Ditt bloggnamn

Äntligen :')

2010-06-12 / 23:42:13   Hugo ♥

Efter ett fåtal timmars sömn, och efter en lång bussresa så hämtade vi äntligen Hugo idag. Vi har haft det jättemysigt hela dagen, och hans syster (som mamma har köpt) har varit med och busat med honom hela dagen. Dom är helt sjövilda, men det är tur att dom har roligt och att dom har varandra nu den första tiden.

Jag och Christoffer var precis ute med honom, han kissade och var jätteduktig. Han är förvånansvärt duktig på att gå i koppel, helt över mina förväntningar. Och självklart är han nyfiken på allt runtomkring :) Han har även hunnit med att åka bil två gånger idag. Första turen var hem ifrån uppfödaren, då satt han i Christoffers famn och var lite smårädd. Andra gången åkte han bak i buren tillsammans med sin syster, det verkade han inte ha något problem med. Båda två somnade sött där bak :)

Nu har lillkillen precis somnat, han har en egen liten hage inne på mitt rum där han har sin säng, vatten & matskål. Han ser ut att må jättebra, nu återstår det bara att se när han bestämmer sig för att stiga upp. Han är nog helt utmattad efter all lek med sin syster idag ^^






Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 RSS