Ditt bloggnamn

21/3 - gäääsp

2010-03-21 / 13:47:37   Min vardag

Jag och älsklingen klev upp runt 9-tiden imorse. Han spelade lite, och jag kollade på. Sedan gjorde vi frukost, och la oss i sängen och såg två avsnitt Family guy. Efter det så intog vi världens skönaste spoon och somnade, big time. Har precis vaknat, och jag har sovit som en jävla gud alltså. Och jag har kommit fram till att man kan se på min frisyr om jag har sovit bra eller inte. Om jag vaknar och håret ligger platt som en pannkaka, så har jag sovit dåligt. Men vaknar jag och håret står att alla möjliga jävla håll så har jag sovit bäst!

Vi ska snart göra oss klar för att gå på Dollar och köpa Cola + Shampo&Balsam. Sedan, om jag orkar, ska jag ta mig en egen liten promenad till Konsum för att köpa Orient så vi kan äta tacos ikväll. Jag har sagt tidigare idag att jag ska göra det, så man ska väl hålla det man sagt :)

Btw, igår när vi åkte hem ifrån bion så stannade vi en sväng på Kvantum. Christoffer ville köpa Anti till mig för jag har haft munsår i flera veckor som vägrar försvinna. Och nu menar jag inte sånt där groteskt munsår över halva ansiktet, men sådär i mungiporna så man knappt kan gapa utan att det spricker och gör ont. Jag har använt både idominsalva och lypsyl men ingenting har hjälpt, inte ens lite.

En liten jävla pump med Anti, 2 gram, kostade 109 kr. Så om det här inte funkar vet jag inte vad jag gör. Jag tycker då att det var lite dyrt för en så liten tub. Man kan jämföra dess storlek med en tampong ungefär, men men. Vi får se om det fungerar eller inte. Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 RSS