. Underbart var ordet! Snart ska jag och min älskling äta frukost och se senaste avsnittet av Modern Family. Sedan ska jag försöka tvinga med honom ut på en promenad. Jag skymtar en sol igenom persiennerna, och jag hoppas att den är for real.

Igårkväll förresten, så såg vi på film. The invention of lying hette den. Ärligt talat så vet jag inte vad fan jag ska säga om den filmen. För det första var den sjukt orealistisk, och för det andra så förstod jag inte ens hälften av människors sätt att handla (beté sig, inte handla på Ica). Jag låg mest bara och väntade på att filmen skulle ta slut, riktigt dålig film. Nu blir det frukost med baby!

SKRIVET: 2010-05-12, kl 21:03:03 | PUBLICERAT I: Min vardag

Oboy med daim

Christoffer kom precis hem efter att ha varit och handlat med en av hans kompisar. Han köpte en ny oboy som kommit ut, med daim innuti. Det är en limited edition-vara så han passade på att testa den. Så här sitter jag med en shaker fylld med oboy. Det roliga är dock att det inte smakar daim, det smakar dumle? Haha. Men chokladen som samlats nere i botten smakar daim iaf, och det är minimala daimbitar i den. Kul med förändringar iaf!
Dock förstår jag inte det här med limited edition-grejen. Om man nu gillar varan, ska man behöva köpa hem hela butiken då för att få del av den under en längre tid? Eller så kanske dom bara skriver så för att fler ska köpa den, fast i själva verket så kommer den att finnas på hyllan lika länge som alla andra varor. Äh, jag vet inte ens varför jag spekulerar kring det, jag bryr mig inte ens. Haha :)

SKRIVET: 2010-05-12, kl 12:02:28 | PUBLICERAT I: Min vardag

Suck och gäsp

Ligger fortfarande i sängen, vaknade för nån timma sedan. Christoffer är och tränar, och efter det ska han jobba. Så jag är ensam hela jävla dagen, han jobbar stängning dessutom så det är trist som fan. Finns en massa disk som jag ska orka ta hand om idag, men jag är inte alls sugen. Solen skiner ute, och jag vill mycket hellre gå ut och gå med Christoffer än att ligga här inne och ruttna medan disken växer över öronen på mig.

Haha, vilken bitterfitta jag är. Men jag hatar att vara ensam, och jag hatar allt som har med disk att göra. Dessutom har jag tänkt på att det är juni snart, helt sjukt. Och det känns som att det inte blir någon stekarsommar i år direkt. Visst, solen skiner på för fullt, men det är knappast varmt ute. Redan nu sitter jag och tänker att helvete, snart är vintern här igen.

Nej, nu ska jag sluta spekulera bland allt och inget. Jag ska äta frukost nu! Och jag vill ha en vovve så jag slipper vara ensam! Bra, hej.

SKRIVET: 2010-05-11, kl 19:27:36 | PUBLICERAT I: Min vardag

Teen mom

Nu har jag lagt mig i en mycket behaglig position i sängen, redo för ett avsnitt av Teen Mom som finns att se på mtv.com. Det kommer upp en ruta där man får välja om man vill vara inne på den svenska sidan eller den engelska. Och man ska inte välja den svenska, för där finns inte hela avsnitten av någon konstig anledning.


Hello Kitty-sängkläder och Hello Kitty-hörlurar, hur jävla gött som helst.

Klicka på bilden för att komma direkt till avsnitten, enjoy!

SKRIVET: 2010-05-11, kl 18:57:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

Sol = underbart

Tillbaka igen, och fan vad gött det var att gå ut och gå en sväng. På hemvägen tog vi en annan väg, skogsvägen och jävlar vad skönt det var. Fick även se "en annan del av Tuna" som jag var helt omedveten ^^ Men jag vill fortfarande flytta, så det så! Och jaaa, Hello Kitty-tidningen hade landat i hyllan på Konsum, thank god.





Fick en söt liten börs med i tidningen :D Naaw

Fick även ett litet paket idag, men vad det innehöll är och förblir hemligt :) Pöss

SKRIVET: 2010-05-11, kl 14:42:34 | PUBLICERAT I: Min vardag

Promenix

Nu blir det en promenad till Mjölkudden för att se om det händer något trevligt där. Förhoppningsvis får jag med mig en Hello Kitty-tidning hem, har väntat hur länge som helst på att nyaste numret ska komma ut! Så bäst att den finns på Konsum, annars blir jag mad!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 12:37:26 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tvätta tvätta tvätta..

Vi har tvättstuga just nu, och när vi kom dit så visade det sig att ena tvättmaskinen var trasig. Det är två tvättmaskiner i varje rum, men nu har vi alltså bara en att använda. Riktigt trist då vi har en hel del som behöver tvättas. Har tid från 12-17 och med bara en tvättmaskin så kommer vi aldrig hinna klart med allt. Men men.. Får boka en ny tid och tvätta resten imorgon eller nåt.




SKRIVET: 2010-05-08, kl 19:04:10 | PUBLICERAT I: Min vardag

Nyvakna och glass

Jag och Christoffer åt tidig middag, jag hade inte fått i mig någon frukost imorse så var jävligt hungrig. Så runt halv 3 tiden gjorde vi middag. Efter det så somnade vi båda, och sov fram till 18. Det var riktigt skönt! Och direkt efter vi hade vaknat så vandrade vi till kiosken och köpte glass. Så härligt väder, all snö är nästan borta här i Luleå och solen skiner som bara den!

SKRIVET: 2010-05-08, kl 10:35:21 | PUBLICERAT I: Min vardag

Godmorgon

Jag ligger fortfarande i sängen, fast jag vaknade för lite mer än en timme sedan. Och när jag vaknade så hade Christoffer åkt, så jag blev rädd då jag upptäckte att han var borta. Haha, men han ville inte väcka mig då jag sov så det var väl snällt. Kunde iaf inte somna om efter det, så!

Idag - ska vi nog städa? Det behövs iaf. Och jag har ännu inte packat upp min resväska, shame on me. Ska väl kliva upp alldeles strax, hoppa in i duschen och sedan börja lite smått. Christoffer är och tränar, vet inte riktigt när han kommer hem. Är glad iaf att han inte jobbar idag, så jag får rå om honom lite :)

SKRIVET: 2010-05-07, kl 14:21:48 | PUBLICERAT I: Min vardag

Stolt Sandra!

Såja, nästan en och en halv timme tog det! Men nu är det iaf klart.
Känner mig riktigt duktig! Har under den här tiden hunnit diska:
  • 6 skålar
  • 4 kastruller i olika storlekar
  • 1 stekpanna
  • 2 matlådor
  • 6 shakers
  • 24 bestick (knivar, gafflar, skedar)
  • 2 skärbrädor
  • 5 tallrikar
  • 5 glas
  • 2 smörknivar
  • 2 slevar
  • 1 osthyvel



Nu är min högsta önskan en diskmaskin! Är så jävla avis på alla som har en, jag hatar att diska.


SKRIVET: 2010-05-07, kl 11:14:12 | PUBLICERAT I: Min vardag

Gött med disk!

Hej Sandra, vad ska du göra idag? - Tack för att du frågar, jag har en jävla massa disk att ta hand om idag eftersom att jag inte orkade diska igår. Efter jag har diskat klart allt så ska jag kanske orka städa, och jag bör packa upp min resväska som jag inte har gjort än, trots att det var några dagar sen vi kom hem.

Såhär ser alltså min dag ut, trevligt va? Har ju något att sysselsätta mig med ett tag, lär ju inte ta 5 minuter direkt. See ya :)


 

SKRIVET: 2010-05-06, kl 23:51:51 | PUBLICERAT I: Min vardag

"Vilka appar blir dina appar?"

Nokia kan dra åt skogen, iPhone är det som gäller! Jag fick en igår, av min älskade pojkvän. Det är hans gamla, som var låst till Telia innan men igår gick det att låsa upp den. Direkt då det var klart så "klickade" jag in mig på App Store och införskaffade mig det jag tycker är ett måste om man har en iPhone. Nörd som jag är!


1. Doodle Jump, 7 kr.
2. Angry Birds, 7 kr.
3. Facebook, gratis.


Doodle Jump - Sjukt bra tidfördriv, har spenderat skrämmande antal timmar på det spelet. Mitt rekord är 58000 nånting, och det tog jag för någon månad sedan. Men är fortfarande så jävla envis om att jag ska slå det ;) Nära är jag hela tiden, men man blir ju så jävla stressad! Har man en iPhone så måste man ha Doodle Jump, så enkelt är det. Och 7 kr är ingenting, har man svårt att somna så är det bara att spela tills ögonen inte hänger med längre.



Angry Birds - Också ett bra tidsfördriv, men har man alltför dåligt tålamod så kanske man inte bör spela det. Själv blir jag helt galen när det inte går som jag vill ^^ Det är alltså olika typer av fåglar, med olika funktioner, som man skjuter iväg med en slangbella för att träffa gröna monster i olika storlekar och antal. Finns massa olika banor och levels, själv har jag redan klarat alla och väntar på en uppdatering så det kommer fler banor att klara :D 7 kronor är ingen summa, bra tidsfördriv och jävligt beroendeframkallande.


Facebook - Känner inte ens att jag behöver säga något om det. Alla älskar Facebook och är mer eller mindre beroende av det. Jag själv använder Facebook varje dag, hela dagen lång. Vet egentligen inte vad som är så intressant med att veta vad alla gör, det bara är så. Man känner liksom att man håller koll oavsett om man ligger hemma i sängen och halvsover ^^ Gratis dessutom, förutom internetuppkopplingen då, men det är som en droppe i havet ungefär.

Det är iaf mina första appar, more to come! :D

SKRIVET: 2010-05-04, kl 09:30:44 | PUBLICERAT I: Min vardag

Frukost

Tjolahopp! Vaknade med tuppen idag, nästan iaf. Nångång innan halv nio iaf, och det är tidigt enligt mig. Just nu sitter vi och äter frukost vid varsin dator, inte så socialt kanske. Men mysigt ändå! Om ett tag åker Christoffer på jobbet, så då blir jag ensam. Men kan glädja mig själv med senaste avsnittet av One tree hill! Nu ska jag fortsätta med min frukost.


Älskling morgonfin i köket ^^

Min frukost! Ser inte så mumsigt ut, haha. Det är iaf äpple, banan, clementin och jordgubbar. Och en skvätt vaniljyoghurt på det :D Gottgott


SKRIVET: 2010-05-03, kl 10:23:49 | PUBLICERAT I: Min vardag

Bilder från igår

Jag och Christoffer har fått två nya skålar av hans mamma. Dom är sjukt coola ^^

Tom skål


Ett äpple


En clementin


Min alldeles egna fruktskål :D


Vi åt årets första jordgubbar igår också, gött som fan

SKRIVET: 2010-05-02, kl 19:34:41 | PUBLICERAT I: Min vardag

Tillbaka i Luleå

Jag och älskling har precis kommit hem igen, hemresan gick fort och tiden flög förbi. Ingemar hämtade oss på busstationen, sedan åkte vi till Kvantum på hemvägen för att handla. Tror det är första gången någonsin vi är och handlar utan att köpa en endaste sötsak. Istället köpte vi massa frukt och grönsaker, för imorgon börjar vi vårt nya liv ^^ Får se hur det går med det. Köpte även årets första jordgubbar som vi ska trycka i oss efter maten.

Jag packade så jävla mycket igår, för att vara säker på att jag fick med mig allt. Och jag tog kamerasladden, trodde jag. Helvetes jävlar.. Var inte ens rätt sladd, var på topp humör när vi kom hem fram tills att jag nu märkte att det var fel sladd. Så då kan jag inte lägga in några bilder från kameran. Men om 3 dagar får jag min iphone, så då kommer det dyka upp en del bilder iaf. Får låna Christoffers iphone tills dess ;) Nu ska vi laga mat, dyker upp lite bilder senare.